{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Kaljukits

     Roti aastal sündinud Kaljukits tahab hoida oma mainet ega anna sellepärast alust kuulujuttudele. Ta on väga väärikas in...


 

 

 Roti aastal sündinud Kaljukits tahab hoida oma mainet ega anna sellepärast alust kuulujuttudele. Ta on väga väärikas inimene, kes teeb kõik, et endast head muljet jätta. Ta on terve ellusuhtumise ja praktilise mõtlemisega inimene. Ta suudab väga hästi oma emotsioone kontrolli all hoida ja armastab vaadelda nende käitumist, kes teda ümbritsevad. Roti aastal sündinud Kaljukits on hästi kasvatatud inimene, intelligentne ja tark. Tal ei ole vaja tunda häbi sellepärast, kes ta on, sest ta sobib igasse seltskonda ja võib suhelda kõikide inimestega. 

Ta on usaldusväärne ent liiga tõsine. Talle ei meeldi raisata oma aega tühja-tähja peale, iga tema samm on eelnevalt läbikaalutud. Ta ei tee kunagi midagi niisama, kogu tema päev on korralikult ette planeeritud viimse üksikasjani. Ta on distsiplineeritud ja hindab täpsust. Kriitikat ei võta ta isiklikult ega solvu, kui talle märkus tehakse. Ta oskab suhelda ja on väga hea huumorimeelega. Roti aastal sündinud Kaljukits on põhimõttekindel inimene, keda kõik austavad. Ta ei katsu kunagi kedagi ära osta. 

 

 

Ta on õiglane inimene, kes ei kannata valet ja pettusi. Ta võitleb viimase hingetõmbeni tõe eest ja seda isegi, kui see peaks minema vastu tema enda isiklike huvidega. Tal ei ole nii palju häid sõpru nagu võiks arvata. Ta ei usalda esimest ettejuhtuvat. Ta on selleks liiga ettevaatlik ja tark. Ta ei tee kunagi ka midagi ettevaatamatut. Ta võib mõnikord olla tõeline pedant, kes peab tähtsaks täpsust ja korda. 

Pealtnäha võib ta tunduda üsna külm ja osavõtmatu inimene, kes ei tea, mis on kaastunne. Need süüdistused on küll täiesti alusetud ent inimesed kalduvad sageli teda hindama just selle järgi, mida nad näevad. Roti aastal sündinud Kaljukits ei näita peaaegu kunagi oma vaimustust teistele välja. Ta hoiab oma tundeid enese teada, ta on reserveeritud, ta ei hakka tuliseid vaidlusi maha pidama ega satu kunagi hoogu. Ent ka temal on tunded ja ka tema oskab hinnata enda ümber olevat ilu. Ta lihtsalt ei näe põhjust, miks ta peaks oma isiklikke tundeid jagama teistega, miks ta peaks teistele näitama seda, mis tema sees toimub. Ta hoiab küll oma suhteid teistega aga ilma, et laseks kunagi kedagi liiga lähedale. Nii hoiab ja kaitseb ta ka end pettumuste eest.

 

 


Armastus

Ta on püsiv. Suhe on tema jaoks tõsine asi, mitte mingi seiklus, mille ta järgmisel päeval unustab. Kohe suhte alguses hakkab ta mõtlema abielu peale. Ta ei ole just kõige suurem romantik ent ka temal löövad kirelained teinekord üle pea, õnneks mitte kauaks. Ta ei kujuta oma elu ette kaaslasega, keda ta ei austa ega armasta. 

Ta on ideaalne pereinimene. Usaldusväärne. Ta armastab oma kodu, talle meeldib veeta vaba aega oma pere ja sõpradega. Ta oskab majandada, ta ei ole ahne ega kade, ent ei raiska oma raha asjade peale, mis pole seda väärt. Ta ei hakka ostma liiga kallihinnalisi kingitusi, vaid valib selle asemel mõne praktilisema asja. Tema kaasa ja lapsed peavad arvestama tema arvamusega, sest selline on tema nõudmine ja tahe.

 

 


Töö

Ta on ambitsioonikas ja tal on väga kõrged eesmärgid. Töö on tema jaoks kutsumus. Ta on sündinud juhtima ja on täiesti võimeline juhtima suurt meeskonda. Tal on tugev intuitsioon, oskus näha inimesi läbi ja teab sellepärast, mida teised mõtlevad. Ta tuleb toime igas olukorras, raske on talle vastu hakata. Temast saaks hea organisaator või andekas juht. 

Ta ei kannata segadust ja korralagedust, tööasjad peavad olema alati korras. Ta ei jää kunagi hiljaks, teeb lisatunde ning jõuab tihti koju hilja õhtul. Tal on oma isiklikud prioriteedid. Tal on väga hea mälu, ta planeerib kõike korralikult. Finantsjuhtimine sobiks talle hästi. Mõnikord valib ta endale ka mõne loomingulise töö.

Kommentaare ei ole