{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Lõvi

     Sea aastal sündinud Lõvil on olemas kõik suurepärase juhi omadused. Ta on kaastundlik, hea ja väga sümpaatne inimene. O...


 

 

 Sea aastal sündinud Lõvil on olemas kõik suurepärase juhi omadused. Ta on kaastundlik, hea ja väga sümpaatne inimene. Optimistliku ellusuhtumisega ja kirglik. Ta ei ole kade, vaid jagab hea meelega seda, mis tal on ka oma lähedastega. Ta on sõbralik ja rõõmsameelne ehkki mõnikord võib kalduda nartsissismi. Sea aastal sündinud Lõvi ei ole nii enesekeskne ja jonnakas, kui teised tulemärgid. Ta on optimistlik, hea ja suure südamega. Tema peale võib alati kindel olla. 

Tegemist on erakordse isikuga, kes peab kalliks oma vabadust. Talle meeldib oma raha kulutada. Tal on kõrgelt arenenud ilumeel ja ta armastab ilusaid asju. Ta käib alati moekalt riides ja oskab ennast väärtustada. Ta on ilus ja laitmatu. Alati elegantne - ükskõik, mida ta siis ka ei kanna parasjagu. Ta äratab austust enese vastu. Ta ei ole mitte ainult ilus ja hästi hoolitsetud inimene, vaid väga meeldiv kaaslane, kellel on hea huumorimeel. Ta on heatahtlik, viisakas ja tähelepanelik teiste vastu. Tal on palju energiat, ta on optimistlik oma loomuselt ja usub kaljukindlalt oma edusse. Saatus ei valmista talle pettumust. Ta on kuninglik persoon. Natuke komplimentide ja teiste tähelepanuga ära hellitatud. Ta meeldib teistele, teda hinnatakse kõrgelt tema headuse ja usaldusväärsuse poolest, talle võib südamerahuga usaldada kõik oma saladused kartmata, et ta edasi räägiks. 

 

 

Ta võib tegutseda vajaduse korral kiiresti ja otsustavalt. Igas olukorras katsub ta mõtelda positiivselt, loodab parimat ja pääseb suurematest probleemidest. Mõnikord peaks ta ainult natukene rohkem pöörama tähelepanu väiksematele detailidele. Ta ise on natuke salajane ega jaga oma sügavamaid mõtteid ega kogemusi teistega. Ta tahab näidata ennast alati heas valguses ega ole huvitatud oma maine rikkumisest. Ta ei taha, et teised näeksid teda halvas valguses. Õnneks on ta piisavalt tark ja ettevaatlik, see aitab tal välja tulla ka kõige keerulisematest olukordadest. Ta on sündinud õnneliku ja ilusa elu jaoks, ta leiab alati võimaluse, kuidas lahendada oma probleemid nii, et see oleks tema enda jaoks kõige kasulikum. 

Ta on hea suhtleja, avameelne ja entusiastlik. Ta on tugeva tahtejõuga, talle ei meeldi tülitseda ja vaielda. Tal on suur tutvusringkond, tal on autoriteeti ja temast peetakse lugu. Üksindust on tal raske taluda. Talle ei meeldi ei vaikus ega üksindus. Ta on alati valmis midagi tegema ja kaasa lööma, ta tahab olla liikumises, nii tunneb ta end elavana. Mõnikord võib ta olla ka laisk, sellisel puhul ei tee ta üldse midagi ja puhkab. Ta on üsna nõudlik ja ootab teistelt austust. Ta ise austab sama palju teisi ja on helde. Ta on sümpaatne ja külalislahke, kellele meeldib teisi külla kutsuda. 

 

 


Armastus

Lõvi on uhke ja natuke egoistlik. Ent Sea märgi mõju all muutub ta leebemaks ja armastusväärsemaks. Sea aastal sündinud Lõvi on tolerantsem ja sallivam. Ta ei pea midagi tegema, et vastassoo tähelepanu võita, sest tal ei tule kunagi imetlejatest puudust. Armastuses on ta truu, hooliv ja tähelepanelik, teda huvitavad tõsised suhted. Ta ei hakka kohe armastusest rääkima ega näita oma tundeid liiga ruttu välja.

Armunud Lõvi on aga armukade ja nõudlik oma kaaslase vastu. Ta võib isegi esitada talle liiga palju küsimusi, kui ta peaks hakkama kahtlema oma kaaslase siiruses. Tegelikult ei taha ta lihtsalt oma kaaslast kaotada ja on hea südamega. Ta ootab, et ta kaaslane pühenduks täielikult talle ja nende lastele. Mõnikord meeldib talle endale aga veeta rohkem aega kontoris, kui kodus pere juures. Ent ta on oma lähedaste vast väga helde ja teeb neile alati palju kingitusi. 

 

 


Töö

Ta on mõõdukalt ambitsioonikas. Ta ei kaota kunagi oma eesmärke silmist. Ta katsub lahendada oma probleemid rahulikul moel. Tavaliselt teeb ta hiilgavat karjääri. Ta oskab hästi organiseerida ja majandada. Temast on alati palju kasu, ta on inimene, kes paistab silma ja lisab ettevõttele mainekust. Tavaliselt teenib ta hästi, vähese rahaga ei oska ta toime tulla. Raha lisab talle enesekindlust. 

Ta otsib loomingulist tööd, talle meeldib olla nähtaval kohal. Talle meeldib võtta sõna avalikkuse ees. Valib tihti kõige keerulisema tee, mis aitab tal oma eesmärke ellu viia. Hea edu saadab teda aga alati. Tema on see, kes võidab. Ta on kohusetundlik ja sihikindel inimene.

Kommentaare ei ole