{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Kaksikud

     Ahvi aastal sündinud Kaksikud on üsna impulsiivsed. Kunagi ei tea ette, mis tujus nad hetkel on, veelgi vähem on võimal...




 

 

 Ahvi aastal sündinud Kaksikud on üsna impulsiivsed. Kunagi ei tea ette, mis tujus nad hetkel on, veelgi vähem on võimalik aru saada, mis neid ajendas ühte või teist asja tehema. Nii Ahv, kui Kaksikud mõistavad teineteist sõnadetagi ja on harjunud üksteist toetama. Selles märgis sündinud inimene on väga hea suhtleja, rõõmsameelne ja tegus. Tal on kogu aeg nii palju tegemist, et tal on väga raske keskenduda ainult ühele asjale korraga. Selle tõttu tal lähebki nii palju aega selleks, et midagi ära teha. Ta on elava vaimu ja suure kujutlusvõimega inimene. Väga hea väljenduse- ja suhtlemisoskusega, valmis rääkima kõikide inimestega. Ent on ka neid, keda tema pidev rõõmsameelsus võib väsitama hakata. 

Selles märgis sündinud inimene on võimeline rääkima terve päeva. Ent ta meeldib teistele, suurel määral just sellepärast, et ta on nii rõõmus ja optimistlik inimene. Ta on paljude lemmik, kes jagab oma hea tuju ka teistega. Ta oskab anda head nõu rasketel hetkedel. Ta on impulsiivne ja püsimatu. Ta tahab uusi kogemusi ja elamusi. Talle meeldib reisida, ta on valmis alati minema kuhugi. Ta võib kaduda terveks päevaks või õhtuks ära ent tal on alati hea vabandus varnast võtta : lihtsalt juhtus nii.

 

 

Ta on ääretult rõõmsameelne. Ta leiab midagi head igas olukorras. Ta on alati heas tujus. Tõeliselt särav isiksus. Optimist. Ta usub iseendasse, ta tahab jõuda kaugele oma elus. Ta tahab palju ära teha. Mõnikord võib muutuda ainult liiga uhkeks, kui hakkab liiga suurt tükki ahmima. Usub oma unistustesse ega pööra tähelepanu pisiasjadele. Rasketest olukordadest tuleb alati püstise peaga välja, ta katsub pöörata iga situatsiooni naljaks. Ta tunneb siirast rõõmu igast hetkest ega lase teiste masendusel enda tuju rikkuda. Temaga koos möödub aeg linnutiivul, sest temaga on lihtsalt nii tore koos olla. Tal on alati mingi hea idee, mida teha. 

Ta on tõeliselt vaba hing, kes ei tea, mida tähendab olla kompleksides. Ta elab enda reeglite järgi. Teeb alati nii nagu tema tahab. Ta ei karda muutusi, haarab igast võimalusest kinni, mis võimaldaks tal muuta oma elu paremaks. Ta usub parimasse ega keskendu asjadele, mis pole seda väärt. Läbikukkumised ei morjenda teda kauaks. Ta ei saa aru inimestest, kes ei viitsi midagi oma elus ära teha. Tema ise on valmis kogu aeg midagi tegema, et saada uusi kogemusi juurde. Isegi meeletusi, kui vaja. Ta tahab elada täiel rinnal, tal ei ole aega isegi selleks, et puhaga ega juurelda elu mõtte üle. Ta ei saa ise ka sageli aru, mida ta täpselt tahaks, sest tal on nii palju erinevaid huvialasid ja soove, mis on sageli täiesti loogikavastased. 




Armastus

Tegemist on särava isiksusega, kes lausa tõmbab pilke enese peale. Tal on vastassoo seas suur menu. Ta kannab teinekord selliseid riideid, mille pärast talle juba järele vaadatakse. Ent ta oskab meelitada. Ta leiab kohe ühise keele teiste inimestega. Oma partneri vastu on ta sensuaalne ja romantiline. Ta on kirgliku loomusega ja üsna jonnakas. Äärmiselt atraktiivne. 

Kooselu temaga ei ole kunagi igav. Pigem emotsiooniderohke. Ta ei oska igavust tunda ega lase ka teistel pead norgu lasta. Kui ta on abiellunud, ei muuda ta oma harjumusi ja otsib ikka edasi seiklusi ja põnevust oma ellu. Talle meeldib organiseerida väljasõite. Majapidamistööde tegemise jätab ta parema meelega kellegi teise õlule. Ta ei ole eriti vastutustundlik, see võib ta ajada meeleheitele lausa. Ta katsub küll täita oma kohuseid aga ei suuda kiusatusele vastu panna ja võib oma kaaslast petta. 

 

 

 

Töö

Tal on palju energiat. Ta tahab tegutseda, mitte mõtelda. Ta valib ameti, mis talle sobib. Ta on impulsiivne, emotsionaalne ega sobi liiga üksluist tööd tegema. Ta tahab suhelda ja sellepärast sobivad kõik ametid talle, mis eeldavad suhtlemist. Temast saaks hea psühholoog, juhataja, ajakirjanik. Ta tahab oma andekust ära kasutada ja luua uusi kasulikke tutvusi. Ta on ambitsioonikas ja unistab kuulsusest. 

Ta on kiire mõtlemisega ja taibukas, suure kujutlusvõimega ning otsusekindel inimene. Ta sobib iga ameti peale. Loominguline töö sobiks talle samuti hästi. Ta on valmis ellu viima kõik oma ideed, ta on võimeline tegema suuri kunstiteoseid. Temast saaks ka hea nõustaja, klienditeenindaja. 


Kommentaare ei ole