{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Kaksikud

    Mao aastal sündinud Kaksikud on väga hea suhtlemisoskusega ja hästi positiivsed inimesed. Palju sarnasusi teiste Kaksiku...

 


 

Mao aastal sündinud Kaksikud on väga hea suhtlemisoskusega ja hästi positiivsed inimesed. Palju sarnasusi teiste Kaksikutega. Võivad mõnikord teha midagi täiesti ootamatut, ent nad ei ole kergemeelsed, vaid väga arukad, tavaliselt on iga samm eelnevalt välja arvestatud. Sellest tähtkujus sündinud inimene on arukas ja oskab oma elu hästi organiseerida, see on võib-olla ainus erinevus teistest Tegemist on meeldiva inimesega, kes äratab kohe usaldust ja tekitab sümpaatiat ning poolehoidu. Ent ta võib olla ka nõudlik ja muutuda isegi agressiivseks. 

Mao aastal sündinud Kaksik on nii meeldiv, et tõmbab lausa inimesi ligi oma spontaansusega. Temaga on lihtne suhelda. Tal on alati teistega head suhted, ta leiab kontakti iga inimesega, ta on alati rõõmus kohtudes uute inimestega. Tal on väga hea huumorimeel, veelgi parem väljenduoskus ning kõige tipuks on ta veel kõrgesti haritud inimene. Tal on väga laiad teadmised erinevatest valdkondadest. Talle meeldib teiste meelt lahutada ent samal ajal ei lase ta oma vestluskaaslasi silmist, vaid jälgib iga nende liigutust. Ta oskab endast head muljet jätta, ta kontrollib oma käitumist ja hoiakut. Vajaduse korral on ta võimeline ennast kaitsma. Ta viib alati oma eesmärgid ellu. Ta saab alati oma tahtmist. Ent mitte iialgi ei tee ta midagi seadusevastast või sündsusetut. Ta hoiab eemale tülidest ja skandaalidest.

 

 

Ta ei talu igavust ja tegevusetust. Ta tahab olla pidevas liikumises, ta tahab kogu aeg midagi teha. Ta võib teha ka rasket tööd, tähtis on, et tal oleks midagi teha. Talle ei meeldi niisama istuda. Talle meeldib reisida. Talle meeldivad muutused ja vaheldus. Ta on võimeline suhtlema täiesti erinevate inimestega ja selle tõttu tal ongi nii suur tutvusringkond, sest ta saab inimestega ruttu sõbraks. Ent uued tuttavad ei tunne tema tõelist loomust. Nagu kõik Mao aastal sündinud, on ka tema kättemaksuhimuline. Kriitikat ta ei armasta. Ta ei näita välja, aga maksab alati kätte, tänu oma leidlikkusele tal juba vahenditest puudust ei tule.

Talle piisab täiesti iseendast, ta oskab oma elu ise elada ja tuleb sellega väga hästi toime. Ning seda ilma, et ta vajaks teiste nõuandeid. Ent samal ajal meeldib talle rääkida oma isiklikest asjadest teistega. Mõnikord võib ta isegi liiga kauaks lobisema jääda, teistel ei jää sellisel puhul muud üle, kui kuulata. Mao aastal sündinud Kaksik on väga hea veenmisoskusega ja saab alati oma tahtmist. Kõike, mida ta teeb, teeb ta ühe kindla mõttega. Tavaliselt oma plaanidest ta teistele ei räägi, kui ta seda teeb, on selleks mingi põhjus. Ta võib kasutada teisi ära enda huvides ent tegutseda nii peenelt, et keegi midagi aru ei saa. Ent mitte kunagi ei kasuta ta oma mõjuvõimu selleks, et teistele halba teha. 

 

 


Armastus

Mao aastal sündinud Kaksik on väga meeldiv ja karismaatiline inimene, kellele meeldib tähelepanu. Talle meeldib flirtida vastassooga. Ta on alati valmis suhtlema, ta oskab luua uusi tutvusi. Ta ei otsi alati midagi tõsist, talle meeldib lihtsalt niisama aega veeta. Ta ei armu, ta ei mõtle abiellumise peale. Oma kaaslase vastu on ta aga nõudlik.

Kui ta on aga kellegi leidnud, unustab ta kõik oma juhusuhted. Ta teeb kõik, et hoida oma suhet, pere on tema jaoks tõeline tagala. Oma lähedaste vastu võib ta olla natuke nõudlik. Ta on tark ja näeb alati läbi, millised on tema kaaslase ja laste tõelised vajadused. Talle ei meeldi kriitika. Ent isegi vihastades jääb ta meeldivaks inimeseks, kelle peale on raske kaua pahane olla. 




Töö

Mao aastal sündinud Kaksikul on palju kasulikke tutvuseid. Ta on ettevõtlik, arukas ning komptetentne. Ta võib saavutada häid tulemusi igas valdkonnas. Talle meeldib tööd teha, ta kasutab kõiki võimalusi, et parandada oma majanduslikku seisu. Raha ei ole tema jaoks küll elu mõte ent raha on vahend, mis aitab muuta elu meeldivamaks. Mao aastal sündinud Kaksik ei karda raskusi - vastupidi - mida raskem töö, seda suurem on edu. 

Mao aastal sündinud Kaksik ei jää töötuks. Ta on väga hea veenimisoskuusega, temast saaks väga hea õpetaja või isegi poliitik. Tema ideed võetakse sageli omaks. Temast saaks ka hea näitleja. Ta on nii värvikas ja särava isiksusega, et ei jää kunagi märkamatuks. Ta võidab alati publiku südame.


Kommentaare ei ole