{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, on aeg hakata natuke rohkem hoolitsema oma suhte eest ja valvata selle ü...


 

 

 Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, on aeg hakata natuke rohkem hoolitsema oma suhte eest ja valvata selle üle, et rutiin ja üksluisus ei saaks teile halba teha. Kui sa oled vallaline, ei kohtu sa tõenäoliselt sellel kuul oma suure armastusega. Ent sellegipoolest toob maikuu sulle ilusaid ja unustamatuid hetki kaasa. 

 

Suhted

Tõenäoliselt naudid sa seda aega, mida saad koos lähedastega veeta. Sa hoolitsed suurema hoolega teiste eest ja oled tähelepanelikum oma sõprade vastu. Ära unusta ainult iseennast kõige selle juures. Sa oled nii usaldusväärne, et sulle tullakse alati kurtma oma muresid ja rääkima esimesena oma rõõmudest.

 

Pere

Ära unusta kaasata oma pereliikmed majapidamistööde tegemisse, vastasel korral kannatavad sinu enda suhted nendega, kui sa võtad kõik enda õlgade peale. Vaimne koorem on ka koorem. 

 

 

 

Töö ja raha

Ühtegi suuremat probleemi pole ette näha. Tundub ainult, et sul on natuke raskem hoida häid ja usalduslikke suhteid kõikide töökaaslastega. Kui sa pead millelegi alla kirjutama, loe kõik enne korralikult läbi, et hoida end halbade üllatuste eest. Mis puutub rahaasjadesse, ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda. 

 

Tervis ja heaolu

Hoolitse rohkem enda eest. Sa võid tunda suuremat väsimust ja olla kurnatud, aga seda peamiselt sellepärast, et sa vajad kiiremas korras puhkust. Puhka end välja. Loe mõnda head raamatut, lõpeta muretsemine ja kõik saab korda.  Katsu magada tund aega rohkem.

Kommentaare ei ole