{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Ambur

     Kuke aastal sündinud Ambur on rõõmsameelne ja särava isiksusega inimene. Hästi tegus, tahab palju liikuda. Ta on iga et...


 

 

 Kuke aastal sündinud Ambur on rõõmsameelne ja särava isiksusega inimene. Hästi tegus, tahab palju liikuda. Ta on iga ettevõtte hing. Tema naer on nakkab, ta armastab nalja teha. Ta tahab kogu aeg liikuda ja midagi teha. Kuke aastal sündinud Ambur on alati tähelepanu keskmes, teda imetletakse tema paindliku loomuse poolest. Ta oskab ennast väljendada, talle meeldib suhelda, talle meeldib olla seltskonnas, talle meeldib lõbutseda. Kuke aastal sündinud Ambur on oma loomult natuke püsimatu. Ta on õiglane ja siiras ega varjagi oma emotsioone ja tundeid teiste eest. Ta on sageli segatud kõikidesse konfliktidesse. Ta ei ole aga pahatahtlik, ta lihtsalt ei suuda olla vaikne kõrvaltvaataja. Ta võib sattuda ebameeldivatesse olukordadesse selle tõttu ent sellisel puhul ta lihtsalt vabandab ja katsub rahulikult edasi suhelda. 

Ta on avatud meelega ja tunneb huvi kõige uue vastu. Ta tahab muljeid saada. Talle meeldib reisida ja suhelda teistega. Ta ei armasta üksindust, see tekitab temas kurbust ja masendust. Ta on impulsiivne ja võib käituda ootamatult ent mõtleb hoolimata kõigest väga praktiliselt. Ta oskab oma ajaga targalt ümber käia. Praktilise mõtlemisega Kukk ei lase Amburil meeletusi teha ning kaitseb teda seega suuremata probleemide eest. Kuke aastal sündinud Ambur on enesekindel inimene. Ta on üsna kannatamatu loomusega, satub ruttu vaimustusse ja annab endast parima, et muuta maailma paremaks paigaks. Ta on nii siiras ja lihtne, et teised saavad ruttu aru, millises tujus ta parajasti on. Ta ei oska valetada ent talle meeldib mõnikord uhkustada. 

 

 

Ta on aus ja avatud meelega, ta ei pea vajalikuks teeselda kedagi teist. Ta peab lugu teiste arvamusest, hindab kõrgelt oma sõpru. Ta on väga otsekohene. Ütleb alati, mida ta mõtleb ja seda hoolimata sellest, mida teised võivad arvata. Ta peab seda enese kohuseks avada teiste silmi selle koha pealt, mis nende ümber toimub. Talle meeldib isegi vaielda, ta on ise nii kindel oma arvamuses ja vaatenurgas. 

Kuke aastal sündinud Ambur on tihti heas tujus ja selle tõttu ta teistele nii palju meeldibki. Ta on tõesti suure südamega ja helde. Alati valmis jagama seda, mis tal on. Isegi oma raha, kui vaja. Talle meeldib küll, kui teda kiidetakse ent ta ei aita selleks, et tänu vastu saada, ta ei ole omakasupüüdlik inimene. Ta ongi lihtsalt selline. Ta aitab alati teisi inimesi, ka siis, kui temalt midagi pole palutud. Mõnikord võibki see takistuseks saada, et ta võtab liiga palju asju korraga käsile ja selle tõttu jäävad paljud asjad lõpetamata. Kuke aastal sündinud Amburile katsetamine ei meeldi aga ta ei lase läbikukkumistel end maha murda. Ta usub iseendasse ja katsub jääda igas olukorras positiivseks, ka siis, kui asjad ei lähe nii nagu tema seda tahaks. Ta on harva kurb, sest tal on alati midagi toredat elus, mille üle rõõmu tunda. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Ambur on tähelepanelik ja valiv, kes unistab tõelisest armastusest. Ent peab sageli pettuma oma partneris. Kuke aastal sündinud Ambur tahab uusi kogemusi ja muljeid saada. Tal on raske jääda ainult ühele inimesele truuks terveks eluks. Ent iga kord ta loodab, et see on suur armastus ja on valmis abielluma temaga. Kaotab aga ruttu huvi sellesama inimese vastu, kui on leidnud kedagi, kes on parem. 

Kuke aastal sündinud Ambur armastab väga oma peret. Mis ka ta elus hetkel ei toimu - ta mõtleb alati kõigepealt oma lähedaste peale. Ta on väga hea lapsevanem. Ta võib mõnikord ärrituda ja tõsta häält, ta kipub üle reageerima ega ole vaoshoitud oma sõnadega. Talle meeldib oma vaatenurka selgeks teha. Aga vähemalt igav temaga ei hakka, ta teab alati, kuidas oma lähedasi üllatada. Ta organiseerib koosolemisi, otsib võimalusi, kuidas lõbutseda perega ja veedab üldse palju aega nii elukaaslase, kui lastega. 

 

 


Töö

Ta igatseb uute kogemuste ja väljakutsete järele. Kui töö talle ei meeldi, on ta valmis leidma endale midagi paremat. Kui ta on leidnud oma kutsumuse, võib ta seda tööd teha surmani. Ta on kirglik, energiline ja otsib võimalusi, kuidas ennast täiendada. Tegemist on loomingulise inimesega, keda raske füüsiline töö ei köida. Ta on suure kujutlusvõimega ja väga energiline. Tal on suured ja ambitsioonikad plaanid. Lihtne ja tavaline töö, mis nõuab liigset keskendumist, ei sobi talle kõige paremini. 

Ta on uuendusliku mõtteviisiga inimene, kellele meeldivad uued töömeetodid. Ta on otsekohene ja veenev, teda võetakse alati kuulda. Ta ei unista just juhtivast kohast ent tuleb hästi toime meeskonna juhtimisega. Mõned peavad ainult harjuma tema otsekohesusega, sest ta kipub palju vaidlema ja märkusi tegema. Ent ta on väga töökas, kohusetundlik ja võimeline oma eesmärgid ellu viima.


Kommentaare ei ole