{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele!

foto : unsplash / Christian Escobar     Uued projektid, uue...

foto : unsplash / Christian Escobar

 

 

Uued projektid, uued plaanid, uued eesmärgid on ees ootamas osade tähemärkide esindajaid, kellel headest võimalustest järgmisel nädalal puudust ei tule. Päike on hetkel Jäära märgis, käimasolev Jäärade aeg paneb meid kõiki aga rohkem tegutsema, muutes meid palju ettevõtlikemateks. Kui ka sina tunned suurt tahtmist midagi ära teha ja tegutseda, siis tea, et selle põhjuseks ongi Jäära energia, mis meie ümber tegutseb ja meid suunab. Esmaspäevase noorkuuga ning sellega kaasneva päikesevarjutusega algas täiesti uus ajajärk. Mitmed olukorrad leidsid tänu sellele lahenduse. Peale viimast kahtluste ja arusaamatuste perioodi peaksid asjad hakkama nüüd liikuma õiges suunas. Planeedid on praegusel hetkel Tulemärgis, selle tõttu võib ka valitsev õhkkond olla natuke pingelisem. Merkuur on ikka veel retrograadis, tekitades pahandust, sekeldusi, omavahelisi probleeme ja arusaamatusi ning olmeprobleeme. Kui sul mõni asi enam ei tööta, on selles süüdi Merkuuri retrograad. Merkuur paneb meid oma prioriteete ning suhteid üle vaatama. Mõned suhted hakkavad taanduma tahaplaanile, teised jälle muutuvad tugevamaks. Mõned otsustavad lahku minna, teised hoolitseda rohkem oma suhte eest. Mõned võtavad oma eksiga uuesti ühendust. Armastuse planeet Veenus Jäära märgis paneb meid rohkem kuulama oma südant. 

 

 

Järgmisel nädalal leiab aset ka üks haruldane astroloogiline sündmus. Jupiter ja Uraan on kohtumas taevalaotuses. Tegemist on harukordse nähtusega sellepärast, et see leiab aset iga 14. aasta tagant. See peaks kindlasti avaldama mõju ka meie eraelule. Selle tõttu on parem kohe kinnitada oma turvavöö ja olla muutusteks valmis. Midagi tõsist karta ei ole siiski vaja ja muretsemiseks pole põhjust. Kuidas ka ei ole, järgmine nädal peaks tulema üsna sündmusterohke ja põnev. Osadele sodiaagimärkidele toob järgmine nädal aga suuremat õnne kaasa.

 

VEEVALAJA

Kui üldse on selline tähemärk, kellele peaksid eelseisvad muutused head meelt tegema, siis on see Veevalaja. Veevalaja on muutuste planeedi Uraani laps ja kaitsealune, selle tõttu tal ongi imeline oskus lausa kohanduda nii hästi iga olukorraga. Järgmisel nädalal saadavad planeedid talle head energiat ja head õnne kaasa. Päike ja Merkuur on liitumas, see tähendab  seda, et Veevalaja elus on algamas väga hea periood, millel on tema jaoks varuks palju häid üllatusi. Veevalaja on selleks juba ammu valmis. 

Päike toob talle kaasa häid võimalusi, muutes Veevalajat veelgi ettevõtlikumaks ja julgemaks. Tänu sellele leiab Veevalaja võimaluse, kuidas viia oma eesmärke ja plaane ellu. Ta muutub veelgi ambitsioonikamaks ja hakkab unistama suurelt, sest elu toob talle kätte kõik, mida ta vajab. Piisab ainult soovida. Ükskõik, millises olukorras ta praegu ka ei ela, Veevalajal on kõik vahendid, et viia oma unistusi ellu. Headest ideedest ei tohiks tal puudust tulla. Lisaks kõigele leiab ta lahendused oma probleemidele. Tähtis on, et ta usaldaks oma intuitsiooni ja tegutseks õigel hetkel. Hea õnn ei jäta teda maha. 

 

 

 

KAKSIKUD

Kaksikute esindaja tunneb suhtlemiskunsti. Ta oskab panna inimesi naeratama ja leiab alati õigeid sõnu. Järgmisel nädalal peaks tema populaarsus veelgi kasvama. Planeedid teevad omalt poolt kõik, et tal hästi läheks. Päike, Merkuur ja Veenus moodustavad väga hea aspekti, tänu sellele peaks hea õnn saatma Kaksikuid terve nädala. Kõik kolm taevakeha on hetkel Kaksikute sõbra - Jäära märgis - tänu sellele peaks järgmine nädal tooma Kaksikutele häid uudiseid. Planeetide energia aitab Kaksikutel pühkida teelt kõik takistused ning leida lahendused oma probleemidele. Merkuuri retrograad ei saa talle enam midagi teha. Mitmed uued projektid peaksid nägema ilmavalgust, mitmed plaanid saavad ellu viidud ning kõike seda tänu planeetide heale seisule. Mitmed uued kohtumised peaksid aset leidma. Hea õnn ei jäta Kaksikuid maha. 

Kaksikute esindaja võib kindel olla armastuse planeedi Veenuse toetusele. Järgmine nädal peaks talle tooma kõikide märkide järgi nii õnne, kui armastust kaasa. Tema suhted vastassooga peaksid muutuma veelgi paremaks. Mitmed ilusad kohtumised peaksid just järgmisel nädalal aset leidma, mitmed südamed teineteist leidma. Järgmine nädal peaks kaasa tooma unustamatuid ja meeldejäävaid hetki. Veenus Jäära märgis muudab Kaksikuid kirglikumateks ja romantilisemateks. Kuidas ka ei ole - kindel on see, et järgmisel nädalal on nende jaoks varuks nii õnne, kui rõõmu. 

 

 


KALJUKITS

Üldiselt eelistab Kaljukits planeerida ja ennetada, kui tegutseda hetke ajel. Ta tahab kaaluda oma otsuseid läbi, enne, kui mingi valiku langetab. Ent planeetidel on tema jaoks teised plaanid. Võiks isegi arvata, et Kaljukitsel on raske endalgi aru saada, mis toimuma hakkab. Jupiteri ja Uraani kohtumine toob Kaljukitsele erakordselt suurt õnne kaasa nii töö juures, kui eraelus. Kõik asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Planeedid ise toovad talle head võimalused kätte. Tee edule on avatud. Tähtis on, et ta usaldaks oma õnnetähte ja tegutseks õigel hetkel. 

Kaljukitse on ees ootamas väga head nädal. Iga päev peaks talle tooma häid uudiseid. Ta leiab võimaluse, kuidas kindlustada oma positsiooni ja viia oma unistusi ellu. Ta teab, mida ta tahab ja viib oma tahtmise läbi. Mitmed head võimalused on tekkimas. Kõik tema pingutused peaksid vilja kandma. 

 

 

Kommentaare ei ole