{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Jäär

     Tegus ja aktiivne Koer muutub Jäära mõjutusel veelgi enesekindlamaks. Ta jääb endale ikkagi truuks ja on ka edasi aus, v...


 

 

 Tegus ja aktiivne Koer muutub Jäära mõjutusel veelgi enesekindlamaks. Ta jääb endale ikkagi truuks ja on ka edasi aus, võitleb õigluse eest ja on valmis ohverdama oma isiklikud huvid teise heaks. Koera aastal sündinud Jäärale ei meeldi valetada ega vassida - see lihtsalt ei sobi kokku tema loomusega. Teiste vastu on ta viisakas ja taktitundeline. Koera aastal sündinud Jäär on natuke keerulise ja isegi vastuolulise iseloomuga. Ta on tugeva isiksusega. Võib inimesi liiga palju idealiseerida ent ei lase kunagi kellelgi enda tunnetega mängida. Ta on intelligentne ja nii läbinägelik, et tunneb kaugelt ära, kui keegi peaks talle valetama. 

Ta on tugeva intuitsiooniga inimene, kellel on oskus näha asju just sellistena nagu nad on. Võib-olla just selle tõttu ta ongi nii hea ja lahke. Koera aastal sündinud Jäär on kaastundlik inimene, kes ei suuda näha teisi kannatamas. Ta ei pea vajalikuks tõde varjata ent katsub siiski säästa teiste tundeid. Tal on oskus luua häid suhteid paljude inimestega. Ta teab alati, mida öelda, et tekitada teises head enesetunnet. Ta on ettevaatlik ja läbinägelik inimene. Koera aastal sündinud Jäär katsub oma arvamust väljendada rahulikult ja delikaatselt, arvestades ka teiste tunnetega, sellepärast tal ilmselt ongi nii palju häid sõpru. Ta katsub end ümbritseda usaldusväärsete inimestega.

 

 

Koera aastal sündinud Jäär on avatud meelega inimene. Ta tahab olla tegevust oma ellu, talle ei meeldi niisama istuda. Ta on alati valmis midagi uut juurde õppima. Ta otsib enda kõrvale inimesi, kes jagavad tema mõtteid ja eluvaadet. Ta on üsna ettevaatlik inimene, kes katsub hoida eemale nendest, keda ta ei tunne. Aga nende sõpradega, keda ta juba ammu tunneb, meeldib talle palju koos olla. Ta on kõige parem sõber, kes olla võib, alati valmis head nõu andma. Talle ei meeldi uhkus. Talle ei meeldi ka riskida. Ebaõiglust ei kannata ta silmaotsaski. 

Koera aastal sündinud Jäär on väga meeldiv inimene. Ta on heatahtlik ja lahke. Läbinägelik ja intelligentne. Teab alati, kuidas ühes või teises olukorras käituda. Tal on hea nina ja selle tõttu sooritab ta alati kasulikke tehinguid. Tema andekus on imetlust väärt, tema arvamust võetakse kuulda. Ta annab head nõu ja aitab alati vajaduse korral. Tema sõna peale võib kindel olla. Ta on usaldusväärne inimene. Ta ei reeda kunagi teisi ja peab alati oma lubadustest kinni. 

 

 


Armastus

Ta on tundlik inimene, kes kardab teistele haiget teha. Eriti viisakas on ta vastassoo vastu. Ta oskab kurameerida. Ta on siiras ja truu inimene. Kui ta kaaslane teda aga petma peaks, paneb see teda tõsiselt kannatama. 

Kui ta näeb, et temasse ei usuta või teda pilgatakse, võib ta sulguda täiesti endasse. Ta ei ole naiivne ega rumal, sellepärast teebki igasugune reetmine talle nii palju haiget. Ent kui ta kaaslaseks on meeldiv ja mõistev inimene, on ka tema suhe tugev. Ta jääb truuks oma valikule kogu eluks. Tema elukaaslasel pole vaja muretseda, sest ta on ideaalne pereinimene. 

 

 


Töö

Koera aastal sündinud Jäär on sõbralik inimene, kes tahab hoida konfliktidest pigem eemale. Ta võib teha hiilgavat karjääri. Ta tahab teistega hästi läbi saada. Tal on hea nina ja selle tõttu näeb ta kõik head võimalused kaugelt ära. Temast saaks väga hea ärimees, kui selline töö talle ainult meeldiks ja huvi pakuks. Kõige tähtsam töö puhul ongi see, et talle meeldiks oma tööd teha, materiaalsed väärtused jäävad teisele kohale. Sellepärast võibki ta töötada ettevõttes, kus ta ei saa küll kõige paremat palka ent saab teha sellist tööd, mis on talle südamelähedane. 

Ta oskab leppida sellega, mis tal on. Ta ei ole kade nende peale, kellel paremini läheb, kui temal. Ta ei ürita endast jätta mingit muljet, vaid teeb oma tööd ausalt ja kohusetundlikult. Ta sobiks hästi loomingulisele tööle või siis sellise ameti peale, mis nõuab täpsust ja sihikindlust. Tegelikult sobib ta hästi iga ameti peale.

Kommentaare ei ole