{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Kaksikud

    Tiigri aastal sündinud Kaksikud on pidevas liikumises, neil on alati mitu uut plaani ja projekti käsil. Mõnikord võivad ...

 


 

Tiigri aastal sündinud Kaksikud on pidevas liikumises, neil on alati mitu uut plaani ja projekti käsil. Mõnikord võivad käituda üsna ettevaatamatult. Tiigri aastal sündinud Kaksikud on entusiastlikud ja rõõmsameelsed inimesed. Neil on elus õnne, mille tõttu neil ei tule suuremaid probleeme ette. Tiiger hoiab ka Kaksikutel silma peal, et viimased ei võtaks mõtlematuid otsuseid vastu. Tiigri võim kaitseb Kaksikuid ka õnnetuste eest. Võib-olla just sellepärast on just Tiigri aastal sündinud Kaksikud nii positiivsed ja elurõõmsad. Neil on piisavalt energiat ja jõudu, et kõik oma plaanid ellu viia. Tiigri aastal sündinud Kaksikud on positiivsed ja sümpaatsed inimesed, kes on alati valmis teistele appi tulema. 

Tavaliselt on Tiigri aastal sündinud Kaksiku elu õnnelik. Ka rasketes olukordades suudab ta jääda positiivseks. Ta on tegus inimene, kes ei tea, mida tähendab igavuse tundmine. Ta tahab kõike teada saada ja oma käega järele proovida. Ta on küll emotsionaalne aga see ei saa tal elus takistuseks, ta suudab leida lahendusi ka kõige keerulisematele probleemidele ning on mõistlik ja arukas inimene. Tiigri aastal sündinud Kaksik on entusiastlik inimene. Just tema on kõikidest Tiigri aastal sündinutest kõige optimistlikum ja rõõmsameelsem. Kui asjad ei peakski minema nii nagu tema seda oleks tahtnud, ei lase ta kauaks oma pead longu. 

 

 

Tegemist on ääretult andeka inimesega, kes on paljude imetluse ära teeninud. Ta oskab oma elu hinnata, on üldse särav isiksus ja nakatab ka teisi oma hea tujuga. Samal ajal on ta aga tõsise ellusuhtumisega. Tiigri aastal sündinud Kaksik ei tea, mida tähendab kaotus. Ta on nagu suur kass, kes varitseb oma saaki ja tegutseb õigel hetkel. Tänu sellele viib ta kõik oma plaanid ellu, sest ta suudab haarata kõikidest headest võimalustest kinni. Ta võib küll teinekord muuta liiga kergesti arvamust. Ta ei igatse liiga lihtsa ja rahuliku elu järele, vaid otsib oma ellu põnevust. 

Tiigri aastal sündinud Kaksik on väga meeldiv inimene, lisaks sellele ääretult enesekindel. Ta saab teistega hästi läbi. Talle meeldib tõmmata teiste tähelepanu enda peale, tal on palju häid omadusi. Ta leiab teistega ruttu ühise keele, ta tunneb hästi suhtlemiskunsti. Ta on tegus ja energiline inimene, keda kutsutakse tihti külla. Samal ajal on ta ka natuke salajane, sest enda isiklikest asjadest ta igale esimesele ettejuhtuvale ei räägi. Oma saladusi jagab ta ainult vähestega. Ent talle meeldib lüüa kaasa igas ettevõtmises. 

 

 

 

Armastus

Tiigri aastal sündinud Kaksik üritab oma kallimale muljet avaldada. Ta oskab kurameerida. Ta on romantiline inimene, kellele meeldib üllatusi valmistada. Iga uus kokkusaamine peab olema unustamatu. Temaga on tore koos olla, ta on nii lõbus ja samas tõeline romantik. Tema tähelepanu ja huvi on ainult raske kaua hoida, sest ta vajab palju vaheldust.

Hoolimata oma püsimatust loomusest, on ta partnerina tähelepanelik ja hooliv. Ta kaitseb ja armastab oma lapsi. Ent ta ei taha end koormata igapäevaelu kohustustega. Talle meeldib organiseerida väljasõite ja lõbutseda koos perega. Ent kõik kohustused jätab ta parem oma kaaslase õlule. Ta võib käituda teinekord ootamatult ja impulsiivselt, sest ta on üsna tujukas. Võib olla ka liiga armukade ja nõudlik, aga üldiselt on ta väga hea lapsevanem. 

 

 

Töö

Tiigri aastal sündinud Kaksik on edukas ärimees, kes pühib kõik takistused oma teelt. Kui ta on endale valinud sobiva ameti, teeb ta hiilgavat karjääri. Ta on valmis juhtima suurt meeskonda, ta oskab rääkida inimestega. Ta on hea veenmisoskusega. Ta on tegus, aktiivne, intelligentne, ei kaota enesekontrolli ka kõige keerulisemates olukordades. Ta on valmis riskima, ta on hea ärivaistuga. Temast saaks hea finantsanalüütik. Ent sobiks sama hästi ka loomingulise töö peale. 

Ta on nii energiline inimene, et tema jaoks ületamatuid probleeme ei ole olemas. Ta ei lase ennast morjendada läbikukkumistest - vastupidi - see tekitab temas veelgi suuremat soovi tõestada kogu maailmale, milleks ta on võimeline. Ta vajab uusi kogemusi ja muljeid ainult heade tulemuste saamiseks.  

 

 

Kommentaare ei ole