{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

      1. mail siseneb sinu planeet Marss sinu märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Järgmise nädalate jooksul peaks sul o...


 

 

  1. mail siseneb sinu planeet Marss sinu märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Järgmise nädalate jooksul peaks sul olema veelgi rohkem energiat ja selle tõttu oled sa veelgi ambitsioonikam. 

 

Armastus

Sellel nädalal oled sa ilmselt halvas tujus. Sa ei taha rääkida, sul valutab pea ja tuju pole, su enesetunne paraneb aga kohe, kui teine inimene ukse enda tagant kinni paneb. Õnneks tunneb su elukaaslane sind ja hoiab oma arvamuse pigem enda teada. Katsu siiski end kokku võtta ja näidata end parema külje pealt. Kui sa oled vallaline, siis teed sa ühe sammu edasi ja kaks tagasi. Otsusta lõpuks ära, mida sa tahad.

 

Raha ja töö

Mõned arusaamatused võivad tekkida töö juures. Sina kaitsed oma huve iga hinna eest. Vaata ainult, et su sõnad kellelegi haiget ei teeks ja et keegi sinust valesti aru ei saa. Sa tood päevakorda vanad lahendamata probleemid. Kui rahaprobleemid sulle muret valmistavad, siis ära unusta, et kõige parem on organiseerida paremini oma rahaasju. Ära ehita hakka õhulosse ehitama.

 


Tervis

Kiire nädal on sind ees ootamas, üks toimetus ajab teist taga ja sul pole hetkegi aega puhata. Planeetide mõju ei ole aga praegu kõige parem, vaata, et sa oma tervisele halba ei tee ja ennast ära ei kurna.

 

Pere ja sõbrad

Ära muutu liiga autoritaarseks ja ära ütle kõigile, mida nad tegema peavad. Katsu leppida iga inimese erineva loomusega ja kodurahu huvides olla rohkem vait. 


Kommentaare ei ole