{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Alexandre Chambon      Päike jõuab Sõnni ...

foto : unsplash / Alexandre Chambon

 

 

 Päike jõuab Sõnni märki laupäeval, 20.aprillil, koos sellega algab ametlikult Sõnnide aeg. Päikese sisenemisega Sõnni märki muutub ka valitsev energia. Kui mõned tunnevad juba ette selle üle rõõmu, siis teiste jaoks võib eesseisev periood tulla natuke pingelisem. Loomulikult ei maksa kõike nüüd sõna-sõnalt ka võtta, sest kokkuvõttes on tegemist üksnes astroloogiaga, mida ei maksa segi ajada täppisteadusega. Mitte ükski planeet ei soovi kellelegi isiklikult halba, seega ühtegi katastroofi tulemas ei ole. Ent horoskoobid juba on kord sellised, et kui ühel läheb hästi, siis teisel ei pruugi nii hästi minna. 


Miks Sõnnide aeg kõigile ei pruugi meeldida? 

Planeetide seis ei saa tegelikult olla ei hea ega halb, kõik sõltub sellest, kuidas seda tõlgendada. Kõigepealt tuleb arvesse võtta ka seda, et Merkuur on ikka veel retrograadis. Selles ei ole küll midagi erakordset, selles ei ole ka midagi saatuslikku, see tähendab lihtsalt seda, et tuleb natuke vähem oma ego peale mõtelda. Merkuuri retrograad paneb meid mõtlema järele oma tegude tagajärgede peale ning aru saama, et meie käitumine ei ole alati olnud kõige parem. Päike Sõnni märgis soovitab aga aega maha võtta ja keskenduda rohkem oma eesmärkidele. Ka Veenus, mis siseneb Sõnni märki 19. aprillil, jagab seda arvamust. Seega kõigil nendel, kes on sündinud Kaalude või Sõnni märgis, on praegusel hetkel väga head väljavaated. Mitmed nende probleemid peaksid leidma lahenduse. Ka Kaljukits ja Neitsi hindavad eesolevat perioodi, mille jooksul paljud asjad muutuvad selgemaks. 

 

 

Kõik tulemärgid aga (Jäär, Lõvi, Ambur) võivad tunda nagu seisaksid nad paigal ja nagu puuduks nende elust mingi säde. Ka Kaksikud võivad tunda suuremat igavust selle perioodil. Seega ei pruugi Sõnnide energia kõikidele meele järgi olla. Eriti nende kahe tähemärgi esindajatele. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

 

 

Selle tähemärgi esindaja ei tea enam, kus punktis ta oma eluga on

SKORPION

Kevad ei ole tema lemmik aastaaeg, kaugeltki mitte. Ent järgmisel nädalal võib Skorpionil tekkida tunne, et teda saadab ebaõnn. Tervelt 4 planeeti on jõudmas Sõnni märki, jäädes seega tema märgiga vastasseisu. Planeetide seis on Skorpionite jaoks seega üsna vastuoluline. Kõigepealt muudavad Jupiter ja Uraan teda kannatamatumaks. Tema plaanid ei pruugi selle tõttu läbi minna või ei edene nii ruttu nagu tema seda tahaks. Ta võib üritada midagi muuta, ent tulemused lasevad ennast oodata. Selle kõige tõttu võib ta kaotada viimasegi julguseraasu. Õnneks saadavad Marss ja Saturn Kalade märgis Skorpionil head energiat. Ent hoolimata sellest võib tal tekkida tunne, et tema asjad ei liigu, vaid seisavad praegusel hetkel ning üksi tema projekt ei lähe läbi. See aga tähendab seda, et kõige parem, mis Skorpion praegusel hetkel teha võib, on lõpetada muretsemine ning lasta lihtsalt asjadel mõnda aega olla. Skorpion võib toetuda oma intuitsioonile, mis ei jäta teda hätta. Ka Neptuun kaitseb teda, toetades väikest viisi kõiki tema ettevõtmisi. Ehkki Skorpionile ei meeldi teha asju ükshaaval, peab ta järgmisel nädalal siiski järgima just seda nõuannet. 

 

 

 

Reaalsus saab selle tähemärgi esindaja kätte

VEEVALAJA

Reaalsusega ei ole Veevalaja just sina peal. Üldiselt üritab Veevalaja alati hõljuda kusagil reaalsuse kohal, kaugel eemal oma kohustustest ning loota hea õnne peale. Ent järgmisel nädalal ei saa ta enam jaanalindu mängida, sest tervelt kaks planeeti on otsustanud tema elu raskemaks muuta. Pluuto (hingesügavus, muutused) ja Päike (energia, looming) saavad Veevalajale vastuolulisi signaale. Pluuto paneb teda otsima võimalust, kuidas vabaneda kõikidest takistustest, et leida tagasi oma kallihinnaline vabadus, Päike paneb teda aga reaalsusega tõtt vaatama ning mõistma, et ta ei saa alati kõike, mida ta tahab. Mõnikord juhtub, et planeedid on ühe tähemärgi suhtes samal hetkel ja momendil vastasseisus. Pluuto Veevalaja märgis tahab kõike uueks teha ja kõike muuta. Teha oma elus uus algus ja hakata tegutsema kohe, nüüd ja praegu. Päike Sõnni märgis soovitab aga võtta kõige jaoks aega ja tegutseda rahulikult. Seega võib Veevalajal tekkida tunne nagu kõnniks ta rabas ega tea enam ise ka, kuhu ta astuda võib ja kus ta võib vajuda, sest mitte miski ei toimi enam nii nagu peaks. Veevalajale meeldib tegutseda, nüüd tuleb aga oodata ja mis veelgi hullem, ta peab võtma härjal sarvist ja leidma lahendused oma probleemidele. See kõik valmistab tema jaoks suurt pettumust. Kõige parem, mida ta teha saab, on leida kuldne kesktee. Tasakaal oma elus. Tal ei tule aga enam kaua kannatada, sest hea õnne planeet Jupiter on jõudmas Kaksikute märki 26. mail, tuues sellega Veevalajale head õnne kaasa. 

 


Kommentaare ei ole