{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Armastus Paaridele : sa õpid sellel nädalal paremini oma elukaaslast tundma. Veenuse mõjul katsud sa olla mõist...

 


 

Armastus

Paaridele : sa õpid sellel nädalal paremini oma elukaaslast tundma. Veenuse mõjul katsud sa olla mõistvam, hoolitsevam ning näitad rohkem tõelisi tundeid välja. Ja just see ongi kõige tähtsam, sest kuni selle ajani olid sa liiga kinnine oma tunnete suhtes. 

Vallalised: üks ilus armusuhe võib sellel nädalal alguse saada inimesega, kellega sul tekib intellektuaalne ja hingeline suhe.


Raha

Kuu praegune aspekt toob sulle kätte vahendid, mis aitavad sul oma probleeme lahendada. Kasuta seda perioodi ära selleks, et lahendada ära kõik rahaga seotud mured, mis ei lase sul rahulikult magada.


Tervis

Merkuur valitseb sellel nädalal sinu tervise sektoris. Tegemist on hea planeediga ja selle tõttu ei tohiks sul terviseprobleeme ette tulla. Võib-olla ainult Merkuur muudab sind närvilisemaks. 

 

 


Töö

Sellel nädalal oled sa eriti ettevõtlik ja näitad välja oma sõltumatut loomust. Sul on raske hetkel täita ülemuste nõudmisi. Sellel nädalal võib-olla saad sa endale mõne vastutusrikkama koha, kus sul avaneb ise võimalus otsustada ja käsklusi anda. 


Pere

Sa teed kõik, et kodus valitseks hea õhkkond ja et su lähedased tunneksid ennast hästi. Kahjuks ei mõista teised sinu soove alati nii hästi, su lähedased ei mõista alati seda, et sa tõesti teed omalt poolt kõik, et nurki siluda. Ole diplomaatilisem.

 

Kommentaare ei ole