{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Veevalaja

    Draakoni aastal sündinud Veevalaja on sama iseseisev nagu kõik Veevalajad, ent ei võta kõike nii isiklikult.  Ta on täie...


 

 

Draakoni aastal sündinud Veevalaja on sama iseseisev nagu kõik Veevalajad, ent ei võta kõike nii isiklikult.  Ta on täiesti veendunud, et ta ongi asendamatu ja selle tõttu ei puudutagi teiste kriitika teda. Ta on lihtsalt üle. Tavaliselt ta ongi teistest pikemat kasvu ja tugevama enesekindlusega. Ta on paindliku meelelaadiga inimene, kes oskab kohaneda iga olukorraga.  Draakoni aastal sündinud Veevalaja on erakordne inimene, suure kujutlusvõimega ja hästi loominguline. Tundub nagu elaks ta mingis muus, palju paremas maailmas, ta ei taha näha seda, mis meie maailmas valesti on ja eelistab elada oma unistuste maailmas. Ta tahab olla sõltumatu ja iseseisev, ta tahab elada oma äranägemist järgi.Ta on erakordse isiksusega. Suur unistaja. Ta ei oska näha teistes vigu. Ta võib olla mõnikord ka püsimatu ja muutliku tujuga. Tuju vahetub tal sama tihti, kui sõbrad. Üldiselt on tal aga elus õnne. Ta leiab väljapääsu ka kõige raskematest olukordadest.

Ta on tõeline visionäär. Ta oskab elu nautida. Ta on piisavalt tugev inimene, kes ammutab rasketel aegadel jõudu enda seest. Ta ei taha mõtelda liiga palju kurbadele sündmustele ja halbadele asjadele, vaid katsub mõtelda selle peale, mis annab talle jõudu. Ta usaldab oma intuitsiooni ega eksi kunagi. Ta ei hakka end koormama tühiste probleemidega, vaid tahab elada rahulikult. Võiks öelda, et ta on üsna õnnelik inimene. Mõnikord vajab ta aga aega, et oma sotsiaalsed patareid täis laadida. Ta on üsna vastuoluline inimene, kelle puhul kunagi ei saa kindel olla, millises tujus ta järgmisel hetkel on. 

 

 

Inimesed ei saa sageli temast aru, neil on raske mõista tema muretut loomust. Mõnikord kadestatakse teda sellepärast. Ta on ekstrentrik ja ta on natuke teistsugused ideed, kui teistel inimestel, see võib teisi üllatada. Talle ei meeldi aga sugugi, kui keegi julgeb tema sõnas kahelda, sest ta ise on kindel selles, mida ta räägib. Tema ise kohtleb aga kõiki hästi ja aitab alati neid, kellel on abi vaja. Draakoni aastal sündinud Neitsi on hea, sümpaatne ja suure südamega inimene, kes kõhklematult läheb alati appi ilma, et ta küsiks midagi vastu. Ta vajab sõpru, otsib toetust ja mõistmist. Ent mitte kunagi ei hakka ta oma arvamust ega tahtmist teistele peale suruma. Mitte kunagi ei nõua ta, et keegi peaks teda aitama. Talle meeldib inimesi küll vaadelda, ent ta ei ava oma südant igale ettejuhtuvale. Temaga on tore suhelda, sest ta on rõõmsameelne ja muretu olemisega, samal ajal aga väga õiglane. Ta kuulab oma intuitsiooni, mis ei peta teda kunagi ja selle tõttu pääseb ta ka suurematest probleemidest.

Ta on väga andekas inimene. Hästi loominguline. Tal on alati uued lähenemisviisid, kuidas probleeme lahendada, ta on alati teistest oma ideedega sammuvõrra ees. Paljud imetlevad teda. Mõnikord on ta aga liiga laisk, et viia oma uhkeid plaane ellu. Mõned võivad teda süüdistada ka emotsionaalses püsimatuses, kangekaelsuses ja jonnakuses. Draakoni aastal sündinud Veevaaja lepib harva sellega, mis on tal juba on ja tahab alati rohkem ära teha. Ta tahab näidata, milleks ta võimeline on. Selleks, et olla tõeliselt õnnelik, vajab ta ainult hingerahu. 

 

 


Armastus

Ta igatseb uute elamuste järgi ja otsib oma ideaali elus. See idee ise annab talle juba tiivad ja teeb ta südame rõõmsaks. See on isegi parem, kui tulemus. Ta on üsna romantiline inimene. Peenetundeline. Oskab organiseerida meeldejäävaid ja unustamatuid koosolemisi. Ta oskab oma suurt kujutlusvõimet tööle panna. Võib viia sind ookeanisügavustesse sukelduma või langevarjuhüpet tegema. Ent ta tekitab tihti südamevalu ilma, et ta seda ise tahaks. Ta on kergemeelne Draakon, keda ei ole võimalik puuri panna. Ta on äärmiselt meeldiv inimene, kes oskab ilusaid sõnu teha. Originaalne ja hea maitsega.

Ei saa öelda, et ta oleks kõige ideaalsem pereinimene. Igapäevaste probleemide lahendamine käib talle tihti üle jõu ja tundub koormav. Ta kardab võtta vastutust enese peale. Tema jaoks on palju tähtsam paarisuhe, kui pereeluga kaasnevad kohustused. Ta vajab enda kõrvale kindlat ja tugevat partnerit, kes oleks kahe jalaga maa peal ja kes mõistaks samal ajal tema soove ning vajadusi. Hea meelega jätab ta pere juhtimise kellegi teise õlule, tema ise tahaks ainult võtta aega iseendale ja unistada. Ta ei paista silma ka suure truuduse poolest.

 

 

 

Töö

Ei saa öelda, et ta ennast hakkaks tööga üle koormama. Tema töö peab olema loominguline. Füüsiline, raske töö talle ei sobi. Ta on kunstniku hingega, suure kujutlusvõimega inimene. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes, ta tahab kuulda kiidusõnu ja aplausi. Tavaliselt valibki ta endale selle eriala, mis on seotud kunstiga. Ta sobiks hästi teatrisse.

Tal on aga raske püsida samal kohal, ta tahab palju liikuda. Kindlate kellaaegadega töö talle ei sobi, ta võib tihti hilineda tööle. Tal on nii palju häid ideid kogu aeg peas, mille tõttu ununeb tal sageli töö tegemine ära. Talle ei meeldi ka vastutus. Seega on raske teda ette kujutada juhtival kohal. Kõik materiaalne jätab teda pigem ükskõikseks. Kui talle töö ei meeldi, võib ta ära tulla ka väga mainekast firmast ja jätta sinnapaika töö, mille eest ta sai head palka. 

Kommentaare ei ole