{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

      Kuu Kaljukitse märgis moodustab harmoonilise aspekti Päikesega Sõnni märgis ja Saturniga Kalades. Teisteg...


 

 

  Kuu Kaljukitse märgis moodustab harmoonilise aspekti Päikesega Sõnni märgis ja Saturniga Kalades. Teistega suheldes katsu panna ennast teise inimese asemele ja mõtle sellele, mida tema tunneb. Õpi samuti teisi paremini ära kuulama. Katsu võtta kõike võimalikult rahulikult, ära muretse liiga palju ja ära ärritu pisiasjade pärast.


Armastus

Kui sa oled vallaline, ei tohiks kohtumistest praegu puudust tulla. Sa suhtled kõikidega vabalt  ilma, et sa end emotsionaalselt seoksid ja selline seis sobib sulle hästi. Küll see suur armastus ka tuleb aga praegu lähtud sa sellest, et iga asi omal ajal. Kui sa oled kellegagi juba koos, siis oled sa võib-olla väsinud igapäevasest rutiinist ja igatsed vaheldist. Ära tee liiga palju etteheiteid ja ära muutu liiga kriitiliseks.


Töö

Haara headest võimalustest kinni ja ära oota, et kõik sinu eest ära tehakse. Hoia samuti oma suhteid töökaaslastega ja oska näha, kui kellelgi on midagi südamel.

 

 

 

Tervis

Planeetide seis ei ole kõige parem sinu tervise jaoks. Võib-olla tunned sa suuremat väsimust ja oled kurnatud, see on ka normaalne, sa ei ole viimasel ajal võtnud aega puhkamiseks. 

 

Raha

Isegi, kui rahaküsimused panevad sind muretsema ja kulmu kortsutama, siis täna võtad sa kõike pigem rahulikult. Otsi ja sa leiad.

 

Väike nõuanne: ära osta seda, mida sa ei vaja


Kommentaare ei ole