{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Kalad

    Tänu julge ja vapra Tiigri mõjule ei lase Kalad end eluraskustel murda. Nad ei karda muutusi, nad ei muretse tühiste asj...

 


 

Tänu julge ja vapra Tiigri mõjule ei lase Kalad end eluraskustel murda. Nad ei karda muutusi, nad ei muretse tühiste asjade pärast ja on võimelised otsustavalt tegutsema. Ent samal ajal on nad ikka sama sentimentaalsed ja tundlikud, kui teisedki Kalad. Tiigri aastal sündinud Kalad on oma loomuselt head ja lahked inimesed, kelle jaoks jäävad võõraks kadedus ja viha. Vastupidi - nad tahavad teisi aidata ja kaitsta kõikide ohtude eest. Tiigri aastal sündinud Kalad on suuremeelsed ja kaastundlikud. Ent nad ei ole rumalad ega naiivsed, nad ei lähe appi inimestele, kes nende arust pole seda väärt. Nad on tugeva intuitsiooniga ja eksivad harva järelduste tegemisel. Mõnikord natuke salajased ja umbusklikud ega räägi kunagi liiga palju oma isiklikust elust. 

Tiigri aastal sündinud Kalad on väga andekas inimesed. Selles märgis sündinud inimene ei tunne end halvasti, kui peaks sõna võtma avalikkuse ees. Tiigri aastal sündinud Kala on nii meeldiv, et äratab kohe usaldust ja tekitab sümpaatiat. Tal on hea meel, kui ta saab kaasa lüüa erinevates ettevõtmistes. Teistega suhtlemine valmistab talle suurt rõõmu. Ta oskab jutustada ja on varustatud hea huumorimeelega. Ta ei hoia teistest eemale, vaid oskab ära kuulata kõiki inimesi. Ent oma isiklikku arvamust ja saladusi ei kiirusta ta välja ütlema. Temaga on väga meeldiv suhelda. Ebaviisakatest ja ebameeldivatest inimestest hoiab ta aga eemale. 

 

 

Tiigri aastal sündinud Kala on tegus ja energiline, ta tuleb väga hästi ise oma raskustega toime. Tiiger aitab Kaladel oma eesmärke ja plaane ellu viia.Tänu Tiigri energiale on ta ka ääretult enesekindel.  Tänu sellele õnnestuvad ka kõik tema ettevõtmised. Tiigri aasta Kala võib ainult olla mõnikord ka aeglane ja laisk - siis, kui Kalade mõju esile pääseb. Tiigri aasta Kalale ei meeldi ka rääkida oma kahtlustest teistega, ent see ei tähenda veel nagu oleks ta kinnine inimene. Ta on täiesti tavaline inimene, kõikide oma tugevate ja nõrkade külgedega, lisaks veel armas ja tore. 

Tiigri aastal sündinud Kala on romantiline ja suur unistaja. Ta pöörab suurt tähelepanu oma suhetele teistega, ta ei suuda olla seal, kus teda ei usaldada. Ta tahab olla rahus. Tiigri aastal sündinud Kalaga on lihtne ja meeldiv suhelda, keegi ei pea selleks ennast sundima. Ta ise vajab uusi elamusi ja kogemusi oma ellu, talle meeldib reisida. Ta on intelligentne ja haritud inimene, suurema osa oma teadmisi on ta omandanud just reisimise käigus. Tal on suur teadmistejanu, ta tahab alati midagi uut õppida. 

 

 


Armastus

Armunud Tiigri aastal sündinud Kala on valmis panema kogu maailma oma kallima jalge ette. Ta on väärikas, tähelepanelik ja väga õrn - raske on leida temast hoolivamat ja truumat kaaslast. Ta on väga romantiline, ta imetleb ja armastab pimesi oma kaaslast. Ainult see pole kindel, kui kaua ta suudab oma kaaslasele truuks jääda. Tiigri aastal sündinud Kala on üsna tujukas, ta igatseb uute elamuste järgi, unistab ideaalist, mis jääb talle kättesaamatuks ja selle tõttu ongi nii püsimatu oma eelistustes.

Ent pereinimesena on ta hea. Partnerina on ta tähelepanelik ja hooliv. Ta on valmis tegema kõik, mis vaja, talle meeldib organiseerida ja planeerida. Ta leiab alati mingi võimaluse, kuidas lahendada peresisesed probleemid. Tal on väga suur kujutlusvõime. Ta oskab ja talle meeldib lastega mängida ning lõbutseda. Ent ta vajab palju oma lähedaste tähelepanu, vastasel korral võib ta tunda ennast halvasti.

 

 


Töö

Tema töö köidab teda nii palju, et ta on valmis ööd ja päevad töötama. Loominguline töö sobib talle kõige paremini, ta tahab ainult võimalust, kuidas oma ideesid ellu rakendada. Tiigri aastal sündinud Kala on valmis ka riskima vajaduse korral. Ta on leidlik, sihikindlik ja väga tark. Mõnikord võib liigne tööle pühendumine teda ainult vaimselt ära kurnata. Sellisel puhul võib ta kõik sinnapaika jätta. 

Kõikidest Tiigri aastal sündinud Kaladest võiksid saada head juhid. Nad on valmis juhtima suurt meeskonda, nad on üsna demokraatlikud. Nad hoiduvad konfliktidest ja skandaalidest ega ole liiga nõudlikud. Tiigri aastal sündinud Kala alluvad ei karda temasugust ülemust ega tunne hirmu ega aukartust tema ees. Kuidas ka ei ole, ta oskab alati võtta vastu kõige paremaid otsuseid.

Kommentaare ei ole