{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu Kaljukitse märgis moodustab harmoonilise aspekti Päikesega Sõnni märgis ja Saturniga Kalades , selle tõttu peak...

  


 

Kuu Kaljukitse märgis moodustab harmoonilise aspekti Päikesega Sõnni märgis ja Saturniga Kalades , selle tõttu peaksid sa olema täna heas tujus. 

 

 

Armastus

Kui sa oled vallaline, siis oled sa võib-olla hiljuti kohtunud kellegagi ja tahaksid nüüd, et su suhe kiiremini edasi läheks, sa tahad seda inimest veelgi paremini tundma õppida. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis oled sa otsustanud olla läbinisti aus oma kaaslase vastu selleks, et muuta oma suhet paremaks. Ära unusta hoida mõned saladused siiski enda teada.


Töö

Täna pead sa rohkem pingutama, sest täna ei tule kõige kergem päev. Kannata kõik ära ja ära hakka vastu rääkima. Ole töökas ja ära muutu liiga hajameelseks. 

 

 


Tervis

Pluuto mõjutab täna sinu tervist, seega ei tohiks midagi halba sulle juhtuda. Suurem väsimus peaks möödas olema ja sa tunned uut energiat oma kehas. Tänu sellele peaks ka su tuju olema hea.


Raha

Ilmselt ei ole su rahaasjad kõige paremas korras, hea oleks, kui sa organiseeriksid paremini oma asju ja seaksid paika eelarve. Tänu sellele võid sa suuremaid probleeme ära hoida.

 

Väike nõuanne: ära muutu liiga jonnakaks




Kommentaare ei ole