{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

    Armastus Paaridele : Veenuse harmooniline aspekt soodustab rahu ja üksmeelt sinu koduseinte vahel. Aga parem ol...

 


 

Armastus

Paaridele : Veenuse harmooniline aspekt soodustab rahu ja üksmeelt sinu koduseinte vahel. Aga parem oleks, kui sa ei hakkaks ise midagi solvavat ütlema lihtsalt sellepärast, et sinul on halb tuju. Ära unusta, et väikesest sädemest võib alguse saada suur tulekahju.

Vallalised: kohtumistest ei tohiks puudust tulla. Ja jääme lootma, et need inimesed, kellega sa kohtud, otsivad tõsist suhet. Sa ise oled hetkel üsna püsimatu ja tahad vaheldust oma ellu. 

 

Raha

See, kuidas sa oma rahaga ümber käid hetkel, võib sulle kalliks maksma minna. Seega ole ettevaatlik. Väldi suuremaid kulutusi ning pea oma eelarvest kinni. Ära anna kiusatusele järgi ning jää alati mõistlikuks. 

 

Tervis

Tõenäoliselt oled sa sellel nädalal närvilisem, kui tavaliselt. Raske öelda, kas sinu seisundil on füüsiline või vaimne põhjust.  



 

Töö

Planeetide seisu võib võtta mitut moodi. Tõenäoliselt tehakse sulle väga häid pakkumisi, mis sobivad sinu ambitsioonidega. Aga ometi ei saa sa neid pakkumisi kohe vastu võtta, seega pead sa langetama raske valiku. Kõik see võib tuua segadust sinu ellu. Õnneks tänu oma heale huumorimeelele saad sa kõikidest raskustest üle.

 

Pere

Sa tahad, et su lapsed oleksid veelgi õnnelikumad, kui praegu. Kõik läheb väga hästi sellel nädalal. 

Kommentaare ei ole