{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Neitsi

     Kuke aastal sündinud Neitsi on intelligentne ja diskreetne inimene, kes jätab endast väga hea mulje. Ta on aus ja usald...


 

 

 Kuke aastal sündinud Neitsi on intelligentne ja diskreetne inimene, kes jätab endast väga hea mulje. Ta on aus ja usaldusväärne. Ta käitub laitmatult, ta on hästi kasvatatud ja võimeline rääkima kõikidel teemadel. Ta on tugeva intuitsiooniga ja eksib harva. Ta on viisakas inimene, kes saab teistega hästi läbi, kes mõistab ja jagab teiste tundeid. Kuke aastal sündinud Neitsi on meeldiv ja rõõmsameelne inimene. Ta tunneb suhtlemiskunsti, tal on veenvad argumendid. Mõnikord võib ta liiga palju lobisema jääda ent ta suudab end õigel ajal kokku võtta. Ta on läbinägelik, intelligentne ega tüüta inimesi oma arvamuse avaldamisega. Mõnikord võib aga muutuda liiga kriitiliseks ja teha sellega teistele haiget.

Neitsi, kes muidu on nii sallimatu teiste puuduste suhtes, muutub palju tolerantsemaks Kuke mõjutusel. Ta võib mõnikord teha mõne märkuse teiste aadressil, aga ainult siis, kui see puudutab tööasju. Ta ei pea vajalikuks tõe varjamist teiste eest või pigem ei oska ta valetada. Ta on aus. Talle ei meeldi uhkustada ega kiidelda oma saavutustega. Ta ütleb alati välja selle, mida ta mõtleb. Ta meeldib inimestele, tal on palju sõpru ehkki ta ise valib hoolega, kellega ta läbi käib. 

 

 

Kuke aastal sündinud Neitsi on teadmistehimuline ja aktiivne. Ta tahab olla parim igas valdkonnas. Ta tahab olla parim lapsevanem, parim töötaja, parim sõber. Ta on valmis rasket tööd tegema, ilma puhkamata ja lõbutsemata ning kõike seda ainult selleks, et viia oma eesmärke ellu. Ta on põhimõttekingel ja kategooriline, tema elus peab valitsema range kord. Ta on sümpaatne ja tähelepanelik ning tahab teisi aidata. Mõnikord võib teisi liiga palju kritiseerida. Mõnikord inimesed ei tea, kuhu ennast peita temasuguse moraalijüngri eest. 

Ta on hea suhtleja, talle meeldib rääkida erinevatel teemadel. Ta ei kannata vaikust ja üksindust ent ei suru oma tahtmist teistele peale. Ta usaldab ainult väga lähedasi inimesi. Ta on tugeva intuitsiooniga, see aitab tal vältida suuremate vigade tegemist. Ta on läbinägelik ja tähelepanelik, ta eksib harva. Ent ta võib olla ka enesekeskne mõnikord. Ta on taktitundeline ja viisakas. Ta katsub mõista teisi inimesi ja aidata neil lahendada oma probleeme. Ent ta ootab teistelt toetust ja tähelepanu vastu. Hoolimata sellest, mis pealtnäha võib tunduda, ei ole Kukk väga enesekindel ega usu alati oma võimetesse. Ta kardab üksindust ja muretseb palju. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Neitsi on usaldusväärne ja lojaalne. Ta jääb truuks oma põhimõtetele. Teda ei tõmba pealiskaudsed suhted ent see ei takista teda teistega flirtimast. Ta on teiste vastu tähelepanelik, tunneb kohe ära, kui ta kedagi ei huvita. Ta on uhke ega andesta alandamist. Kuke aastal sündinud Neitsi on kahtlustav. Ta usaldab ainult siiraid inimesi. 

Kuke aastal sündinud Neitsi on ideaalne partner, tähelepanelik ja pühendunud. Ta pühendub täielikult oma perele ja teeb kõik, et valmistada lähedastele rõõmu. Ta on praktilise ja majandusliku mõtlemisega. Ent ta oskab organiseerida meeldejäävaid puhkusi  koos perega. Ta oskab planeerida oma aega. Ta on armastav ja hooliv, valmis alati hoolitsema oma lähedaste eest. 

 

 


Töö

Ta on praktilise mõtlemisega inimene, kes ei ole harjunud õhulosse ehitama. Ta mõtleb analüütiliselt ja sobiks hästi töötama finantsiga seotud valdkondadesse. Ta haarab info lennult ja on tähelepanelik. Kuke aastal sündinud Neitsi tahab tulemusi näha. Ta teeb alati ja õigeaegselt oma töö ära. 

Kuke aastal sündinud Neitsi on praktilise mõtlemisega ja töökas. Mõnikord võivad tal tekkida erimeelsused kolleegidega, aga ainult väga tõsiste asjade pärast. Kuke aastal sündinud Neitsi on autoritaarne juht. Temast saaks väga hea ettevõtja, kes oskab tõestada oma väärtust.  


Kommentaare ei ole