{ads}

HIDE

Viimased

latest

Toidud, mis panevad ainevahetuse kiiremini tööle

    Foto : unsplash / Tania Trush Me kõik teame seda, et lis...

 

 

Foto : unsplash / Tania Trush

Me kõik teame seda, et lisakilodest vabanemiseks tuleb eelkõige oma toitumine üle vaadata. Edaspidi tuleb ära unustada kiirtoit ja maiustused. Selle asemel tuleks valida hoopis neid toite, mis sisaldavad kiudaineid. Näljutada ennast ka ei tohi aga teatud toitudest tuleb siiski mõneks ajaks loobuda. Kui sa oled endale eesmärgi võtnud, siis viid sa selle sihile ja see ei valmista sulle mingit raskust jätta üks kukkel söömata. Selleks aga, et su toitumine liiga üksluiseks ei muutuks, vaata, millised toidud panevad su ainevahetuse kiiremini tööle. 

 

Näiteks aitavad ainevahetuse tööd parandada kurk ja õunaäädikas. Mõlemad on tervisele kasulikud ja aitavad kaalust alla saada. Süües aga kurgisalatit õunaäädikaga koos, annad sa rasvadele tuld. Hommikul söö paprikat ja mune koos. Paprika sisaldab C-vitamiini, muna sisaldab aga koliini, mis aitab stimuleerida organismi. Kui sa tahad valmistada kerget ja tervislikku einet, siis söö ube maisiga, mis aitab samuti kaalust alla saada. 

 

Toidud, mis panevad ainevahetuse kiiremini tööle

Punased oad maisiga

Kaerahelbed marjadega

Spinati-, õuna- ja ingveri smuuti

Kana Cayenne' pipraga

Veiseliha brokoliga

 

 

Sidruni - piparmünditee

Lõhe maguskartuliga

Arbuusi- ja melonisalat piparmündiga

Kurgisalat õunaäädikaga 

Paprikaringide seas praetud muna

 

Lisaks sellele tuleb muuta ka oma toitumisharjumusi. Süüa valmistades oleks hea aurutada köögivilju, nii säilivad vajalikud toitained. Väldi rasvaaine kasutamist. Selleks aga, et vähem süüa, söö väiksema taldriku pealt. Nii petad sa oma aju ära. Ja söömise ajal ära unusta toitu korralikult mäluda. 


 

 

 

 

 

 


 

Kommentaare ei ole