{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Kaksikud

    Kuke aastal sündinud Kaksikud on särava isiksusega, erakordsed inimesed, kes oskavad tõmmata tähelepanu enese peale. Nad...

 


 

Kuke aastal sündinud Kaksikud on särava isiksusega, erakordsed inimesed, kes oskavad tõmmata tähelepanu enese peale. Nad on rõõmsameelsed, muretu loomusega ja vabad. Nad väljendavad oma emotsioone ja tundeid täiesti avatult. Nad on natuke püsimatud ja elavad nii nagu ise heaks peavad. Kohanevad ruttu uute tingimustega ja harjuvad kiiresti uute inimestega. Kuke aastal sündinud Kaksikud on huvitava isiksusega ja meeldivad inimesed, ainult natuke keerulise iseloomuga. Neid ei hirmuta see, kui nad on teistest erinevad, nad ei muretse sellepärast, mis mulje nad teistele jätavad. Kriitika suhtes on nad tundlikud, lähedaste arvamus on nende jaoks tähtis.

Ta on üsna muutliku tujuga. Raske on ette ennustada, mida ta järgmisena teha võib või millistel põhjustel ta midagi teeb. Tal on nii palju mõtteid ja ideid peas, et tal pole isegi aega järele mõtelda ja endale küsimusi esitada. Kõik sõltub muidugi välistest teguritest. Tema ise kuulab oma sisemist häält. Selle tõttu peavadki tema lähedased olema eriti tähelepanelikud. Sest ta võib võtta väiksematki sõna südamesse ja sellepärast solvuda. Õnneks aga unustab ruttu selle, mille pärast ta solvus ja teeb nagu midagi poleks olnud. Selline ongi tema loomus: spontaanne ja lapselikult siiras. 

 

 

Kuke aastal sündinud Kaksik on mõnikord ka kangekaelne ja emotsionaalne. Ta ei näe, miks ta peaks varjama oma arvamust, ta ütleb alati välja selle, mida ta mõtleb. Ta on tegus ja väsimatu. Kuke aastal sündinud Kaksik on valmis alati teistega arveid klaarima. Ent lepib ka sama ruttu ära ja unustab selle, mille pärast tülli mindi. Ta on esimene, kes lepitust otsib, sest ta ei saa aru, miks pisiasjade pärast peaks suhtlemist lõpetama. Ta on väga meeldiv inimene, ainult natuke otsekohene. Vähemalt jätab sellise mulje. Ent tegelikult on ta arukas ja mõistlik, intelligentne inimene, kes usub kaljukindlalt oma edusse. Ta on võimeline sooritama väga kasulikke tehinguid, ta näeb vaeva ja pingutab, et muuta oma elu kvaliteeti paremaks. Ta armastab mugavust ja luksust ning valib hoolega seda, mida ta seljas kannab. 

Kuke aastal sündinud Kaksik oskab rääkida. Ta on hea veenmisoskusega. Ta ei anna endale aru alati oma tegudest, ent usub kaljukindlalt sellesse, et paremad ajad on alles ees. Ta on positiivne, tegus ja aktiivne, teiste vastu sõbralik. Teda võetakse kuulda ja tema sõna usutakse. Ta ei taha just juhtida ent ta oskab võtta õigel ajal kõige paremaid ja õiglasemaid otsuseid vastu. Ta on kohusetundlik, elava loomusega ja diskreetne. Talle meeldib unistada, ta on suure kujutlusvõimega. Vajaduse korral valmis oma vaatenurka muutma. Ta on võimeline tegema ka lihtsaid asju. Kohaneb hästi uute tingimustega. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Kaksik on üsna muutlik oma valikutes. Kui täna talle keegi meeldib, siis homme meeldib talle võib-olla juba keegi teine. Ent ta ise usub kindlalt armastusse. Aga ta on selleks liiga püsimatu, et täita oma kohustusi ja anda mingeid lubadusi. Ta ei oota ka teistelt seda. Ta ei ole armukade, ta ei pea kedagi enda omandiks. Ta võib teha meeletusi armastuse nimel, ta on võimeline tõmbama tähelepanu enda peale. Kuke aastal sündinud Kaksikuga igav juba ei hakka. Isegi lühike armastusromaan temaga jätab unustamatuid mälestusi. 

Ta peab tähtsaks oma lähedaste arvamust ja seda hoolimata sellest, et ta on väga uhke ja kangekaelne. Oma lähedastelt ootab ta toetust ja kaitset. Ta hoolib oma lähedastest ja on nende vastu tähelepanelik, jättes neile vaba voli otsuste langetamiseks. Märkuseid ja kriitikat ta ainult ei kannata. Ka väiksemgi märkus võib teda endast välja viia. 

 

 


Töö

Ettevõtlikul Kukel ei ole alati kerge ootamatu Kaksikute esindajaga. Raske on ette teada, mida see kergemeelne Õhumärk järgmisena kavatseb ette võtta. Kuke aastal sündinud Kaksik ei ole eriti kohusetundlik ega tõsine. Raske on teda pidada ideaalseks töötajaks ent ta on täiesti võimeline juhtima suurt meeskonda. Talle meeldib vaielda, ent jätab tihti alustatu pooleli. 

Ta ei ole eriti distsiplineeritud, tal on raske töötada kindlatel kellaaegadel. Ta vajab tegevusvabadust, talle ei meeldi, kui tema tööd kogu aeg kontrollitakse. Ta on valmis oma tööd tegema ainult heasoovlikus ja usalduslikus õhkkonnas. Ta on võimeline tõmbama kõikide tähelepanu tänu oma suure kujutlusvõima ja hea kõneoskusega. Temast saaks hea kirjanik, artist, kunstiajalooline või rikas ärimees.

Kommentaare ei ole