{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks sa tõmbad kogu aeg ligi sarnaseid inimesi

foto : unsplash / Abigail      Põhjus, miks sa kogu aeg tõm...

foto : unsplash / Abigail

 

 

 Põhjus, miks sa kogu aeg tõmbad endale ligi samasuguseid inimesi, on peidus suhteenergias. Seega, kui sa tahad teada, miks sa kogu aeg satud sarnaste inimeste otsa, pead sa mõtema selle peale, milline on sinu suhte energia? 

Selle saamiseks pead sa kokku liitma kõik oma hirmud, oma arvamused ja uskumused iseenda ja teiste kohta, lisaks see, kui enesekindel oled, milline on sinu enesehinnang, sinu ellujäämisstrateegia, sinu ravimata hingehaavad ja kõik suhteskeemid, mille sees sa kasvasid ja mis moodustavadki sinu suhte energia. 

Meil kõigil tuleb elus ette nii häid, kui halbu üleelamisi, me oleme üles kasvanud teatud tüüpi perekonnas, oleme tegemist teinud teatud tüüpi suhetega, kuulnud nii positiivseid, kui negatiivseid arvamusi enda kohta ja koostanud selle põhjal oma ellujäämise strateegija. Kõik see on meie sees sügavalt kinni (alateadvus) ja mõjutab meie käitumist, hoiakut ja suhte energiat. 

 

 

Seega, kui sa oled elus palju haiget saanud, sattudes kogu aeg valede inimeste otsa, siis tõenäoliselt on see sellepärast, et sellised suhted on ainsad, mida sa tead ja selletõttu sinu jaoks ongi see normaalsus.  See moodustab sinu mugavustsooni. See on nagu mingi magnet, mille tõttu sa tõmbadki ligi kogu aeg selliseid suhteid - ainsaid, mida sa tegelikult tunned. 

Arvamus, mis sul iseendast on, on tõenäoliselt saanud alguse sellest, mida sa oled kuulnud - otseselt või kaudselt - teiste käest. Samuti on sinu uskumused ja arvamused saanud ka alguse ka isiklikest läbielamistest või elukogemustest. Näiteks, kui sa oled kasvand peres, kus tihti tülitseti, on normaalne, et sul tekibki arvamus nagu selleks, et end arusaadavaks teha, pead sa tülitsema. Kui sa oled kasvanud peres, kus oma emotsioone ja tundeid ei väljendatud, pead sa õppima teistmoodi suhtlema, kui sa tahad ligi tõmmata teistsuguseid inimesi. 

 

 

Tegelikult ei tõmba me ligi ainult ühte sorti inimesi, elu hoolitseb selle eest, et me kohtuksime ka selliste inimestega, kes võiksid ravida hingehaavad terveks. Nii kaua, kui sa aga ei haara sellest võimalusest kinni, saadab elu sulle ikka veel neid, kes valmistavad sulle pettumust ja teevad sulle haiget. 

Inimeed ja suhted, mida sa ligi tõmbad, peegeldavad sageli sind ennast, nad on peegelpildiks sinust endast ja sinu uskumustest ning veendumustest. Seega on alati huvitav küsida endalt, mida antud inimene või suhe sinu enda kohta räägib. 

Näiteks, kui sul on tunne, et keegi ei austa sind kunagi, siis mõtle parem selle peale, kas sina ise ennast austad? Samuti mõtle selle peale, millal see kõik alguse sai? Võib-olla pole sind kunagi austatud ja sellepärast pole sa õppinudki ise ennast austama? Sellepärast elu saadabki sulle kogu aeg üha uusi ja uusi õppetunde, et sa õpiksid. 

Kui sul on kogu aeg ainult juhusuhted ja sa ei oska ühtegi suhet hoida, mõtle selle peale, mida sa õieti kardad? 

Kui sa tõmbad kogu aeg ligi inimesi, kes on juba kellegagi koos, siis mõtle, kust see alguse on saanud? Tõenäoliselt oli kunagi keegi sinu elu, kellel polnud sinu jaoks aega. 

 

 

Liiga keeruliseks läheks arutada siin lahti kõik juhtumid ja rääkida kõikidest uskumustest, ent ükskõik, keda sa oma ellu ka ei tõmba, mõtle selle peale, mida antud situatsioon või inimene peaks sinu jaoks tähendama ja sulle meelde tuletama. See aitab sul paremini mõista ja aru saada, kust see skeem alguse on saanud. Nii saadki sa teha suurpuhastuse. 

Mõnikord juhtub, et sa ei tõmba üldse kedagi ligi. Ka sellisel puhul on tegemist suhteenergiaga ja isiklike veendumuste ning uskumustega. Millised hirmud elavad sinu sees? Mida sa kardad? 

Kui sa ei tõmba kedagi ligi, siis mõtle, milline silt sul otsa ees on? "Ära tule ligi, ma hammustan!", või " Ettevaatust, ohtlik!", või "Ma ei usalda sind, hoia eemale!", jne. Kui sa oled selgeks teinud, milline on sinu suhteenergia, on sul palju lihtsam leida lahendus. 

Kui sa tahad seda muuta, pead sa selgeks tegema, millised on sinu uskumused, hingehaavad ja skeemid, mida sa kordad. Vaata peeglisse, mida teine inimene sulle pakub, et end paremini tundma õppida. Seejärel tuleb sul teha suurpuhastus ja vabaneda neist uskumustest. Mõned suudavad seda teha üksi omal käel, teised vajavad selleks spetsialisti abi. Kuidas ka ei ole, muutes oma suhteenergiat, võid sa muuta oma suhteid paremaks.


Kommentaare ei ole