{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Kuu on Kaljukitse märgis, tänu sellele suudad sa paremini keskenduda oma eesmärkidele. Päike Jääras moodustab harmoonil...


 

 

 Kuu on Kaljukitse märgis, tänu sellele suudad sa paremini keskenduda oma eesmärkidele. Päike Jääras moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga. 


Armastus

Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem, võib juhtuda, et sa tunned oma peas suurt segadust, sa ei tea enam, mida sa tahad ja kellega sa olla tahad. Kas sa oled teinud oma elus õiged valikud või oleksid pidanud tegema midagi teisiti? Kahtlused närivad su hinge. Ära hakka mingeid äärmuslikke otsuseid langetama, ära helista eksile, ära paki kohvreid ja ära loobi sõnu.


Töö

Su kannatlikkus pannakse proovile neil päevil. Võta kogu oma jõud kokku, et saada oma probleemidest jagu. Tee sporti, katsu võtta rohkem aega iseenda jaoks, puhka ja tee mida iganes, mis aitab sul tuju üleval hoida ja mõtteid mujale suunata.

 

 

 

Tervis

Sa peaksid olema üsna heas vormis. Keha on sul tugev ja mingeid probleeme pole vaja karta, seda on su näost näha, sest kõik märgid, mis viitavad pingetele, on kadunud. 

 

Raha

Ära laena ja ära võta võlgu. Vastasel korral tõmbad sa endale vaid suuremaid probleeme kaela.


Väike nõuanne: unusta üks kordki kõik oma põhimõtted ära, mille pärast sa oled nii palju valesid valikuid teinud

Kommentaare ei ole