{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Sõnn

     Roti aastal sündinud Sõnni jaoks on kõige tähtsamal kohal tulu, kõik muu jääb teisejärgulisele kohale. Roti aastal sünd...



 

 

 Roti aastal sündinud Sõnni jaoks on kõige tähtsamal kohal tulu, kõik muu jääb teisejärgulisele kohale. Roti aastal sündinud Sõnniga on tõesti meeldiv suhelda, ta on optimistlik, energiline, taktitundeline ja hea. Helde, siiras, alati valmis teisi ära kuulama. Võiks isegi öelda, et ta on nii enesekindel ja see muudabki ta paljude silmis vastupandamatuks. Roti aastal sündinud Sõnnil on alati palju sõpru olnud, tal on suur tutvusringkond,  inimesed pöörduvad sageli tema poole, et küsida nõu või abi. Ta on praktilise ja majandusliku mõtlemisega inimene, kes on kahe jalaga tugevalt maa peal ja usub ainult seda, mida ta oma silmaga näeb. Samal ajal on ta ka üsna kirgliku loomusega. 

Ta elab reeglipärast elu, tema asjad on alati väga heas korras. Ta viib alati kõik oma eesmärgid ellu. Tal on ärivaistu, temast saaks hea ja edukas ärimees, kui ta just ei vali endale mõne teise valdkonna. Ent mida ta ka ei otsusta, kindel on see, et kõiki tema ettevõtmisi saadab edu. Temast saaks kuulus artist või edukas majandustegelane. Tal on oskus näha väiksemaidki detaile, ta on ettenägelik ja oskab arvestada ette iga oma sammu. Tema tegemisi saadab alati edu. Ent talle ei meeldi sugugi, kui keegi peaks talle survet avaldama, samuti ei meeldi talle ka teiste käsklusi täita.

 

 

Tal on palju häid külgi, nende seas tuleks kindlasti ära mainida tema aususe. Ta on kõikide inimeste vastu sõbralik, teeb oma tööd kohusetundlikult ega valeta kunagi. Ta ootab ka teistelt sama, seega ära katsugi teda petta. Ent ta võib end lasta teinekord lõksu püüda ja jääda uskuma seda, mida talle räägitakse, sest ta on oma südamelt nii hea inimene, kellel on raske uskuda seda, et inimesed võivad teha meelega halba. Kui ta on aga kord pettuma pidanud kelleski, siis ei andesta ta kunagi ega hakka iialgi seda inimest uuesti usaldama. Ta on kangekaelne ja põhimõttekindel. Mõnikord natuke vastuoluline. Ta on küll praktilise mõtlemisega ent täpsusest tuleb tal teinekord puudu. Ta võib lasta end mõningate ettevõtmistega kaasa viia ja kaotada seejuures täiesti ajataju. 

Ta on tegus ja energiline, ta ei karda muutusi. Ta on enesekindel ja läheb oma eluga julgelt edasi ega karda võtta vastu suuremaid otsuseid. Ta vajab aga mugavat ja kindlat keskkonda enda ümber. Mõnikord meeldib talle olla rohkem omaette, et mõtelda rahulikult oma probleemide üle. Ta tegutseb läbimõeldult ja ettevaatlikult. Ta on tõeline konservatiiv, kindel oma veendumustes ja väärtushinnangutes. Oma lähedaste jaoks on ta valmis siiski mõningaid mööndusi tegema. Oma rahasse suhtub ta tõsiselt, ta ei raiska raha tühjade asjade peale, mis pole seda väärt. Talle meeldivad ilusad asjad, ta hindab kõrgelt kvaliteeti ja rohkem sisu, kui kesta.

 

 

 

Armastus

Ta otsib tõsist suhet, teda ei huvita juhusuhted. Ta oskab armastada, seega vastassooga suhtlemine tema jaoks probleeme ei valmista. Oma rahuliku olemise taga varjab ta kirglikku loomust, sest Roti aastal sündinud Sõnn on kirglik. Ainult liiga valiv ja nõudlik oma partneri suhtes.

Pere on tema elu väärtuseks. Ei ole võimalik teda ette kujutada elamas kusagil kaugel oma lähedastest. Ainus, mis võib teda lähedastest eemale viia, on töö, sest ka töö on tema elus väga tähtsal kohal. Laste kasvatamisel on ta pigem nõudlik ja range, ta ei taha oma lapsi ära rikkuda. Ta on pühendunud oma perele, tema lojaalsuses ei ole võimalik kahelda. Lapsed on tema jaoks väga kallid, nendega on tal alati lähedane suhe. 

 

 

 

Töö

Töö on tema elus tähtsal kohal. Ta viib alati oma eesmärgid ellu. Ta teeb tavaliselt hiilgavat karjääri. Ta leiab lahendused ka kõige keerulisematele probleemidele. Ta ei karda vastust võtta enese peale. Ta on sündinud diplomaat, kes leiab ruttu ühise keele teiste töökaaslastega ja sobib meeskonnatööle. Teda austatakse ja peetakse heaks spetsialistiks. 

 Ta on väga andekas inimene. Elava loomusega, diskreetne, väärikas. Ta on ka kõrgelt arenenud ilumeelega, loominguline inimene, kellele on kunst südamelähedane. Ta suudaks edu saavutada ükskõik millises valdkonnas tööd tehes. Ent kuna ta tahab pidevalt end täiendada, ei suuda ta jääda kauaks samale ametipostile, ta on alati valmis uuteks väljakutseteks. 

Kommentaare ei ole