{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Marss siseneb täna Kalade märki, kuhu ta jääb kuni 30. aprillini. Tõenäoliselt ei ole sa sellel perioodil just kõige pa...


 

 

 Marss siseneb täna Kalade märki, kuhu ta jääb kuni 30. aprillini. Tõenäoliselt ei ole sa sellel perioodil just kõige paremas vormis, seega hoolitse rohkem enda eest. Katsu rohkem magada, sest enamik probleeme võivadki alguse saada sellest, et sa ei puhka piisavalt välja. Ära unusta ka päeva jooksul rohkem liikuda : mine kõndima, sõida jalgrattaga või võimle. Piisab kümnest minutist, et panna ainevahetus tööle! Jõudu! :)


Armastus

Kui viimasel ajal on kõik läinud rahulikult ja ilma suuremate probleemideta, siis korraga võib välja ilmuda liiga pealetükkiv ämm või sinu elukaaslase endine partner. Kuidas ka ei ole, katsu säilitada igas olukorras rahu ja näita, et sa oled hästi kasvatatud ega lase endale nii kergelt muljet avaldada.

 

Raha

Ära võtta kõiki oma unistusi tõe pähe, muidu kaotad pinna jalge alt.

 

 

 

Tervis

Sa ei toitu tervislikult, magad halvasti, sporti ka ei tee ja liigud vähe... Halvad eluviisid võivad hakata su tervisele ühel hetkel mõjuma. 

 

Töö

Ära unusta vaadata inimestele silma, kui sa nendega räägid ja naeratada enesekindlalt, näita, et sa oled usaldusväärne inimene.

 

Väike nõuanne:  naerata ja elu naeratab sulle vastu

 

Kommentaare ei ole