{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naine palub abi : "Mida teha mehega, kes muutub alkoholi juues agressiivseks? "

foto : pexels / Engin Akyurt      "Mul pole olnud ühte...

foto : pexels / Engin Akyurt

 

 

 "Mul pole olnud ühtegi tõsist suhet varem, praegune mees on mul esimene. Ma pole kunagi veel kellegagi koos elanud. Muidu on ta ikka normaalne mees, hooliv ja tähelepanelik. Väljas ei meeldi tal käia. Reisimas ei käi me kunagi, sest tal on mitu koera, kes on talle kõige tähtsamad. Ma olen kõigega leppinud, hoolimata sellest, et tahaks ju ka mõnikord kusagile minna. 

Ainus probleem on, et ta joob liiga palju. Iga päev end just täis ei tõmba aga no kaks korda kuus joob end täis küll ja nii, et maa on must. Kui ta purjus on, lubab ta end ära tappa, hakkab sõimama, solvab mind, on isegi ähvardanud. Kui mul kõrini saab, siis hakkab litsiks sõimama. Ma ei jaksa enam ja ei taha sellise inimesega tõesti koos elada. Eile jälle oli ta maani täis ja ütles, et temal on ka kõigest kõrini, tema tõmbab ka minema, et mis tal minusuguse eidega jännata on. Terve maa pidi olema l... täis. Läheb ja võtab keda tahab. Täna tuli vabandama. Nuttis mu ees. Ütles, et tal on häbi. Et ta ei ole tegelikult nii halb inimene. Et ta lubab, et muudab ennast ja jätab joomise maha.

Ma ei suuda ega taha sellist käitumist enam välja kannatada. Ta oma ema joob samamoodi. Ma ei usu teda enam, kui palju on ta mulle lubadusi andnud. Ema joob tal salaja kodus. 

 

 

Ma armastan teda, aga ma tunnen, et selline käitumine käib lihtsalt üle minu jõu. Kui ta on purjus, on ta lihtsalt vastik, viinahais käib suust välja, lehkab nagu vana tõhk. Ja muutub agressiivseks. Ma ei kannata enam tema sõimu välja. Mina pole teda kordagi solvanud. 

Ma ei tea enam ise ka, mida teha. Meil on ühine kodu ja ma ikkagi hoolin temast. Ma ei kujuta oma elu ilma temata ka ette, sest kui ta on kaine, on ta kõige parem mees, kallistab mind kogu aeg, vaatame telekat, ma olen tema kaisus. Ta hoiab mind rohkem, kui keegi teine seda kunagi on teinud. Aga ma tunnen, et ma ei suuda talle enam andeks anda kogu seda sõimulaviini, millega ta mind iga kord üle ujutab, kui ta on ennast täis võtnud.

Ma ei ole õnnelik, mul on kogu aeg hirm, et ta tõmbab endal jälle nina täis ja hakkab jälle otsast peale. Ma olen täielikus ahastuses ega tea enam, mida teha.

Mida teie arvate sellisest suhtest? "

Kommentaare ei ole