{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide jaoks

foto : unsplash / Scott Warman      SÕNN Kõiki...

foto : unsplash / Scott Warman

 

 

 SÕNN

Kõikide nende jaoks, kes on sündinud Sõnni tähtkujus, võib aprillikuu tuua kaasa suuremat stressi ning seda nii kodus, kui ka töö juures. Et vastu pidada ja mitte murduda, peab Sõnn võtma rohkem aega iseendale ja puhkama. Tähtis on hoida ka oma toitumist kontrolli all, sest vale toit võib mõjuda kurnavalt ja tekitada omakorda stressi. Kui sa tunned, et ei jaksa enam ja oled stressikoorma all kokku vajumas, pead sa midagi ette võtma, mis aitab sul pingeid maandada. Selle jaoks aitab väga hästi näiteks mediteerimine, värskes õhus jalutamine ja võimlemine. Spordi tegemine aitab samuti pingeid maandada. Tee midagi, mida sulle meeldib teha ja mis aitab sul unustada igapäevaseid muresid. Ära unusta ka piisavalt magada, välja puhanuna on kergem igapäevase elu probleemidega toime tulla. Ka joogast võib olla abi. 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikud, kes on juba paarisuhtes, võivad tunda suuremaid pingeid aprillikuu jooksul enda ümber kogunemas. Kui see nii peaks olema, on tähtis õppida asjadest üle olema ja panna kõik tähtsuse järjekorda. Ära hakka tegema sääsest elevanti ja ära otsi endale ise probleeme juurde. Ära loobi ka õli tulle. Kui sa tunned, et asjad on korrast ära, võta aega maha ja tee endale selgeks, mis sind õnnelikuks teeb. Ära unusta hoolitseda ka iseenda eest. Samal ajal oleks hea ka rääkida avameelselt ja rahulikult partneriga sellest, miks viimasel ajal nii palju pingeid on tekkinud. Kui sa oled aga vallaline, võid sa tunda soovi olla aprillis rohkem omaette ja hoiduda eemale inimestest, keda sa ei tunne. Pane paika oma soovid ja eesmärgid. Kirjuta üles oma vajadused ja igatsused, kui sa tahad, et planeedid näitaksid sulle, millises suunas sa pead liikuma. 


NEITSI

Neitsi elus võivad aprillis tekkida rahaprobleemid. Jaanalinnu mängimine ei aita siin kuidagi, kergema võimaluse valimine ei ole alati kõige parem lahendus. Mida sa praegu teha saad, on õppida rahatarkust. See on kõige parem investeering. Mida targem sa oled ja mida teadlikumaks sa saad investeerimisest ja finantsstrateegiatest, seda paremaid otsuseid sa oskad vastu võtta. Sea endale paika ka uued eesmärgid.

Kommentaare ei ole