{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Ambur

     Roti aastal sündinud Ambur on nii tegus, et mõnikord ei lähe tal päevagi selleks, et oma plaane ellu viia. Ta on alati ...


 

 

 Roti aastal sündinud Ambur on nii tegus, et mõnikord ei lähe tal päevagi selleks, et oma plaane ellu viia. Ta on alati rõõmus ja heas tujus, suhtlus temaga on lausa rõõm. Ta ei ole inimene, kes hakkaks kurtma või hädaldama - vastupidi - ta katsub teha kõik, et hoida ka teiste tuju üleval. Talle meeldib palju liikuda, eriti armastab ta reisida. Ta on valmis isegi maailma lõppu minema, peaasi, et ta ei peaks igavust tundma. Ta ei kannata üksluist elu ja tahab palju vaheldust. Ta on suur optimist ja väga leidlik inimene ehkki seisab kindlalt kahe jalaga maa peal. Ta on mõistlik ja arukas, kui asi puutub tööasjadesse. Vajaduse korral on ta alati valmis toetama nii nõu, kui jõuga. Tal on alati varuks hea sõna igale inimesele. Roti aastal sündinud Ambur on väga hea ja pühendunud sõber. 

Roti aastal sündinud Ambur saab kõikidest takistustest üle, tal on alati mõni varuplaan olemas. Ta on elava vaimuga ja tugeva intuitsiooniga, see on teda nii mõnigi kord rasketest hetkedest välja aidanud. Roti aastal sündinud Ambur on meeldiv inimene, kelle ümber on alati palju inimesi. Ta on hea huumorimeelega, talle meeldib nalja teha. Tal on alati hea meel, kui saa veeta aega oma sõpradega. Ent talle ei meeldi võtta enda peale liigseid kohustusi. Roti aastal sündinud Ambur on rohkem hõivatud oma isikliku tulevikuga, kui teiste eluga. Ta teeb kõik, et jõuda majanduslikult heale järjele. 

 

 

Roti aastal sündinud Ambur on oma loomult sõltumatu ja iseseisev. Talle meeldib palju pidutseda. Ta on ambitsioonikas ja valmis tegema kõik selleks, et viia oma eesmärke ellu. Ta on valmis isegi oma isikliku naudingu mõneks ajaks unustama, kui tal on tõesti midagi südamelähedast käsil. Hoolimata sellest, et ta on rahuliku loomusega, võib ta mõnikord oma lähedastega tõsiselt tülli minna. Ta ei hakka skandaali tegema, ütleb vaid rahulikult välja oma arvamuse. Kui see puutub tema isiklikku kasusse, võib ta seejuures isegi unustada head kombed. Rott on harjunud reserve koguma, nii ka tema, tal on alati omad säästud ja varud olemas igaks juhuks. 

Tänu Roti ettevaatlikkusele saab selle märgi all sündinud inimene kõikidest takistustest üle. Tänu Amburi optimismile suudab ta hoida positiivset hoiakut probleemide korral. Ka kõige suuremate probleemide korral ei hakka ta hädaldama ega abi paluma. Vastupidi, ta teeb nagu oleks kõik kõige paremas korras. Inimestele meeldib temaga suhelda, sest ta jagab oma positiivsust ka teistega. Ent ta ise valib endale hoolega sõpru ja tõelisi sõpru ei olegi tal nii palju nagu võiks arvata. 

 

 


Armastus

Ta on valmis oma kallimat üllatama. Tal ei hoia kokku ei aja ega pingutuste pealt selleks, et teha midagi erilist. Tavaline kokkusaamine koos lillekimbuga ei paku talle huvi ja tundub igav. Roti aastal sündinud Ambur on enamaks võimeline : ta viib oma kallima näiteks pilvelõhkuja katusele õhtust sööma. Armununa ei loe ta raha ja kaotab ajataju. 

Roti aastal sündinud Ambur võib ruttu tüdineda, kui ta elu peaks olema liiga igav. Ta katsub küll organiseerida koos perega üritusi ja reisida nii palju, kui võimalik. Oma raha kulutab ta mõistlikult ja arukalt. Ta veedab palju aega lastega ja teeb kõik, et neil oleks võimalikult lõbus. Ta katsub siluda pereliikmete vahelisi hõõrumisi ja -pingeid, ega viitsi veeta oma elu selleks, et vaielda iga päev millegipärast. Ta on hea lapsevanem.

 

 


Töö

Tema jaoks ei ole olemas üle jõu käivat tööd. Ta on motiveeritud ja ambitsioonikas, tänu sellele saavutab alati edu. Tavaliselt valib ta endale ameti, mis on seotud finantsiga, sest talle meeldib rahaga kokku puutuda. Ta leiab alati kõige parema võimaluse, kuidas probleeme lahendada ja selle tõttu on tal head suhted juhtkonnaga. Ta saab kõikidega hästi läbi. 

Ta on hea suhtleja, kes ei karda avalikkuse ees sõna võtta. Ta on alati valmis kaasa lööma mõnes ettevõtmises. Loomingulise töö peal saavutaks ta ruttu edu. Ta on meeldiv, rõõmus, teadmistehimuline. Tundub nagu veaks tal elus, sest tal läheb alati hästi ja ta saab kõik, mida ta tahab. Ta usub ka ise oma õnnetähte ja selle tõttu ei kao naeratus kunagi tema huultelt.

Kommentaare ei ole