{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Kaalud

     Jänese aastal sündinud Kaalud on väga meeldivad inimesed. Ta meeldib teistele, sest ta on nii viisakas ja tähelepanelik...


 

 

 Jänese aastal sündinud Kaalud on väga meeldivad inimesed. Ta meeldib teistele, sest ta on nii viisakas ja tähelepanelik kõigi vastu. Ta katsub alati teistele head meelt valmistada. Jänese aastal sündinud Kaalude esindajale meeldib suhelda. Ta on selline inimene, kes ei suuda kaua solvunud olla teiste peale ja kes oskab iseenese üle naerda. Jänese aastal sündinud Kaalude esindaja on delikaatne ja viisakas. Ta on inimene, kes on saanud hea kasvatuse ja kes oskab eeskujulikult käituda. Temaga ei ole võimalik tülli minna, sest ta leiab alati mingi võimaluse, kuidas erimeelsusi lahendada. 

Ta on võimeline kõik oma plaanid ellu viima. Ta võiks olla ainult natuke ambitsioonikam. Ta väldib raskusi ja probleeme ega ole eriti kohusetundlik. Ta ei ole laisk, vaid töökas ja motiveeritud. Liiga rahulik ja passiivne ainult selleks, et pidada vajalikuks teistega vaidlemist. Ta oskab lahendada probleeme nii, et kõik jäävad rahule. Tema jaoks on elus kõige tähtsam hoida hingerahu. 

 

 

Ta on hea suhtleja ja valmis rääkima ükskõik kellega igasugustel teemadel. Talle meeldib veeta aega seltskonnas, talle ei meeldi üksi olla, sest see tekitab temas igavust ja masendust. Ta on elurõõmus ja tahab võimalust, et särada. Ta ei kannata igavat ja üksluist tööd. Ta ei pea vajalikuks ka veeta kogu oma elu tööd tehes. Ent talle meeldib osaleda seltskondlikel üritustel. Ta oskab hinnata ilu, talle meeldib veeta oma aega ka niisama olles. Mõned võivad pidada teda liiga nõudlikuks. 

Jänese aastal sündinud Kaalude esindaja hoiab eemale ebameeldivatest situatsioonidest. Ta on liiga hea ja lahke selleks, et tal oleks vaenlasi. Ta on piisavalt intelligentne ja töökas, et edu saavutada. Tänu sellele ei tule tal suuremaid probleeme ette elus. Ta oskab inimestega suhelda ja tal on palju sõpru. Ta on tark ja diskreetne, tundlik ja hea. Ta on alati valmis aitama ja ta teeb kõike heast südamest ega oota tasu. Ehkki ka talle valmistab rõõmu, kui keegi teda kiidab või teeb talle mõne kingituse. Ta on inimene, kes oskab rõõmu tunda ka väikestest asjade üle.

 

 


Armastus

Ta ei kannata üksindust. Ta otsib oma õnne elus. Ta ei pea isegi pingutama selleks, et tõmmata vastassoo tähelepanu. Ta näeb hea välja, oskab käituda ja on taktitundeline. Sellepärast tal ilmselt ongi nii palju austajaid. 

Ta ei taha peres olla see, kes võtab kõik kohustused oma õlgade peale. Ta jätab juhtimise hea meelega oma kaaslasele. Ta on ka sellise eluga rahul, kui tal lastakse lihtsalt olla. Ta ei taha lahendada igapäevaseid probleeme ent on võimeline ka koduste tööde tegemise juures kaasa lööma. Talle ei meeldi tülitseda ja vaielda, ta on järeleandlik ja leplik. Ta on suurepärane pereinimene. Tähelepanelik oma laste vastu, kelle eest ta on alati valmis hoolitsema. 

 

 


Töö

Ta on intelligentne, õiglane ja ettevaatlik. Iga tööandja unistuste töötaja. Tal on kõik head omadused, et teha head karjääri. Ent ta ei viitsi raisata oma väärtuslikku aega võimuvõitluse peale. Ta on kuulekas ja korralik töötaja. Rahul oma tööga vähemalt nii kaua, kui talle jäetakse võimalus lobiseda töökaaslastega.

Jänese aastal sündinud Kaalude esindaja võib valida ükskõik millise ameti, ent kõige parem valdkond tema jaoks on see, mis eeldab inimestega suhtlemist. Temast saaks hea avaliku elu tegelane. Ta ei ole omakasupüüdlik, seega sobiks hästi ka heategevusse. Tema elu eesmärk ei ole raha teenimine. Ehkki ta võiks edukalt töötada ka kaubanduse- või finantsiga seotud valdkondades.

Kommentaare ei ole