{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Jäär

     Kuke aastal sündinud Jäär on energiline ja tegus, vapper ja julge. Sageli võitleb ta kogu elu mingi eesmärgi nimel. Ta ...

 


 

 Kuke aastal sündinud Jäär on energiline ja tegus, vapper ja julge. Sageli võitleb ta kogu elu mingi eesmärgi nimel. Ta ei muretse seejuures isegi detailide pärast, vaid keskendub üksnes tulemusele. Nii Kukk, kui Jäär sarnanevad teineteisele, selle tõttu ongi Kuke aastal sündinud Jäär tugeva isiksusega ja tahtejõuline. Ta on otsusekindel ent mõnikord tagasihoidlik inimene. Teda ei ole võimalik panna oma arvamust muutma, seega pole mõtet isegi üritada, sest see on tulutu ettevõtmine. Mõnikord võib ta käituda täiesti ootamatult. Kuke aastal sündinud Jäär on oma loomuselt uhke, tavaliselt on elu tema vastu hea ja armuline ja ta saab kõik, mida ta tahab. 

Kuke aastal sündinud Jäär on kannatliku loomusega, hea ja suhtlemisele avatud rohkem, kui teised tulemärgid. Ent ta on täpselt sama kangekaelne, ambitsioonikas ja kiire, kui teised Jäärad. Kuke aastal sündinud Jäär armastab loodust, elab täiel rinnal ega keela endale midagi. Ta ütleb tavaliselt otse välja, kui ta on millegagi rahul ja oskab väljendada oma rahulolematust. Keegi ei pea mõistatama, mis tujus ta hetkel on, sest seda on tema näost näha. Kuke aastal sündinud Jäär ei oska valetada, aga võib liialdada. Talle meeldib ka uhkustada, ta tahab silma paista teiste seas ega tunne mõnikord piire. Ent ta ei ole halb ega taha kellelegi liiga teha, ta lihtsalt tahab olla populaarne. 

 

 

Kuke aastal sündinud Jäär on äärmiselt meeldiv inimene, kellega on tore suhelda. See ilmselt ongi põhjuseks, miks tal nii suur tutvusringkond on. Ta leiab ruttu ühise keele ka võõraste inimestega. Ta meeldib teistele oma rõõmsameelsuse poolest. Kuke aastal sündinud Jäär võib teinekord küll  käituda spontaanselt ent talle antakse alati kõik andeks. Tema lähedased leiavad aga, et ta on tugeva iseloomuga ja üsna temperamentne inimene. Kuke aastal sündinud Jäär on ka hästi leidlik. Ta ei võta kuulda teiste arvamusi. Tal on väga raske tunnistada oma vigu ja eksimusi. Ta vajab palju aega enne, kui ta on valmis vabandama. Ent igav temaga küll ei hakka, ta on optimistliku ellusuhtumisega rõõmsameelne inimene. Ta ei kaota kunagi selget mõistust ja leiab väljapääsu ka kõige keerulisematest olukordadest. 

Kuke aastal sündinud Jääral on raske leppida kaotusega. Ta on selle jaoks liiga uhke, liiga uhke ka selleks, et tunnistada oma eksimust ja lõpetada see, mis teda kuhugi ei vii. Ta läheb ikka edasi ja seda hoolimata kõikidest takistustest. Loodus on teda varustanud vankumatu tahtejõu ja otsusekindlusega, tänu sellele viib ta tavaliselt kõik oma eesmärgid ellu. Kuke aastal sündinud Jäär on intelligentne, suure kujutlusvõimega, hea suhtleja - ta leiab tavaliselt alati võimalused, kuidas vältida ja ära hoida läbikukkumisi. Ta on harjunud suurelt unistama ja on ambitsioonikas ent mõnikord tuleb ka temal tegemist raskustega. Ent oma probleemid on ta harjunud ise ära lahendama. Ta on ääretult andekas ja mitmekülgne. Ta on enesekindel ja väga atraktiivse välimusega.

 

 


Armastus

Nii meeldiv ja ilus inimene ei jäta kedagi ükskõikseks. Tavaliselt pole tal vaja isegi pingutada, et võita oma kallima tähelepanu. Ta on rõõmsameelne ja vaimukas, tema välimusest piisab juba ise, et tõmmata teiste pilke. Imetlejatest ei tule tal kunagi puudust. Ta on tõesti silmapaistva välimusega inimene, kes valib hoolega, mida ta selga paneb. Ta teab, et ta avaldab muljet ja tunneb oma väärtust. Partnerina on ta usaldusväärne ehkki alati ta sellist muljet ei jäta. Tegelikult on üldse raske uskuda, et Kuke aastal sündinud Jääral on tegelikult väga hea ja hooliv süda. 

Oma lähedaste seas on ta tema ise ega teeskle kedagi teist. Ainult lähedaste koos olles käitub ta loomulikult. Partnerina on ta tähelepanelik ja hooliv, oma laste jaoks armastav lapsevanem. Tal ei ole märkimisväärseid puuduseid, kui mitte arvesse võtta seda, et ta võib ruttu ägestuda. Talle ei meeldi kriitika, talle ei meeldi märkused tema aadressil, ta võib solvuda ka pisemate asjade pärast. Tema lähedased peavad võtma teda sellisena nagu ta on ilma, et nad katsuksid teda muuta. 

 

 


Töö

Tavaliselt tal raskusi ei teki ja ta viib kõik oma plaanid ellu. Ta ei tee ainult oma tööd, vaid mõtleb ka kaasa ja aitab ettevõttel edu saavutada. Ta on nõudlik nii enda, kui teiste vastu. Ta on sobib hästi juhtivale kohale ehkki võib olla juhina autoritaarne. Temaga on meeldiv aga suhelda vabal ajal, ta on töökaaslaste vastu sõbralik. Kui asi puudutab aga tööasju ja äri, on ta järeleandmatu ja isegi halastamatu. Kuke aastal sündinud Jäär teeb oma tööd rõõmuga, ta ei pea end selleks sundima. Ta teeb tööd, mida ta armastab, seega ei ole see tema jaoks raske. 

Kuke aastal sündinud Jäärale meeldib olla tähelepanu keskmes, nähtaval kohal, talle meeldib teiste ees sõna võtta. Ta oskab sõnu ritta seada ja tõmbab sageli tähelepanu enda peale. Temast saaks hea näitleja või organisaator. Temast saaks ka kuulus disainer või stilist. Või siis hoopis artist.  Ent hoolimata sellest, et ta on väga loominguline, sobiksid talle ka sellised valdkonnad nagu meditsiin, ehitus, muusika, teadus.

Kommentaare ei ole