{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse (Lamba) aastal sündinud Kaksikud

     Kitse aastal sündinud Kaksikutele meeldib palju suhelda. Tegemist on erakordselt andeka inimesega. Ta paistab teiste se...


 

 

 Kitse aastal sündinud Kaksikutele meeldib palju suhelda. Tegemist on erakordselt andeka inimesega. Ta paistab teiste seast silma oma rõõmsameelsuse ja hea tuju poolest. Ta on alati millegagi ametis, tahab kõikidest üritustest osa võtta ja igale poole jõuda. Ta on sõbralik ja väga hea suhtleja. Kitse aastal sündinud Kaksik on särava isiksusega inimene, kes tahab uusi elamusi saada. Mõnikord tahab ka tema olla üksi ent see ei kesta kaua. Talle meeldib lõbutseda, ta oskab oma emotsioone ja tundeid välja näidata. Ta elab täiel rinnal. 

Tema teod ei ole alati kõige loogilisemad ja vastavad harva teiste ootustele. Tegemist on andeka ja emotsionaalse inimesega. Kitse aastal sündinud Kaksikul on väga suur kujutlusvõime. Ta on ka äärmiselt meeldib inimene. Temas on kõike ja ta võib teinekord käituda üsna vastuoluliselt. Ta võib armastada laiselda, siis olla tegevuses; muutuda hajameelseks ja võtta seejärel tähtsaid otsuseid vastu; ta võib olla hea ja õrn ning seejärel külm ja eemalolev. Tal on mitu külge. Ent ta on tugeva intuitsiooniga, optimistlik inimene, kes ei lase kunagi masendusel ennast maha murda. Elava vaimuga ning energiline. Ta ei kannata tegevusetust ja laisklemist. Tahab tegutseda ruttu ja sihikindlalt. 

 

 

Hoolimata sellest, et ta võib käituda üsna ootamatult teinekord, mõtleb ta praktiliselt. Ta on ettevõtlik, tegus ja aktiivne. Ta on väga hea organiseerimisoskusega. Ta ei suuda teha ühte asja ainult liiga kaua ja tahab vaheldust. Ta peab suunama oma energiat õiges suunas. Talle ei meeldi jääda istuma käed risti rinnal, ta tahab kogu aeg midagi teha. Ta ei karda teisi üllatada oma põnevate ideedega. Ta elab oma soovide ja tahtmise järgi ega lase elul kunagi end maha murda. Ta suudab alati jääda optimistlikuks, isegi siis, kui kõik tema plaanid ei peaks läbi minema. 

Ta võib olla oma lähedaste vastu liiga nõudlik. Võib teistele teha märkusi tühiste asjade pärast. Võib ka suruda oma tahtmist läbi. Ta võib ärrituda ja solvuda samuti asjade pärast, mis pole seda väärt. Tal tuleb sageli pettuda inimestes, selliste inimestega lõpetab ta täielikult suhtlemise. Ta muudab sageli oma eelistusi ja on spontaanne. Ta vajab aga teiste tähelepanu. Oma probleemidega tuleb ta alati ise toime, ta ei karda raskusi ega läbikukkumisi. Tahab alati aidata kõiki inimesi, leiab alati õiged sõnad, mida öelda. Ta ei pea küll alati oma lubadustest kinni ent ta on sellest hoolimata väga meeldiv ja sümpaatne inimene. 

 

 


Armastus

Armusuhetes on ta üsna emotsionaalne. Tal on aga nii kiire, et õige partneri leidmisega läheb tal aega. Tegemist on sensuaalse inimesega, kes teab, mis on armastus. Tal on sellega omad kogemused. Ta otsib uusi elamusi ka armastuses ja tahab kirgede möllu. Ta on valmis isegi riskima selleks, et kogeda midagi uut ja senitundmatut. Ta tahab suuri tundeavaldusi. Talle ei meeldi igav ja üksluine suhe. Ta oskab luua uusi suhteid ent tüdineb samadest inimestest ruttu ja ilma, et ta hiljem enam nende peale mõtleks. 

Ta ei ole just kõige truum inimene, ta ei oska ennast ka pühenduda oma perele nii hästi, kui võiks. Tal on endal nii palju tegemist, et tal jääb sageli liiga vähe aega pere jaoks. Ent ta hindab oma elukaaslast, usaldab teda ja hoolitseb tema eest.  Ta ei hakka end siduma kergemeelse inimesega, kes ei oskaks teda armastada. Kodu on tema jaoks väga tähtis, talle meeldivad tema lapsed ja ta teeb kõik, et kindlustada nende tulevikku. Ta on mõnikord oma lähedaste vastu liiga nõudlik.

 

 


Töö

Ta on ettevõtlik inimene, kes on võimeline tegema ükskõik millist tööd. Ta usub kaljukindlalt oma edusse ja vaatab tulevikku lootusrikkalt. Ta leiab ruttu ühise keele kolleegidega, teda hinnatakse ja armastatakse. Muidugi ei saa anda garantiid, et ta oma töö ka ära lõpetaks. Ta on üsna pealiskaudne ja impulsiivne, ta ei kannata igavat ja üksluist tööd. Ta tahab uusi väljakutseid ja uusi kogemusi. Sellel põhjusel valibki ta sageli endale loomingulise valdkonna. Tal on alati tuhat uut mõtet peas ja ta otsib võimalusi, kuidas oma plaane ja unistusi ellu viia. 

Ta on kohusetundlik inimene. Võimeline juhtima ka suurt meeskonda. Ta on andekas ja leidlik inimene. Ta võiks töötada igas valdkonnas, tal oleks alati uusi ja häid ideid, millega lagedale tulla. Teadus ja kunst sobiksid talle hästi.

Kommentaare ei ole