{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Neitsi

    Sea aastal sündinud Neitsi on rahumeelne inimene, kellel on rahaasjad alati korras, ta on majandusliku mõtlemisega ja se...


 

 

Sea aastal sündinud Neitsi on rahumeelne inimene, kellel on rahaasjad alati korras, ta on majandusliku mõtlemisega ja seda hoolimata sellest, et teda mõjutab üsna muretu Sea aasta. Tänu sellele on aga Neitsi palju rahulikum, mõistlikum ent natuke reserveeritum. Ta on üsna vastuoluliste iseloomujoontega. Ta on praktilise mõtlemisega idealist ühes samas isikus. Ta ei näe mõtet, miks olla uhke, ta ei näe põhjust ka muretsemiseks, ta mõtleb ratsionaalselt ja progressiivselt. Samal ajal üritab ta muuta meie maailma paremaks paigaks, tahab suhelda ehkki tõtt öelda usaldab ise oma elust, rõõmudest ja muredest väga vähestele. Ta on tõesti hea inimene, lahke ja meeldiv. Meeldiv on ta lausa igatipidi, sa võid teda südamerahuga usaldada. 

Ta on väga tundlik maailmas valitsevate probleemide üle ja katsub aidata kõiki, kellega ta kokku puutub. Ta on valmis suurteks kangelastegudeks, kiirustades kohe appi, kui teda kutsutakse. Ehkki ka siin mõtleb ta praktiliselt nagu kõik Neitsid ja aitab ainult neid, kes seda väärt on. Ta võib mõnikord teha oma sõnadega haiget ja olla isegi sapine. See ongi tema puhul kõige üllatavam, et ta on samal ajal läbinisti hea ja südamlik ent samuti range. Ta on kriitilise mõtlemisega ja suure südamega. Talle meeldib analüüsida mitte ainult teiste, vaid ka iseenda tegusid. Ta kahtleb tihti iseendas ehkki pealtnäha on ta rahulik. Teiste seas on ta reserveeritud ja väärikas. 

 

 

Ta on vastuoluline inimene. Talle meeldib rääkida erinevatel teemadel, ta organiseerib tihti kokkutulekuid. Siis aga jälle väsib seltskonnast ära ja hoiab mõnda aega eemale. Ta on sümpaatne inimene, ebaõiglust ja kurjust nähes võib aga ägestuda. Ta tegutseb ruttu ja otsustavat, astub nende kaitseks välja, keda on solvatud. Ta võib ka olla mõnikord liiga kangekaelne. Ta ei karda vajadusel oma arvamust välja öelda ja isegi sekkuda vaidlustesse, kui ta peab seda vajalikuks. Teeb kõik endast sõltuva, et õiglust maa peale tuua aga ei hakka kunagi uhkustama sellega, mida ta teinud on. 

Ta tunneb siiras rõõmu ja heameelt, kui ta lähedastel läheb hästi. Samuti selle üle, kui ta enda plaanid õnnestuvad. Ta julgustab alati oma lähedasi. Ta ei pööra liiga palju tähelepanu igapäevastele pisiprobleemidele. Ta saab igast raskusest üle. Ta on hea suhtleja, energiline ja tegus ent samuti ettevaatlik. Ka tema eksib mõnikord ehkki ta leiab tavaliselt alati ruttu võimaluse, kuidas oma eksimused heaks teha. Ta palub harva abi ja tuleb tavaliselt ise toime kõigega. Ta on väga tark inimene, kellel on huumorimeelt ja kes tuleb oma eluga toime. 

 

 


Armastus

Ta ei armasta pealiskaudsust ja suhtub elusse tõsiselt. Ta võib olla romantiline. Pealtnäha jääb ta alati rahulikuks ega näita oma südames valitsevat nii kergesti välja. Ta on aga väga armukade inimene, kes tahab teise elu tihti kontrollida. Parem on mitte mängida tema tunnetega.

Pereelu teda ei koorma. Pigem annab see tema elule mõtte. Ta organiseerib oma elu hästi, võtab pereelu juhtimise enese peale, armastab oma kodu ja peret. Ta on pühendunud oma perele ja lähedaste heaolule. Ta on valmis ohverdama oma isikliku heaolu pere jaoks. 

 

 


Töö

Ta on realist ega võta midagi ette, mis käiks talle üle jõu. Ta ei ole väga ambitsioonikas ega pea häbiväärseks töötada ainult palgatöötajana. Ehkki ta sobiks hästi istuma ülemusetooli. Ta on rahumeelne inimene, kes väldib konflikte ülemusetega. Ta on töökas ja viib alati alustatu lõpule. Ta on kohusetundlik ja teeb sageli ära isegi teiste töö. Hea oleks siiski mitte tema headust kuritarvitada, sest vajadusel teab ta, kuidas näidata igaühele kätte tema koht. 

Ta on realist, kes mõtleb praktiliselt ent hoolimata sellest sobiks talle hästi loominguline töö. Talle meeldib lasta oma kujutlusvõimel lennata ja rakendada oma ideid ellu. Teistest loometegelastest erineb ta selle tõttu, et ta mõtleb loogiliselt ja tõsiselt. Temast saaks ka hea spetsialist kommertsalal või ehituses. Kõige tähtsam on tema jaoks tulemus, mitte tasu. Ehkki ka tema ei hakka endale tööga liiga tegema ja vajab raha, millest ära elada. Raha ei kao aga tema käest kunagi, sest ta oskab sellega ümber käia.

Kommentaare ei ole