{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Neitsi

     Mao aastal sündinud Neitsi on väga meeldiv ja äratab lausa usaldust. Ta jätab endast tavaliselt väga hea mulje, ta on ü...


 

 

 Mao aastal sündinud Neitsi on väga meeldiv ja äratab lausa usaldust. Ta jätab endast tavaliselt väga hea mulje, ta on üldiselt ilusa välimusega ja meeldivate kommetega inimene. Lisaks sellele on ta aga ka väga tugeva intuitsiooniga ja harjunud mõtlema analüütiliselt. Ta mõtleb üldse väga palju : ta võrdleb fakte, teeb sellest omad järeldused, koostab strateegiaid. Mao aastal sündind Neitsi elu on nii hästi organiseeritud, et seal ei ole ruumi segadusele ega korralagedusele. Oma loomuselt on ta aga väga sõbralik inimene, võib-olla natuke kinnine ja reserveeritud hoiakuga. Temaga on väga meeldiv vestelda, talle meeldib nalja teha ja rääkida ka abstraktsetel teemadel. Ent oma isiklikke mõtteid ja vaatluste tulemusi jagab ta harva teistega, tavaliselt ta nii väga kõiki ei usalda. 

Mao aastal sündinud Neitsi on täpne inimene, kes ei unusta kunagi midagi. Tema elus valitseb kindel kord. Ta on väga väärikas, ta ei hakka stseene tegema. Aeglaselt ent kindlalt viib ta oma eesmärgid ellu. Ta on väga sihikindel ja järjepidev. Samuti läbinägelik, tal on oskus näha seda, mida teised ei näe. Kui ta midagi teeb, teeb ta seda alati õigel ajal. Teda ei ole võimalik petta. Ent alati on võimalik tema poole pöörduda oma muredega või selleks, et abi küsida. Mao aastal sündinud Neitsi on meeldiv ja hea ja aitab alati meelsasti teisi. Teiste mured ei jäta teda ükskõikseks, ta on alati valmis andma head nõu. Samal ajal jääb ta nii tagasihoidlikuks et ei oota vastu mingit kiitust ega tänu. 

 

 

Ta on laitmatu käitumisega ja hea huumorimeelega. Teda nõutakse taga, tema tähelepanu otsitakse. Ta on alati hea, alati viisakas, ta ei käitu kunagi taktitundetult. Ta on tark ja isegi ettenägelik. Ta teeb oma tööd ega sekku asjadesse, mis temasse ei puutu. Ta näeb kohe, kui teda on petetud ega andesta solvamist. Ta on praktilise mõtlemisega, aus ja väärikas. Ta ei räägi kunagi oma tunnetest. Kõik, mis ta tahab, on viia oma eesmärke ja plaane ellu. Talle ei meeldi olla tegevusetult, isegi puhkeajal mõtleb ta igasugustele asjadele. 

Mao aasta Neitsis on olemas mõlema märgi head ja tugevad omadused. Mao aastal sündinud Neitsi on sõbralik, kannatlik, leiab alati ühise keele ka kõige erinevamate inimestega. Ta oskab inimestele nõu anda ja neid juhatada. Ta on optimistliku ellusuhtumisega. Oskab teisi motiveerida ja inspireerida. Paljude jaoks on ta täiuslik ja ilma vigadeta inimene, just selline nagu üks inimene olema peab. Ent ta ise kaldub liiga palju ennast kritiseerima. Võib isegi enda peale pahaseks saada ka väikeste asjade pärast. Ent sama nõudlik on ta ka teiste vastu, sest pealiskaudsed inimesed tema silmis armu ei leia. Ent kuna ta on nii taktitundeline, ei näita ta kunagi midagi välja. 

 

 


Armastus

Ta on nii võluv, kui meeldiv inimene, kellel on väga palju austajaid. Ta ei ürita kellelegi muljet avaldada. Ta lihtsalt on selline. Oma loomuselt on ta rahulik ja reserveeritud, ta ei hakka oma tundeid välja näitama ega muutu liiga emotsionaalseks. Kuna ta ei pea muutusi vajalikuks, siis on tal raskusi uute tuttavate leidmisega. Ta vaatleb kaua oma tulevast partnerit enne, kui ta midagi välja paista laseb, jäädes samal ajal külmaks ja eemalolevaks. Kui ta on aga oma valiku langetanud, on ta ka valmis oma tundeid välja näitama. 

Ta on praktilise mõtlemisega, ta veedab tavaliselt rohkem aega töö juures, kui kodus. Ta tahab karjääri teha. Mao aastal sündinud Neitsi on tõeline pedant, kelle kodu peab olema aga alati laitmatult korras. Ta on harjunud kontrollima ka oma pereliikmete elu, jagades neile ohtralt nõuandeid ja soovitusi. Kasvastuse küsimused on tema jaoks tähtsad. Pere on sama tähtsal kohal, kõrvalsuhete jaoks ta aega ei ole. 

 

 


Töö

Ta on teadmistehimuline ega ole laisk, selle tõttu õpib ta kogu elu. Ta annab endast oleneva, et olla kompetentsem. Ta ei saa teha tööd, mis teda ei huvita ega köida. Majanduslik kindlustus on tema jaoks tähtis aga mitte kõige olulisem. Ta ei otsi kergeid võimalusi, kuidas rikkaks saada vaid teeb tööd ja on kohusetundlik. Ta saavutab edu ükskõik, millises valdkonnas töötades. 

Ta otsib stabiilsust ja mugavust. Uute tingimustega on tal raske kohaneda. Töökohta vahetab ta harva ja vast tahtmist. Töökaaslastega on tal head suhted. Ülemustega saab hästi läbi. Ta ei karda initsiatiivi enda peale võtta. Ta saaks hakkama ka juhtival kohal. Teeb kõik, et edu saavutada ja unistab kõrgemast ametipostist. Ta on ambitsioonikas.

Kommentaare ei ole