{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuuri retrograad, varjutuste hooaeg, Jäärade aeg ehk suur aprillikuine kosmiline segadus

foto : unsplash / Javier Allegue Barros      Just praegu on...

foto : unsplash / Javier Allegue Barros

 

 

 Just praegu on käimas selle aasta üks kõige pingelisematest hetkedest. Aprillikuusse jäävad mitmed suuremad astroloogilised sündmused, mis ei jäta mõjutamata ka meie igapäevast elu. Kuidas selles kosmilises udus aga teed leida? 

Kas sinul on ka tunne nagu oleks viimasel ajal elus liiga palju stressi ja pingeid? Või tunned sa lihtsalt suurt segadust praegusel hetkel oma elus? Muretsemiseks pole põhjust, sest sa pole ainuke, kes nii end tunneb. Astroloogia ei ole küll teadus, ent astroloogia võib tuua vastuseid mõningatele küsimustele ja aidata paremini mõista seda, mis toimub. Täpselt seda me täna katsumegi teha vaadates lähemalt, mis hetkel taevalaotuses toimumas on. Võib-olla tunneb nii mõnigi praegusel hetkel oma elus, et on jõudnud teeristile ega tea, mida edasi oleks kõige õigem teha. Kuhu minna? Millest alustada? Millises suunas tuleks liikuda? Kõik see võib tunduda praegu natuke segane. Aprillis ei ole planeetide seis kõige parem. Mida see aga täpsemalt tähendab? 

 

 


Kosmiline segadus

Praegu on käimas aasta kõige pingelisem periood. Praegu käimasolev Jäärade aeg (mis kestab kuni 20. aprillini) paneb meid otsima uusi eesmärke ja sihte, siis mõned astroloogilised sündmused võivad tõmmata kriipsu peale nendele toredatele plaanidele. Kõigepealt Merkuuri retrograad. Merkuuri retrograad leiab aset igal aastal kolm korda aastas, selle ajal tundub nagu hakkaks planeet tagurpidi liikuma. Tegemist on üksnes optilise illusiooniga, millel on aga väga tugev mõju. Merkuuri retrograad põhjustab alati sekeldusi ja olmeprobleeme, rääkimata omavahelistet arusaamatustest ja möödarääkimistest, mis sellega paratamatult kaasnevad. See kõik paneb meid teise pilguga aru saama ja üle vaatama, kuidas me oleme harjunud teistega suhtlema. Millisena meie sõbrad meid näevad? Kas me anname rohkem, kui me vastu saame? Aeg on võtta endale see, mis õigusega sulle kuulub ja õppida ennast rohkem väärtustama ning hindama. Merkuuri retrograad toimub varjutuste hooajal, mis sai alguse 25. märtsi täiskuuga Kaalude märgis ning lõppeb 8. aprilli noorkuuga Jäära märgis. 

 

 

Järgnevate nädalate jooksul võime me tunda soovi muutuste järele oma elus. Võib ka juhtuda, et soovid ja vajadused on muutumas koos sellega. Aprillikuus leiab aset ka Jupiteri ja Uraani konjunktsioon. Tegemist on haruldase sündmusega, mis leiab aset iga 14. aasta tagant. Jupiter ja Uraan on kohtumas Sõnni märgis. See võib aga olla märgiks, et tuleb oma mugavustsoonist välja tulla ning leppida muutustega selleks, et muuta oma elu paremaks. 8. aprilli varjutus, mis leiab aset Jäära märgis samal ajal Merkuuri retrograadiga, võib põhjustada suuremaid isiklikke muutuseid, sest Jäär on tegevuse ja impulsiivsuse tähemärk. See võib olla ka märgiks, et iga inimene peab tegema oma väikese revolutsiooni läbi, olles liiga palju tagasi hoidnud, liiga palju alla neelanud ja liiga paljuga leppinud. Aeg on lasta see kõik endast välja. 

 

 


Otsustav kuu

Selle kõige tõttu võibki aprill kaasa tuua pettumust ja raskusi. Astroloogilisest vaatenurgast on tegemist otsustava kuuga. Aprillikuu sümboliseerib kosmilist väravat. See on hetk, kui uued uksed avanevad, kui teed lähevad lahku, teised jälle ristuvad. Aprill toob kaasa suuremaid muutuseid. 

See periood paneb meid mõtlema oma valikute peale, oma motivatsioonide ja väljavaadete peale. See kõik võib nii mõnegi asja lõpuks selgeks teha, aidates näha asju läbi teise pilgu. Sisemine rikkus muutub tähtsamaks. Kui see kõik võib tunduda natuke hirmutav, siis tegelikult toovad need muutused ainult õnne kaasa. Läbi selle ja tänu sellele õpime me paremini ennast kuulama ja paremini ennast mõistma. Jupiteri ja Uraani konjunktsioon võib aga kaasa tuua palju uusi võimalusi, mis aitavad nii mõnelgi oma unistusi ellu viia.

Kommentaare ei ole