{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekt...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kalades. Nädalavahetusel on Kuu sinu märgis. 


Armastus

Ära kuula kuulujutte. Võib juhtuda, et mõned halvad inimesed katsuvad sind tülli ajada elukaaslasega.  Usalda rohkem oma elukaaslast. 


Tervis

Sa võid tunda soovi olla rohkem omaette sellel nädalal. Sa tahad natuke aega maha võtta selleks, et puhata. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Ja tee seda, mis teeb sulle head. Mõni hea raamat näiteks. Võib-olla tunned sa ka suuremat väsimust.

 

 

Töö ja raha

 Ãœldiselt ei mõjuta planeedid eriti sinu töö sektorit sellel nädalal ja selle tõttu ei tohiks ühtegi raskust ette tulla. Seega ära muretse, probleeme ei tohiks tekkida. Kui sa aga tahad oma majanduslikku järge parandada, pead sa rohkem tegutsema ja ise pingutama selle nimel. 


Pere ja sõbrad

Läbisaamine lähedastega peaks olema väga hea. Lähedased ja eriti su enda pere ongi sellel nädalal sinu prioriteediks. Sa vajad inimlikku soojust ja neid inimesi enda ümber, kes sind mõistavad ka sõnadeta

Kommentaare ei ole