{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Sõnn

     Jänese aastal sündinud Sõnn peab tähtsaks oma hingerahu. Ta ei sekku teiste asjadesse ning usub, et iga inimene on oma ...


 

 

 Jänese aastal sündinud Sõnn peab tähtsaks oma hingerahu. Ta ei sekku teiste asjadesse ning usub, et iga inimene on oma õnne sepp. Ta on autoritaarne inimene. Vaoshoitud, rahulik, suhteliselt tolerantne teiste puuduste suhtes. Tema elus ei ole kohta igavusele ega muretsemisele. Ta on liiga mõistlik ja arukas selleks, et raisata enda ja teiste aega selleks, et rääkida tühjadest asjadest. Jänese aastal sündinud Sõnn on nii kannatlik, kui õrn. Raskustest ja takistustest saab ta rahulikult üle. Teiste vastu on ta viisakas ja taktitundeline, sellepärast teda nii palju armastatakse ja hinnataksegi. 

Jänese aastal sündinud Sõnn on soe inimene, kellele meeldib veeta oma aega rahulikus õhkkonnas. Ta ei pea kogu aeg suhtlema ent ei hoia ka inimestest eemale. Ta jätab endast hea mulje. Suhtlemine temaga on lausa nauding, raske on leida inimest, kes oleks saanud parema kasvatuse, kui tema. Ta on delikaatne, intelligentne, tähelepanelik. Kui sul on temasugune sõber, oled sa õnnega koos, sest ta ei jäta sind rasketel hetkedel üksi. Sõnn on kangekaelne ja katsub alati õiglust jalule seada. Ent ta ei hakka noomima ega kedagi solvama, sest ta on sündinud ju Jänese aastal ja selle tõttu taktitundeline. 

 

 

Jänese aastal sündinud Sõnni elu on suhteliselt rahulik, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Ta on ettevaatlik inimene, kes oskab probleemidest eemale hoida. Isegi rasketel hetkedel katsub ta leida midagi, mille üle rõõmu tunda. Vähesed on selleks võimelised. Jänese aastal sündinud Sõnn on üks kõige mõistlikematest ja arukamatest tähemärkidest. Ta ei käi ringi pea pilvedes, vaid on kahe jalaga kindlalt maa peal ning tunneb siirast üllatust, kui kohtab inimesi, kellel pole midagi teha. Ta ei kannata valetaid, kes katsuvad teisi tüssata. Ta ei ole jultunud, ta on selle jaoks liiga rahulik ja tagasihoidlik. Ent ta ei kannata ebaõiglust ega lase ennast solvata. 

 

Tema lähedased on õnnelikud selle üle, et ta olemas on. Jänese aastal sündinud Sõnn on positiivse suhtumisega. Mõnikord oma asjadega nii hõivatud, et hoiab teistest eemale. Ta on nii kohusetundlik, et ei saa end iialgi lõdvaks lasta. Tema rahaasjad on alati heas korras. Tema elus valitseb alati kord. Ta tahab endale lubada ilusat elu, talle ei meeldi raha lugeda. Talle meeldivad ilusad asjad ja kallihinnalised kingitused. Ta hindab luksust ja mugavust. 

 

 


Armastus

Armastuses on ta täpselt sama delikaatne ja õrn, kui muidu. Ta on nii meeldiv inimene, et äratab kohe usaldust enda vastu. Lähedases suhtes on ta oma partneri vastu tähelepanelik ja tundlik. Ta unistab suurest armastusest. Ta otsib kedagi, kes talle sarnaneks. Ta tunneb armastuse kunsti. Suhe temaga on kirglik ja õrn. Ta on hästi romantiline inimene. 

Jänese aastal sündinud Sõnn ei hoia kohustustest ega vastutusest eemale - vastupidi - ta tahab tõsist suhet. Ta on suurepärane pereinimene, kellele meeldib veeta oma aega koduseinte vahel. Ta ei otsi seiklusi, ta ei taha kõrvalsuhet, meelelahutuski jätab teda ükskõikseks. Ta on alati valmis rääkima ega suru oma tahtmist peale. Ta kuulab oma kaaslase arvamust ja täidab oma armsama soovid. Ta on helde ja tähelepanelik, alati valmis valmistama mõnda üllatust või tegema kingitusi. 

 

 


Töö

Jänese aastal sündinud Sõnni elus on töö isegi esimesel kohal. Ta on valmis tegema ükskõik millist tööd. Teda hinnatakse ja usaldatakse. Ta äratab austust ja temast peetakse lugu. Ta ei karda ega põlga rasket tööd ja on alati valmis oma kohuseid täitma. Valides endale eriala, mõtleb ta sellepeale, mis teda ennast köidaks ja huvitaks, materiaalne pool jääb teisele kohale. Töö peab talle meeldima, vastasel juhul pole sellel mingit mõtet.

Ta on kohusetundlik ja järjepidev. Nõutud spetsialist. Saatus on tema vastu armuline, sest kõiki tema ettevõtmisi saadab edu. Tavaliselt teeb ta hiilgavat karjääri. Ta võiks luua ka oma isikliku ettevõtte või siis saada heaks psühholoogiks. Ehkki raha pole kõige tähtsam, on materiaalne külg siiski natuke oluline. Ent õnneks suudab ta liita hea kasulikuga. Tavaliselt teenib ta hästi, tehes tööd, mida ta armastab.

Kommentaare ei ole