{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Vähk

     Kitse aastal sündinud Vähile meeldib palju rohkem suhelda, samuti on ta palju tundlikum teiste tujude suhtes. Ta tahab ...

 


 

 Kitse aastal sündinud Vähile meeldib palju rohkem suhelda, samuti on ta palju tundlikum teiste tujude suhtes. Ta tahab jätta endast head muljet ning paistab silma oma heade ja viisakate kommete poolest. Kitse aastal sündinud Vähk on väga meeldiv ja lahke inimene. Ta hoiab eemale tülidest ja vaidlustest, ta ei taha sekkuda asjadesse, mis temasse ei puutu. Ta ei näita välja oma meelepaha ja rahulolematust. Ent ta on tundlik ja üsna pika vihaga, ta tahab mõistmist ja toetust, igasugune kriitika mõjub hävitavalt tema puhul. Ta on väga emotsionaalne inimene, kes on harjunud aga praktiliselt mõtlema igapäevases elus. Mõnikord ei ole temaga lihtne hakkama saada. Tal on raske üksindusega toime tulla. 

Kitse aastal sündinud Vähk on heatahtlik inimene. Ta leiab ruttu teistega ühise keele ja on valmis kompromisse tegema. Ta ei hakka asjatuid küsimusi esitama, ei taha vaielda ega suru oma arvamust peale. Ta elab oma elu rahulikult ega taha kellelegi midagi tõestada. Sageli aga saadakse temast valesti aru ja alaväärtustatakse tema tugevust. Ta võib jätta küll mulje, nagu oleks ta kõigega nõus, ent tegelikult see nii ei ole. Ta ei taha otseselt kellegagi vaidlema hakata. Ta kasutab selleks teisi võimalusi ja vahendeid, et tõestada seda, et tal on õigus. Ta teab, kuidas inimestele meele järele olla ja teab, kuidas muuta asjade käiku. Lisaks kõigele on ta väga tugeva intuitsiooniga. 

 

 

Kitse aastal sündinud Vähk võtab kõike liiga isiklikult. Teiste arvamus läheb talle korda. Ta on umbusklik ja tundlik. Väiksemgi sõna võib ta viia endast välja. Ta ei hakka küll seda teistele välja näitama ent sulgub iseendasse ja läheb lukku. Tal on palju kartusi ja hirme, ta kardab pettuda ja katsub sellepärast hoida oma suhteid teistega. Ta on lahke loomusega ja väga hea südamega inimene. Partnerina on ta usaldusväärne, sõbrana on ta lojaalne, alati valmis teisi aitama, isegi, kui tal tuleb selle jaoks ohverdada oma isiklik heaolu. 

Ta vajab kindlustunnet ja stabiilsust. Materiaalne pool jätab teda ükskõikseks - kõik, mis tema jaoks loeb, on südamerahu. Ta ei ole väga ambitsioonikas, ta ei unista aust ja kuulsusest. Kitse aastal sündinud Vähk ei ole uhke, ta ei hakka ka jalgu trampima, et oma õiguste eest seista. Ta on konservatiiv, kellel on raske uuendustega harjuda ning kes tahaks, et kõik jääks nii nagu on. Ta kardab igasuguseid muutuseid. Ta oskab tunda rõõmu väikestest ja lihtsatest asjadest. Temaga suhtlemine on väga meeldiv. 

 

 


Armastus

Ta unistab tõelisest armastusest. Ta on väga romantiline. Mõnikord aga satub inimeste otsa, kellel puudub igasugune südametunnistus - seda aga selle tõttu, et ta otsib endale tugevat partnerit. Kitse aastal sündinud Vähk vajab usaldusväärset kaaslast, kes aitaks tal vabaneda oma hirmudest ning kahtlustest. Suhte alguses peab ta oma kaaslast tähelepanelikult silmas - ainsagi valeliigutuse peale on ta valmis suhte lõpetama. Kitse aastal sündinud Vähk on väga kirglik ent ta vajab palju aega, et oma partneriga harjuda. 

Kodu on tema elus väga tähtsal kohal. Tema puhkab end kõige paremini välja, kui saab olla koos oma lähedastega. Ta on tõeline pereinimene - hea ja hooliv partner ning  armastav lapsevanem. Ta on ainult natuke tujukas mõnikord ja võib ärrituda pisiasjade pärast. Kui tundlik Vähk hoidub vaidlemisest ega taha tülitseda, siis ettenägematu käitumisega Kits võib mõnikord hakata provotseerima. Sellepärast peabki ta elukaaslane olema piisavalt tark, et mitte talle vastu rääkida, sest ta võib teha väikesest asjast suure numbri. 

 

 


Töö

Temast saaks väga hea rahandus- või pangandustöötaja. Tal on ärivaistu. Ta on kohusetundlik ja töökas. Kui ta otsibki võimalusi, kuidas ülemustele meeldida, siis on tal selleks oma põhjus. Ta teeb oma tööd kohusetundlikult ja viib alustatu alati lõpule. Talle võib usaldada ükskõik millise töö - tulemus vastab alati ootustele. 

Ta on vastutustundlik ja töökas, ent ei armasta end tööga üle koormata. Ta ei võta enda peale kunagi mitut kohustust korraga. Ta ei unista tähtsast ametipostist, ehkki võib jõuda väga kaugele ja teha hiilgavat karjääri. Sageli lepib aga lihtsama töökohaga ja kõik, mida ta tahab, on teha oma tööd rahus ja vaikuses. Ta ei sekku asjadesse, mis temasse ei puutu ja võtab oma tööd tõsiselt. Ta tunneb end hästi, kui saab töötada koos inimestega, kes mõtlevad nagu tema. 

Kommentaare ei ole