{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline tähemärk on kõige lojaalsem?

foto : unsplash / Helena Lopes      Tegelikult ei ole ainul...

foto : unsplash / Helena Lopes

 

 

 Tegelikult ei ole ainult ühe tähemärgi esindajad teeninud ära seda tiitlit, vaid neid on lausa neli. Nad on kõige lojaalsemad. Mõned neist on võimelised sulle järgnema maailma lõppu, muidugi tingimusel, et sa nende jaoks tähtis oled. Ei maksa ka ära unustada, et me räägime siinkohal astroloogilistest tähemärkidest, mitte inimestest. Loomulikult ei tähenda see ka seda, et sa selline, kellel on kalduvuseks alt ära hüpata, kui sa peaksid olema sündinud Veevalaja või Jäära tähtkujus. Igal tähemärgil on oma tugevad ja nõrgad küljed. Ent millised on kõige lojaalsemad tähemärgid, kelle deviisiks on : "Sinna kuhu sina lähed, lähen ka mina."

 

Lojaalsus on nende tähemärkide jaoks püha

 

SÕNN

Lojaalsus kuulub Sõnni eluviisi juurde. Ta ei murra oma sõna, ta ei reeda sind, ta seisab sinu kõrval nii heas, kui halvas. Kusjuures ta on esimene, kes seda tunnistab. Selleks, et olla kellegi vastu ebaõiglane, peaks ta murdma oma sõna. Ent kui ta on midagi endale pähe võtnud, viib ta oma lubaduse teoks ja peab oma sõna. Katsu ainult ise olla ettevaatlik ja ära kasuta tema headust ära. Ka tema kannatlikkusel on piirid. Kui sa peaksid talle haiget tegema või teda petma, on teie vahel kõik läbi. 

 

 

 

NEITSI

Neitsi jaoks ei ole lojaalsus ilus omadus, mis on tähtsad sõpruses, armastuses ja isegi töö juures. Tegemist on põhimõttega, millest peab kinni pidama. Neitsi jaoks on väga oluline see, et inimene oleks kohusetundlik ja vastutaks oma tegude eest. Sõnn on lojaalne, sest ta lihtsalt on selline, Neitsi on lojaalne, sest tema silmis on see kõige õigem tegu. Ainult üle piiri ei maksa tema puhul minna. Neitsi jääb sinu vastu lojaalseks täpselt nii kaua, kuni sa ei hakka rumalusi tegema ja pead kinni moraalinormidest. Kui sa hakkad aga tõde väänama, kaotab ta sinu vastu igasuguse austuse ja lugupidamise. Peale seda pole sul mõtet enam midagi temalt oodata.


LÕVI ja SKORPION

Nad on valmis vanduma veresõprust oma parimate sõpradega. Kui sa leiad, et see pole eriti hügieeniline, siis on sul täiesti õigus. Ent Lõvi ja Skorpion juba on kord sellised. Nad sobiksid mõlemad hästi mõnda mõõga ja mantli filmi mängima. Kui nad ütlevad, et sa oled nende jaoks tähtis, siis see nii ka on. Nad ei jäta sind kunagi üksi, jäävad alati su kõrvale, toetavad sind rasketel hetkedel ja otsivad alati võimalusi, kuidas sind aidata. Vastutasuks ootavad nad, et sa jagaksid nende mõtteviisi ja arvamust.

 

 

 


Kommentaare ei ole