{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Kaljukits

     Jänese aastal sündinud Kaljukits on üsna muljetavaldav inimene. Ta on nii häirimatu ja kõigutamatu. Temas on koos Kalju...


 

 

 Jänese aastal sündinud Kaljukits on üsna muljetavaldav inimene. Ta on nii häirimatu ja kõigutamatu. Temas on koos Kaljukitse kangekaelsus ja paindumatus ning Jänese headus ja otsustamatus. Selle tõttu ta ongi nii keeruline ja sõltumatu. Samal ajal on ta ka romantiline ja sentimentaalne, aga seda ainult oma lähedaste ja sõpradega koos olles. Jänese aastal sündinud Kaljukits on tõeline diplomaat, kes kohaneb hästi igas olukorras. Ent alati ja enne kõike on ja jääb ta ausaks. 

Jänese aastal sündinud Kaljukits on alati viisakas ning käitub väärikalt. Ta on alati abivalmis ja lahke. Ta võiks olla natuke otsekohesem. Lähedasi inimesi on tal vähem, ta eelistab suhelda niisama tuttavatega. Oma saladusi räägib ta ainult väga vähestele ja alles siis, kui on neid hästi tundma õppinud. Ta ei pea vajalikuks kaasata oma lähedasi tähtsatesse asjadesse. Ta tahab olla sõltumatu ja iseseisev ning tulla toime oma asjadega ilma kõrvalise abita. Ta teeb harva midagi spontaanselt ja on pigem vaoshoitud ning reserveeritud. Jänese aastal sündinud Kaljukits ei ole aga igav inimene, kes ei ärata huvi teistes. Ka tema oskab lõbutseda ja seda alati, kui võimalus peaks tekkima. Ent tal on raske ennast vabaks lasta.

 

 

Kohusetundlik Jänese aastal sündinud Kaljukits võtab oma tööd ja kohustusi väga tõsiselt. Ta ei lükka oma kohustusi teiste kaela ega koorma teisi oma muredega, ent aitab alati neid, kes abi vajavad. Ta on aus ja sümpaatne inimene, kes ei jää ükskõikseks teiste probleemide suhtes. Ta ise on piisavalt intelligentne ja paindlik, et vältida suuremaid probleeme, see hoiab teda ka sattumast ebameeldivatesse olukordadesse. Jänese aastal sündinud Kaljukits hoiab oma mõtted ja arvamused targu enese teada. Ta vajab enda ümber inimesi, kes mõistaksid seda, mis tema sees toimub. Jänese aastal sündinud Kaljukits hindab siirast huvi ja siirast abipakkumist. Ta on väga hea sõber, kes tõestab oma sõprust mitte ainult sõnade, vaid ka tegude läbi. 

Jänese aastal sündinud Kaljukits on tõeline pedant, kes ei kannata segadust ja korralagedust. Kogu tema elu on hästi organiseeritud ja planeeritud, seal ei ole kohta ootamatusteks ja üllatusteks. Ta viskab oma elust ära kõik ülearuse, mis ei lase tal normaalselt elada. Ta ei unusta ka enda isiklikku kasu. Ta on nõudlik mitte ainult teiste, vaid ka iseenda vastu. Ta on otsusekindel vaoshoitud. Tugeva iseloomuga. Ta eksib harva. 

 

 


Armastus

Oma isiklikes suhetes on ta pigem romantiline inimene. Jänese aastal sündinud Kaljukits unustab oma reserveeritud oleku ja temast saab andunud armunu. Tema armuelu on üsna kirglik ja tormiline. Jänese aastal sündinud Kaljukits unistab tõelisest armastusest. Ta on võimeline üllatama oma kaaslast mitmel erineval moel. Hoolimata sellest, et oma loomu poolest jääb ta natuke salajaseks, ei pea ta vajalikuks varjata oma tõelisi tundeid.

Jänese aastal sündinud Kaljukits jääb oma valikule truuks, seega on ta eeskujulik pereinimene. Ta on kohusetundlik ja hoolitseb nii enda, kui ka oma lähedaste eest, tehes kõik, mis tema võimuses, et tagada neile hea ja mugav elu. Jänese aastal sündinud Kaljukitsel on nii palju tegemist oma perega, et tal ei jää kõrvalsuhete jaoks aega. Ta hoolitseb oma kodu eest, sest kodus tunneb ta ennast hästi, olles kaitstud kõikide probleemide ja murede eest.

 

 


Töö

Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tal tekkida. Kaljukits peab ainult julgustama ja motiveerima Jänest, kellel on väga raske otsuseid langetada. Mõnikord võib ta hakata kahtlema oma võimetes ja oskustes. Ent seda juhtub harva, tavaliselt viib Jänese aastal sündinud Kaljukits kõik oma eesmärgid ellu. Ta haarab kõike lennult ning saab olulisest infost palju kiiremini aru, kui teised. Ta sobiks hästi juhtivale kohale. Ta on võimeline meeskonda juhtima, mis suudaks alustatu lõpule viia. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad.

Ta on nii töökas, et ei püsi paigal. Jänese aastal sündinud Kaljukits ei tööta mitte ainult iseenda heaks, vaid tahab, et kõik saaksid sellest kasu. Ta on kompetentne ja pädev, suurte teadmisetega ning oskab igale küsimusele läheneda. Jänese aastal sündinud Kaljukits võiks töötada edukalt finants valdkonnas. Temast saaks ka hea kinnisvara spetsialist. Ent kõik valdkonnad, mis on seotud suhtlemisega, ei ole tema jaoks kõige paremad.

Kommentaare ei ole