{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kolmapäeval, 24. aprillil on taevas roosa täiskuu

foto  : unsplash / Avery Cocozziello      Järgmine täiskuu ...

foto  : unsplash / Avery Cocozziello

 

 

 Järgmine täiskuu särab taevas 24. aprillil Skorpioni märgis. Tegemist on selle aasta neljanda täiskuuga. Seekordne täiskuu toob kaasa head ja vabastavat energiat, sest kohe peale seda (25. aprillil) saab läbi kurikuulus Merkuuri retrograad. See aga tähendab, et asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Seega peaks valitsev õhkkond muutuma tänu täiskuule palju kergemaks.

Sellel kolmapäeval, 24. aprillil särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis ei jäta kedagi puudutamata. Seekordne täiskuu on väga tugeva energiaga. Roosa täiskuu nimetus tuleb aga sellest, et Põhja-Ameerikas õitsevad sellel perioodil roosat värvi roomavad floksid. Väga luuleline, kas pole? Ent Kuu ise oma värvi ei muuda. 


Aprillikuu täiskuu on võimsa energiaga

Astroloogide sõnul aitab täiskuu meil mõnda asja oma elus selgema pilgu läbi näha, teinekord võib see, mida me näeme, teha natuke haiget, sest täiskuu võib tuua valguse kätte meie kõige sügavamad hingesaladused ning senini vaoshoitud emotsioonid.

Täiskuu võib tekitada tõelise emotsionaalse kaose meie elus ning seda juba sellel põhjusel, et seekordse täiskuu ajal on väga paljud planeedid omavahel vastasseisus. Päike on Sõnni märgis, täiskuu aga särab Skorpioni märgis. Nende kahe taevakeha kohtumine toob võib kaasa tuua midagi väga ilusat.

 

 

  Pane oma vaim varakult valmis, sest järgnevatel päevadel võid sa muutuda emotsionaalsemaks. Täiskuu energia tõttu võime me olla vastuvõtlikumad ja tundlikumad, kui tavaliselt. Täiskuu Skorpionis on värav, millest meil tuleb läbi minna, et jätta maha teisele poole kõike see, mis on muutunud koormavaks ja mis ei lase rahulikult elada. Jäta tänasesse päeva maha kõik oma mured ja probleemid ja mine kergema südamega edasi, tehes seega enda elus ruumi õnnele ja rõõmule. Täiskuu Skorpionis viib su elust minema kõik, mis su elu seni on mürgitanud. Lisaks sellele toob seekordne täiskuu kaasa ka palju häid võimalusi muuta oma elu paremaks, ainsal tingimusel, et sa usud imedesse. Selleks aga tuleb sul panna kirja oma soovid ning uskuda kogu südamest, et su soovid täituvad. Korda oma soove endale iga päev, mõtle nende peale iga päev vähemalt natukene ja ole imedeks valmis. Kui sa tahad, et su soovid täituksid, pead sa aga lõpetama muretsemise ja olema valmis selleks, et iga päev võib tuua sulle häid uudiseid. Palju meeldivam on oodata ju head, kui halba?! Ära muutu seega pessimistlikuks, vaid ole optimistlikum. 

 

 

 

Rituaal, mille abil tõmmata küllust oma ellu

Kui sa soovid tõmmata oma ellu rikkust ja jõukust tänu täiskuu energiale, siis loe, mida sa tegema pead. Selle jaoks läheb sul vaja rahakotti. Tee oma rahakott tühjaks kõigest, mida see sisaldab ja jäta rahakotti alles ainult paar paberraha. Kindlasti võta rahakotist välja kõik kassatšekid, mis sümboliseerivad kulutusi. Seejärel võta oma rahakott kaasa ja mine välja. Istu pingi peale ja mediteeri, katsudes leida ühendust Kuu energiaga. Seejärel siruta rahakott täiskuu poole ja kujuta endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu poole suundub ning külvab su üle jõukuse ja rikkusega. Ära unusta Kuud tänada kõige hea eest. 

 

 

Rituaal, mis aitab head õnne ligi tõmmata

Et hea õnn leiaks sinu juurde tee, pead sa vabastama enda kodu halvast energiast. Halb energia blokeerib kõik hea ära. Hea uudis on see, et sa võid kujutada endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu kodus ajab halva energia välja ja toob asemele head õnne. 

Täiskuu ajal (või sellele järgneval kolmel päeval) tee oma kodus suurpuhastus. Puhasta kõik pinnad ära vee, musta seebi ja sidruni seguga. Seejärel võid sa viirukeid põletada, tee aknad pärani lahti ja kujuta endale ette, kuidas halba energia minema läheb. Täiskuu öösel tee aknad lahti ja kujuta endale ette, kuidas hea energia koos hea õnnega sinu koju tuleb.

Kommentaare ei ole