{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Kaljukitsed

foto : unsplash / Tim Marshall      Reserveeritud olemisega...

foto : unsplash / Tim Marshall

 

 

 Reserveeritud olemisega ja diskreetne Kaljukits muutub natuke rahulikumaks ja vabamaks rõõmsameelse Sea märgi mõju all. Kajukits ei kaota oma praktilist meelt ja analüüsivõimet, ent ta ei sulge ka uksi inimliku ja emotsionaalse suhtlemismudeli ees. Sea aastal sündinud Kaljukits on palju parema iseloomuga, kui kõikide teiste aastate Kaljukitsed kokku. Sea aastal sündinud Kaljukits on igatipidi meeldiv inimene, teda iseloomustab ainult tugev isiksus. Ta elab alati oma põhimõtete järgi, on otsuse- ja sihikindel inimene. Ta ei ole harjunud ettevaatamatusi tegema, ta on hästi väärikas oma hingelt. Ta on konservatiivse mõtlemisega, natuke tõsisevõitu ent saab kõigiga hästi läbi. Ta on samal ajal hea ja lahke ent vajaduse korral ka range. 

Ta peab väga lugu traditsioonidest ega usalda kõike uut. Ta ei hüppa tundmatus kohas vette. Võib muutuda liiga umbusklikuks ja otsustamatuks. Ta ei kaota aga kunagi oma positiivset hoiakut. Ta ongi rõõmsameelsem, kui teised. Temaga on meeldiv suhelda ja rääkida erinevatest teemadest. Ta on võimeline teisi toetama ja julgustama rasketel aegadel. Tema kõrval ei tundu miski liiga raske ega kohutav, sest ta on nii usaldusväärne ja kindel, rahulik ning mõistlik. Ära hakka temaga vaidlema ja ära loe talle moraali, katsu lihtsalt teda aidata, kui sa näed, et ta seda vajab. Ta võib võidelda ebaõigluse vastu ja teha kõik, et aidata rõhutuid. 

 

 

Ta on ambitsioonikas ja võib suuri asju korda saata ning teha hiilgavat karjääri. Ta liigub oma eesmärkide suunas ja saab üle kõikidest raskustest. Ent ta vajab toetust ning tunneb rõõmu iga hea sõna üle. Hoolimata sellest, et ta jõuab tavaliselt kõrgele kohale, jääb ta heatahtlikuks ning toredaks inimeseks. Ta on suuremeelne, helde ja alati kannatlik teiste vastu. Talle meeldib veeta aega lärmikas kontoris, ta ei hoia eemale vestlustest ja jutuajamistest. Ta ei andesta kunagi reetmist. Ta suudab küll küll alati jääda rahulikuks ning diskreetseks, kuid petmise korral võib ägestuda. 

Ta on suure kujutlusvõimega ja leiab tänu sellele alati lahendused oma probleemidele. Ta ei satu raskustesse ja kaitseb alati oma positsiooni. Ta ei kannata kiirustamist, ta eelistab kaaluda rahulikult iga sammu. Tema lähedased hindavad tema rahulikku olemist ja oskust säilitada eneseväärikus igas olukorras. Ta on sündinud juhtima, ta on teiste vastu alati tähelepanelik ega hakka kunagi oma tahtmist peale suruma. Ta tunneb siirast rõõmu teiste saavutuste üle ja katsub omalt poolt teha kõik, et aidata teistel probleeme lahendada. Solvangute puhul võib ta vastata ägedalt, tänamatust ei andesta ta iialgi. 

 

 


Armastus

Sea aastal sündinud Kaljukits on pealtnäha rahulik ja osavõtmatu, tegelikult aga tagasihoidlik ja natuke uje. Talle ei meeldi pealiskaudsed suhted, ta otsib usaldusväärset kaaslast. Selle tõttu ta võibki tunduda paljudele külm ja eemalhoidev. Tegelikkuses on ta ainult tõsise ellusuhtumisega. Vastassoo suhtes on ta pigem reserveeritud olemisega. Ta jääb oma valikule truuks, ei hakka petma ja peab oma sõna. 

Ta peab tähtsaks perekonna traditsioone. Ta usub pereväärtustesse : armastusse, vastastikkusesse austusesse ja usaldusse. Ta austab oma vanemaid ning hoolitseb nooremate eest. Lahutus ei tule tema jaoks kõne allagi, ta teeb kõik, et hoida oma suhet. Ta ei taha skandaale, tülitsemist, teineteise süüdistamist ja vaidlemist, vaid ootab, et probleemid saaksid lahendatud rahulikult omavahel rääkides. 

 

 

 

Töö

Ta on kohusetundlik ja pigem vaiksevõitu, ei armasta palju lobiseda. Usaldusväärne ja teeninud ära teiste austuse ning lugupidamise. Ta on hinnatud töötaja: otsusekindel, pühendunud. Ta teeb oma tööd teadlikult ning saab läbi kõikide töökaaslastega. Ta saab oma töö alati õigeaegselt tehtud ja osaleb aktiivselt meeskonnatöös. Ta ei tegutse üksnes oma isiklike eesmärkide nimel, vaid mõtleb kõigi peale. Pole vist vaja lisada, et ta saab ülemustega alati hästi läbi. 

Ta on ambitsioonikas ja teab, kuidas edu saavutada. Ta peab lugu oma alluvatest ja aitab neid vajaduse korral. Ta saavutaks edu ükskõik millises valdkonnas, sest ta on andekas ja töökas. Temast saaks väga hea juht.



Kommentaare ei ole