{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Veevalaja

     Ahvi aastal sündinud Veevalaja on teadmistejanuline inimene. Tegemist on väga meeldiva ja leidliku inimesega, kellel on...


 

 

 Ahvi aastal sündinud Veevalaja on teadmistejanuline inimene. Tegemist on väga meeldiva ja leidliku inimesega, kellel on väga hea huumorimeel. Ta on rõõmsameelne, igatseb uute muljete järgi ning avatud suhtlemisele. Võõraste inimestega suhtlemine ei valmista talle mingit probleemi, tal on mingi eriline oskus tunda seda, millises tujus teised on. Tegemist on hästi loomingulise inimesega. Tal on ääretult suur kujutlusvõime. Temaga koos olles möödub aeg märkamatult. Ta ei suuda jääda niisama istuma käed rüpes, vaid peab kogu aeg midagi tegema. Tema elus juhtub kogu aeg midagi, võiks öelda, et ta elu on ääretult sündmusterohke ja põnev.

Ta lausa tõmbab inimesi ligi, teda peetakse väga huvitavaks ja lausa originaalseks inimeseks. Jääb mulje nagu veaks tal elus ja nagu oleks ta saatuse lemmik. Tema elus on nii palju põnevaid sündmusi, igavuse tundmiseks ei ole tal aega. Masendust ei lase ta endale kunagi ligi. Ta on julge ja energiline inimene, kes ei lase ennast teiste arvamusest mõjutada. Ta on iseseisev ja sõltumatu, hästi enesekindel ent vajab siiski teiste tähelepanu. Talle meeldib küll palju suhelda ja rääkida ent oma südant ei ava ta esimesele ettejuhtuvale. Ta usaldab päriselt üksnes väheseid inimesi, keda ta tõesti hästi tunneb. Aga see ei takista teda teistega niisama suhtlemast. Ta on taktitundeline ja heade kommetega, igatipidi meeldiv inimene. 

 

 

Ahvi aastal sündinud Veevalajale ei meeldi üksluine ja monotoonne elu, ta ei kannata üksindust. Ta vajab suhtlemist ja osaleb aktiivselt ka teiste eludes. Tal jääb energiat lausa üle, ta on suure kujutlusvõimega - alati millegagi tegelemas ja alati sündmuste keerises. Ta tahab ennast täiendada ja oma ideesid ellu rakendada, leida originaalsemaid lahendusi oma probleemidele. Paljudel on raske teda mõista. Mõned peavad teda pealiskaudseks, sest ta on kogu aeg heas tujus ja tundub nii muretu. Ta võib teinekord käituda üsna ootamatult. Ent hoolimata kõigest sellest mõtleb ta praktiliselt ning on kohusetundlik inimene. 

Ta on piisavalt tark, et mitte teha midagi rumalat. Ta elab oma elu õieti. Ahvi aastal sündinud Veevalaja võib elada ka eraldi oma lähedastest mõnda aega, kui see peaks vajalik olema. Ta on varustatud tugeva intuitsiooniga ning mõtleb alati oma tegude tagajärgede peale, see aitab tal ennetada tulevasi sündmusi. Ta ei ole ka mõtlematu, sest ta oskab nii lõbutseda, kui tööd teha. Tavaliselt teeb ta hiilgavat karjääri, sest ta on ääretult intelligentne inimene, kes on varustatud suure kujutlusvõimega. Materiaalseid probleeme ei tohiks tal elus ette tulla, ta ei saa võib-olla rikkaks, ent elab hästi.

 

 


Armastus

Ta on emotsionaalne ja kirglik inimene, kes ei suuda tundeid tagasi hoida. Tal on sageli mitu suhet pooleli. Ta ei ole vastassoo suhtes ükskõikne. Ahvi aastal sündinud Veevalaja on natuke kergemeelne ja sõltumatu. Ta ei kiirusta enda sidumisega vaid armastab vabasuhet. Tal on raske kiusatusele vastu panna, ta tahab suuri tundeid ja kirgi ning otsib vaheldust oma ellu. 

Oma lähedaste vastu on ta tähelepanelik. Ent see ei tähenda veel sugugi nagu oleks ta valmis ohverdama oma isiklikud huvid pere heaks. Pereinimesena veedab ta palju aega ka tegeledes oma huvialadega ning töötada rohkem, kui peaks. Ta ei suuda looduse kutsele vastu panna ja vajab palju vaheldust ning uusi kogemusi. Töö juures on ta asendamatu ja teenib head palka. Kõik, mis ta teenib, toob ta aga koju, et tagada oma lähedastele hea elu. 

 

 


Töö

Ta on teadmistejanuline ja sellepärast polegi tema jaoks suuremat rõõmu, kui see, kui ta saab midagi juurde õppida. Ta on valmis kogu elu õppima ja selle tõttu sobivad talle kõik teaduslikud tööd. Ta leiab teistega ruttu ühise keele, on tegus ja energiline, intelligentne inimene, kes oskab võtta kõige paremaid otsuseid vastu. Ta ei raiska oma aega liigse arutlemise peale, vaid tegutseb kiiresti ning otsustavalt. Intuitiivselt leiab ta kohe õige suuna. Ta tuleb toime iga tööga ning suudab leida kiiresti lahenduse igale probleemile. 

Ahvi aastal sündinud Veevalaja on väga loominguline inimene, kes tahab oma annet realiseerida. Talle meeldib joonistada, talle meeldib kirjandus, ta tunneb kõnekunsti. Üldiselt on tal kõik avaliku elu tegelasele vajalikud omadused olemas. Kõige parem, kui teda ei sunnitaks tööl käima kindlate kellaaegade peale. Talle sobib hästi loominguline töö ent samuti äri valdkond. Tal on palju häid külgi, selle tõttu sobivad talle mitmed valdkonnad.

Kommentaare ei ole