{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

      Armastus Paaridele : Kõik sinu viimasel ajal tehtud pingutused hakkavad vilja kandma sellel nädalal. Sel...

 


 

 

Armastus

Paaridele : Kõik sinu viimasel ajal tehtud pingutused hakkavad vilja kandma sellel nädalal. Selle tõttu peaks su paarisuhe muutuma palju paremaks ja lähedasemaks.

Vallalistele: sinu armuelu on hetkel üsna kaootiline. Sa võid armuda aga see tunne kaob sama ruttu, kui algas. 


Raha

Sa üritad tavaliselt välja näidata, et sul läheb kõik alati hästi ja mingeid rahaprobleeme sul ei ole. Sellel nädalal on hea õnn sinuga ning tänu planeetidele läheb sul tõesti väga hästi. 


Tervis

Sa oled väga heas vormis, väsimuse üle sul ei ole vaja kurta sellel nädalal. Vaata ainult, et närvid üles ei ütle. Ja väldi igasuguseid liialdusi söögilauas, sest see ei ole hea su tervisele. Tee mõõdukalt sporti.

 

 


Töö

Lõpuks ometi võid sa tegeleda nende asjadega, mis sul südamel on. Mõned heidavad sulle ette jonnakust ja kangekaelsust aga tegelikult imetlevad paljud su sihikindlust. Sa viid alati alustatu lõpule ja ei kaota kunagi oma külma närvi.


Pere

Ära unusta, et pere on see, kus sa leiad üles oma hingerahu. Pere keskel võid sa unustada kõik oma mured ja probleemid. Ja sellepärast tee kõik, mis võimalik, et su kodus oleks alati hea ja rahulik õhkkond. Merkuur aitab sind selles. an>

Kommentaare ei ole