{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Sõnnid

     Sea aastal sündinud Sõnnid on hea iseloomuga. Tegemist on väga meeldivate inimestega, kellel on oskus armastada kõiki i...

 


 

 Sea aastal sündinud Sõnnid on hea iseloomuga. Tegemist on väga meeldivate inimestega, kellel on oskus armastada kõiki ilma eranditeta. Teda ennast aga armastavad kõik, sest ta on ise valmis palju tegema, et näha teisi õnnelikna. Oma loomuselt on ta rõõmus ja heatahtlik. Talle meeldib palju naerda ja nalja teha, mõnikord võib tunduda, et ta on üsna muretu. Aga ometi ei saa öelda, et ta veedaks oma aega niisama olesklemise peale, sest ta teab täpselt, mis on tähtis ja mis mitte. Ta on aktiivne, tegus, ettevaatlik ja väga kannatlik. Ta tunneb ennast hästi. Ta on heatahtlik ja väga töökas. Ta on võimeline tegema palju tööd ilma, et ta kurdaks väsimuse üle. 

Tegemist on äärmiselt meeldiva inimesega, kes on teistele tõeliseks eeskujuks. Pole ka midagi imestada, et teistele meeldib olla temaga koos. Mõnikord tundub nagu ta ei vihastaks ega ärrituks kunagi. Ometi on ka tema emotsionaalne, ainult, et ta ei näita nii kergesti oma tundeid välja. Ta on väga kannatlik ja liiga hästi kasvatatud selleks, et näidata teistele välja, kui tal on halb tuju. Ta ei kannata silmaotsaski silmakirjalikke ja võltse inimesi ent ei jätab selle enda teada. Võib-olla ainult äärmine ebaõiglus võib teda viia endast välja. Ent kui ta on vihane või ärritunud, ei säästa ta kedagi. Ehkki ka siis tunneb ta end ise samuti halvasti ja see paneb teda kannatama sama palju, kui teisi. Oma südames on ta aga väga hea inimene. 

 

 

Sea aastal sündinud Sõnn on nii täpne ja pedantne, et mitte miski ei jää tema pilgu eest varjatuks. Ta tuleb suurepäraselt toime oma arvepidamisega ja selle tõttu ei teki tal kunagi rahaprobleeme. Ta on praktilise mõtlemisega, väga säästlik ja kokkuhoidlik inimene. Ta on mõistlik, arukas ja tõsise ellusuhtumisega. Samal ajal võib olla ka rõõmus ja lõbus. Hästi optimistlik, tänu sellele leiab ta igas olukorras häid võimalusi ja näeb, kuidas ta võiks muuta oma elujärge paremaks. Isegi, kui tal peaks tekkima raskusi, saab ta kõigest ruttu üle ega pööra liiga palju tähelepanu negatiivsele küljele. Ta tahab nautida iga uut päeva ja võtta seda kui uut võimalust teha midagi paremini. 

Ta ei näe mõtet tülitsemiseks ja vaidlemiseks. Ta tahab leppida ära nendega, kes on tema peale pahased ja hoida eemale konfliktidest. Ta on tõesti suure südamega ja kaitseb kõiki oma lähedasi kõige halva eest. Ta on toetav, hooliv ja mõistev. Mõnikord võib olla liiga kangekaelne. Sellise puhul lööb Sõnnide loomus üle ja ta ei kuula teiste arvamust, solvub, kui keegi tahab temaga vaielda. Teda ei ole võimalik mõjutada. Oma loomuselt on ta aga hea, ta ei ole kuri ega halb. 

 

 


Armastus

Ta leiab teistega üsna lihtsalt ühise keele. Tal on kõik head omadused, mis vastassoole meeldivad : ta on viisakas ja meeldiv inimene. Särav isiksus. Romantiline. Ta teab, mida tema partner mõtleb ja kuidas ta end tunneb ja katsub olla talle meele järele. Ta on tähelepanelik kaaslane. Teda huvitab rohkem sisemine, kui välimine ilu. 

Ta ei ole võimeline tegema midagi, mida tal hiljem tuleks kahetseda. Kui ta on kord abiellunud, pühendub ta täiesti oma perele. Ainult tema lähedased teavad, kui hooliv ja mõistev ta olla võib. Ta ei reeda ega peta oma partnerit, ta ei taha ka, et tema partner talle truudust murraks. 

 

 


Töö

Talle meeldib materiaalne rikkus, majanduslik seis on tema jaoks tähtis. Ta tahab teenida raha, kindlustada oma majanduslikku seisu ja samuti teha seda, mis talle meeldib. Kõige tähtsam on see, et ta saaks teha sellist tööd, mis oleks talle meele järele. Vastasel korral vahetab ta varem või hiljem ametit. Tema jaoks on töö võimaluseks ennast väljendada. Ta on vastutustundlik inimene. 

Ta teeb oma tööd kohusetundlikult ja täpselt. Ta on rahulik ega kaota pead isegi kõige stressirohkemas olukorras. Talle meeldib töö, mida ta teeb, ta sihib kõrgele. Temast saaks väga hea majandustegelane või finantsanalüütik. Avalikkuse ees ainult ei meeldi talle sõna võtta. Ta saab teistega hästi läbi, seega kõik ametis, mis eeldavad klientidega suhtlemist, sobivad talle hästi.

Kommentaare ei ole