{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Vähk

     Roti aastal sündinud Vähk on natuke väga tundlik inimene, kellele meeldib palju unistada. Ta hoiab eemale kärarikastest...


 

 

 Roti aastal sündinud Vähk on natuke väga tundlik inimene, kellele meeldib palju unistada. Ta hoiab eemale kärarikastest kohtadest ja suurtest seltskondadest. Ainult vähesed inimesed võivad öelda, et tunnevad teda hästi, sest teiste ees näitab ta end inimesena, kellele meeldib suhelda. Tal on väga hea huumorimeel ja ta lausa tõmbab teiste tähelepanu endale. Ta on elava loomuga, hea vaatleja, kelle jaoks ei jää märkamatuks üksi detail ega pisiasi. Ta on väga tugeva intuitsiooniga, see aitab tal  sageli teha elus õigeid valikuid. Üldiselt võib öelda, et ta on isegi saatuse lemmik, sest tavaliselt läheb tal elus hästi. Ta ei ole inimene, kes ehitaks õhulosse. Hoolimata sellest, et talle meeldib palju unistada, mõtleb ta loogiliselt ja seisab kahe jalaga kindlalt maa peal. 

Ta on tasakaalukas inimene, kes on harjunud palju mõtlema. Natuke kinnine ent suudab kohaneda hästi igas olukorras. Ta saab kõigiga hästi läbi. Talle meeldib olla koos lähedaste inimestega tuttavad ja harjumuspärases kohas, mis tekitab temas turvatunnet. Ta ei ole suur lobiseja, ta ei kannata keelepeksu ja kuulujuttude rääkimist. Talle võib südamerahuga usaldada ükskõik millise saladuse, ta ei räägi seda edasi. Ta on kohusetundlik ja aus inimene, kes ei ole võimeline valetama ega petma. Teiste probleemid ei jäta teda ükskõikseks. Tunneb sageli aga pettumust, mille tõtt hakkab rohkem omaette hoidma. 

 

 

Pere on tema elus kõige tähtsamal kohal. Ta on pühendunud oma lähedaste heaolule ja tunneb huvi nende soovide ja vajaduste kohta. Ta ei ole harjunud tegema liiga ennatlikke järeldusi, ta katsub kõigepealt mõista ja aru saada. Teda peetakse väga heaks nõuandjaks, kelle käest võib alati abi saada, ükskõik siis, millise probleemide ka tegu ei ole. Ta on intelligentne ja töökas inimene, kelle käes õnnestuvad kõik ettevõtmised. Üldiselt jõuab ta oma eluga heale järjele ega ole harjunud palju kulutama. Oma lähedaste jaoks ei ole tal rahast aga kahju. Ent Roti aastal sündinud Vähk võib olla ka kangekaelne ja jonnakas. Sellisel puhul vajab ta lihtsalt rohkem tähelepanu ja hoolitsust.

Ta on ettevaatlik ja tugeva intuitsioonida, see aitab tal alati langetada kõige paremaid otsuseid. Äriasjades on tal alati õnne, ta ei pea kunagi rasket tööd tegema, sest kõik tuleb talle ise kätte. Ta leiab alati kõige paremad lahendused igale probleemile. Ent kui tal on valida rahuliku pereelu ja karjääri vahel, valib ta sageli esimese võimaluse. Ta kaitseb kiivalt oma isiklikku ruumi, ta armastab oma kodu, kust ta leiab varju. Kodu on tema kindlus, mis kaitseb teda kõikide probleemide ja sekelduste eest. Isegi võimalus teenida suurt kasumit välismaal ei pane teda meelt muutma - kodu jääb ikkagi kõige tähtsamaks ja oma kodu ei jäta ta kaunagi. Ta on intelligentne inimene, kes tuleb alati oma eluga toime ja kes leiab ikkagi võimaluse, kuidas rikkaks saada.

 

 


Armastus

Raske on leida inimest, kes pühenduks rohkem oma perele, kui Roti aastal sündinud Vähk. Ta otsib tõsist suhet, unistab heast ja õnnelikust abielust. Ta vajab hoolt ja armastust ega saa elada koos inimesega, kellega ta ei tunne emotsionaalset lähedst. Ta valib hoolikalt endale elukaalast ega kingi oma südant esimesele ettejuhtuvale. Ta otsib inimest, kellega ta tunneks hingelist sidet. Teda ei tõmba pealiskaudsed ja tähtsusetud inimesed. 

Talle ei meeldi suured muutused, seega suuremaid sündmusi kooselu Roti aastal sündinud Vähiga ei tohiks kaasa tuua. Ent partnerina on ta hea ja tore, alati valmis teiste eest hoolt kandma. Ta teeb kõik, mis tema võimuses, et ta perel millestki puudust ei oleks. Ta veedab palju aega oma lastega, talle meeldib nendega suhelda. Ta ei ole range lapsevanemana, kes lapsi karistaks või nendega riidleks. Suhe lastega on usalduslik.

 

 


Töö

Ta on töökas ja vastutustundlik inimene, kes ei karda tööd. Ta tuleb toime ka kõige keerulisemate ülesannetega. Ta on tark, intelligentne, leidlik ja leiab alati kõige parema võimaluse, kuidas oma töökohustusi täita. Ta ei kannata kriitikat, võtab kõike liiga südamesse. Selle tõttu talle meeldibki rohkem üksi tööd teha või siis väikeses kollektiivis. Temast võib saada ka väga hea juht, kes ei oleks liiga nõudlik ega reageeriks üle.

Ta on tugeva intuitsiooniga ja oskab arvestada teiste inimetega. Ta võiks karjääri teha finantsvaldkonnas või siis luua oma isikliku ettevõtte. Ent ta vajab teiste tunnustust ja heakskiitu. Ta vajab kolleegide austust ja tänulikkust. See on tema jaoks parim tänu töö eest. Raha ei ole tema elus kõige tähtsamal kohal.

Kommentaare ei ole