{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Neitsi

    Ahvi aastal sündinud Neitsi tunneb siiras huvi teiste inimeste vastu. Ta on üsna impulsiivse loomusega inimene, kes võib...

 


 

Ahvi aastal sündinud Neitsi tunneb siiras huvi teiste inimeste vastu. Ta on üsna impulsiivse loomusega inimene, kes võib täiesti ootamatult teinekord käituda. Ta tahab põnevust oma ellu. Ahvi aasta mõjutusele on ta natuke teistsugune, kui teised Neitsid. Ta võib tegutseda täiesti spontaanselt, armastab palju lobiseda ja juttu ajada. Samal ajal aga mõtleb ta loogiliselt ja armastab arutleda. Ta on kohusetundlik ja teiste vastu aus. Ta säilitab alati eneseväärikuse igas olukorras, isegi, kui võib mõnikord ootamatult käituda. Temaga on tore suhelda. 

Kahe täiesti erineva astroloogilise märgi kombinatsioon on üsna huvitav. Ahvi aastal sündinud inimene ei ole stereotüüpne, raske on kindlaks määrata tema isiksust. Ta on harjunud aga loogiliselt mõtlema. Võiks öelda, et ta on mitmekülgne inimene. Praktilise mõtlemisega, kaine mõistusega ja mõnikord ekstsentriline. Konservatiiv, kes peab tähtsaks traditsioone ja ekstravagantne. Raske on seega täpset kirjeldust tema loomusest edasi anda, sest ta on alati võimeline üllatama ka neid, kes teda juba ammu tunnevad. Ta on väga hea suhtleja, rõõmsameelne, oskab tuua rõõmu ka teiste ellu. 

 

 

Hoolimata sellest kõigest on ta sügava hingeeluga ja suur mõtleja. Ta võib elu nautida, muretsemata homse pärast ja võib ka teha kohusetundlikult oma tööd. Neitsi on praktilise mõtlemisega, Ahv peab kalliks aga oma vabadust, Neitsi teab, kuidas Ahvi korrale kutsuda. Ahvi aastal sündinud Neitsi on kohusetundlik, aus ja teeb kõike hinge ja südamega. Ta armastab raha, ta armastab kulutada ilusate asjade peale ja on valmi iga kell ka teisi aitama vajaduse korral. Vastu ootab ta aga armastust ja tähelepanenu. Ta võib hakata asju üle dramatiseerima ja kipub liialdama oma probleemidest rääkides. Mõnikord muutub ta aga melanhoolseks ja kaotab kogu julguse, uskudes, et teda on ära kasutatud või et teda pole kellelegi vaja. Või siis hoopis, et teised peavad teda liiga pealiskaudseks. 

Ta kohaneb hästi iga olukorraga. Suudab hakkama saada ka kõige suuremate probleemidega üksi ja ilma teiste abita. Suudab toime tulla ka suure valuga. Ta ei kaota kunagi selget mõistust ja jääb väärikaks ka kõige raskematest olukordades. Kui ta ongi halvas tujus, ei kesta see kunagi kaua ja varsti on ta jälle rõõmus : miks kurvastada ja nukrutseda, kui elu on nii ilus? Tal on alati palju tegemisi, tal ei ole aega igavuse tundmiseks ja nutmiseks. Ta leiab alati mingi võimaluse, kuidas oma elujärge parandada. Ta võib täiesti vabalt luua uue ettevõtte, muuta elukohta või sõlmida kasulikke tutvusi. Ta peab kalliks oma vabadust, ta on sõltumatu ja iseseisev. 

 

 


Armastus

Ta on üsna emotsionaalne inimene, elava loomusega ja otsekohene. Paindlik ning kohaneb ruttu, tundes huvi partneri soovide vastu. Ta on hästi romantiline ja kohtingud temaga on alati meeldejäävad ning unustamatud. Ta oskab üllatada. Ta tahab, et teine inimene oleks tema kõrval õnnelik ja sellepärast on alati valmis oma kaaslast toetama või aitama. Partnerine on ta tundlik ja hooliv aga püsivusest tuleb tal puudust. Ta armub ruttu ja tihti, armastus aga ei kesta kaua. 

Pereinimesena on ta armastav ja tähelepanelik. Väga hea lapsevanem. Ta tahab olla hea oma pere jaoks. Ta planeerib tulevikku, rahaprobleeme ei tohiks tal tekkida. Ta jääb alati optimistlikuks, talle meeldib lõbutseda ja elu nautida, ta otsib võimalusi, kuidas meelt lahutada. Tema kodus kostab tihti tema ja ta pereliikmete naer ning muusika mängib hommikust õhtuni. Mõnikord tahab ka tema olla üksi, eriti siis, kui tal peaks probleeme olema. Pereliikmed õnneks mõistavad seda. 

 

 


Töö

Teda huvitavad paljud asjad aga üldiselt on looming see, mis teda köidab. Raske ja füüsiline töö ei ole tema jaoks. Tema tööd saadab sageli edu. Ta on valmis kõik töökohustused ellu viima otsusekindalt. Tal on väga hea mälu, mõnikord võib muutuda ainult hajameelseks ja liiga emotsionaalseks. Ka töötajana võib ta käituda ootamatult ja vastuoluliselt. 

Ta on ambitsioonikas ja tahab endale head kohta. Teiste arvamus on tema jaoks väga tähtis. Ta ei võta enda peale aga probleemide lahendamist. Ta saab teistega väga hästi läbi ja jätab endast hea mulje. Ta võib teha mitut asja korraga. Ta oskab organiseerida, on arukas ja mõistlik. Ta sobiks juhtivale kohale. Aga loominguline töö sobiks talle samuti hästi, kui tal äris ei peaks õnnestuma.


Kommentaare ei ole