{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Armastus Paaridele : Marss tekitab paksu pahandust sinu paarisuhtes. Selle tõttu võivad sul tekkida suured kaht...

 


 

Armastus

Paaridele : Marss tekitab paksu pahandust sinu paarisuhtes. Selle tõttu võivad sul tekkida suured kahtlused ja sa võid hakata muretsema asjade pärast, mida pole juhtunud. Sa võid ärrituda liiga palju ja muutuda närviliseks. Kõik see aga ei tee head sinu paarisuhtele. Katsu ennast paremini kontrollida.

Vallalised: praegusel perioodil ei ole sul lihtne leida endale hingesõpra ehkki oma südames vajad sa armastust ja hellust. Hoidu nendest, kes kasutavad su headust ära.

 

Raha

Planeedid aitavad sul elada mõistlikumalt. Kui sul on vaja lahendada oma rahalisi probleeme, siis tee seda sellel nädalal.

 

Tervis

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, siis on su tervis üsna kõikuv. Ära söö liiga palju. Puhka rohkem ja luba ka oma organismile puhkust.

 

 

Töö

Ära sellel nädalal liiga palju torma. Kokkuvõttes ei ole praegune periood väga halb ja võib sulle tuua isegi häid uudiseid. 

 

Pere

Sa oled hea tujus ja tahad, et kõigil oleks hea. Sulle meeldib su elu ja sa tahad, et inimesed su ümber oleksid õnnelikud. Sa tahaksid, et sul oleks võime teha imesid enda ümber. 

Kommentaare ei ole