{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Kalad

     Jänese aastal sündinud Kalad on väga tundliku loomusega. Selles märgis sündinud inimesel on sageli naeratus huultel. Ta...

 


 

 Jänese aastal sündinud Kalad on väga tundliku loomusega. Selles märgis sündinud inimesel on sageli naeratus huultel. Ta on tugeva intuitsiooniga, väga tark ja intelligentne inimene, ettenägelik, mõnikord isegi kaval. Ta ei ole rumal, ta teab, kuidas oma tahtmist saada. Ent üle kõige ihkab ta elada rahus ja vaikuses. Ent sageli on tal endal raske leida emotsionaalset tasakaalu. Ehkki tavaliselt ta suudab üle olla oma nõrkustest ja pettumustest. 

Jänese aastal sündinud Kala on armastusväärne ja väga meeldiv inimene, kellega on tore suhelda. Ta ei tekita negatiivseid emotsioone - vastupidi - teda armastatakse ja hinnatakse. Sellist inimest pole olemas, kes teda vihkaks või põlgaks. Ta on nii heatahtlik ja viisakas kõikide vastu, et äratab kohe teistes usaldust. Tema on see, kellele tullakse rääkima oma muredest ja rõõmudest ning kellega on üldse huvitav vestelda erinevatel teemadel. Jänese aastal sündinud Kala on erakordse intuitsiooniga, ta aimab ära, millises tujus keegi on ja mida too inimene oma südames tunda võib. Ta ei pea selle jaoks isegi küsimusi esitama. Kui ta tunneb, et vestlus kisub pingeliseks, lõpetab ta otsekohe jutu. Ta ei pea vajalikuks ennast kellelegi peale suruda, ta oskab olla õnnelik ka täiesti üksi. Jänese aastal sündinud Kala jaoks ei ole midagi tähtsamat tema enda hingerahust. See ongi tema pelgupaik, kui tal lastakse rahulikult unistada ja olla omaette.

 

 

Ta on tagasihoidlik, talle ei meeldi tõmmata teiste tähelepanu, ta teeb alati kõike ettevaatlikult. Ta kontrollib oma käitumist. Ta teeb kõik, et vältida pingeid ja konflikte. Ta on liiga rahulik selle jaoks, et hakata vaidlema kellegagi. Ta ei taha ka rikkuda oma suhteid teistega. Ta ei ole kuri ega paha. Ta usaldab oma intuitsiooni, mis aitab tal leida igast olukorrast väljapääsu. Ta ei katsu teisi muuta, ta võtab inimesi sellistena nagu nad on. 

Ta on tundlik ja õrn, ta aimab, mis teiste südames toimub, ta võtab väga südamesse teiste kannatusi ja valu. Ent tal on sageli raske mõista omaenda tundeid ja seda mis toimub tema enda südames ent seda ei tunnista ta kunagi. Ta ei räägi eriti oma elust ega oma asjadest. Teda ärritavad lärmakad ja pealetükkivad inimesed, kes mõjuvad eemaletõukavalt ehkki ta ei näita midagi välja. Ta on väga andekas inimene. Teda ei saa pidada uhkeks ega ambitsioonikaks, sest ta on alati valmis tegema järeleandmisi. Oma läbikukkumistesse suhtub ta pigem rahulikult. Ta leiab alati võimaluse, kuidas lahendada oma probleemid ja arusaamatused ilma oma mainet rikkumata.

 

 


Armastus

Ta sulab oma kallima ees. Ta on romantiline inimene, kellele meeldi rääkida oma armastusest. Armastus muudab ta veelgi tundlikumaks ja nii, et ta võib täiesti kaotada reaalsusetaju. Ta vajab partnerit, kes oleks armastav ja hooliv. 

Pere on tema elus kõige tähtsamal kohal. Ta ei suuda elada kaugel oma lähedastest. Ta on valmis kõigeks, et valmistada oma kaaslasele rõõmu, ta organiseerib romantilisi väljasõite. Vastu ootab ta aga mõistmist. Pereprobleemid ja pinged tekitavad temas tõsist masendust, pannes teda kannatama. Ent ka see pole põhjuseks, et ta nõuaks lahutust. Selle jaoks on tema pere talle liiga tähtis. Ta leiab alati mingi võimaluse, kuidas oma suhet päästa.

 

 

 

Töö

Ta ei otsi konflikte, katsub kõikidega hästi läbi saada ja on seega iga meeskonna uhkuseks. Ta teeb oma tööd pühendumusega, täidab oma töökohustusi kohusetundlikult. Talle ei meeldi enese peale võtta liigseid probleeme. Ta ei unista juhtivast kohast. Ent vajaduse korral tuleb ta meeskonna juhtimisega suurepäraselt toime. Ta oskab probleeme lahendada ning saab kõikidega hästi läbi. Ta on tolerantne teiste puuduste suhtes, alati suhtlemiseks avatud. Teda hinnatakse ja austatakse. 

Talle ei meeldi riskida, ta valib tavaliselt mõne tavalise ameti. Talle ei meeldi elada puuduses. Materiaalne külg ei ole küll kõige tähtsam ent ta armastab mugavust. Ta on väga andekas ja loominguline, temast saaks hea kirjanik, ajakirjanik. Ta on õpihimuline, intelligentne ja emotsionaalselt stabiilne inimene. 

Kommentaare ei ole