{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Jäär

     Roti aastal sündinud Jäär on üsna erakordne inimene. Rott on ettevaatlik ja tugev, Jäär aga põikpäine ja kangekaelne. Ü...


 

 

 Roti aastal sündinud Jäär on üsna erakordne inimene. Rott on ettevaatlik ja tugev, Jäär aga põikpäine ja kangekaelne. Üks aitab teise pingeid maha võtta. Kokkuvõttes on Roti aastal sündinud Jäära näol tegemist väga intelligentse inimesega, ta ei ole rumal vaid nutikas ja leidlik, armastab suhelda, aga mitte nii, et peaks hommikust õhtuni kellegagi koos olema. Tema elus pole üllatustele kohta, sest talle meeldib kõike planeerida. Raskusi ta ei karda - otse vastupidi - mida suuremaid takistusi elu talle toob, seda tugevamana ta ennast tunneb. Kõik takistused on tema jaoks ainult väljakutsed, mis võimaldavad tal oma võimeid proovile panna. Ta ei anna iialgi alla, see pole tema moodi. Teda imetletakse, sest ta jõuab nii palju ega väsi kunagi. Ta on ääretult leidlik. Väga otsusekindel inimene.

Ta oskab inimestega suhelda, leides alati õigeid sõnu. Tal on palju sõpru. Ta on elava loomusega, peenetundeline inimene, kellel on kindlad väärtushinnangud. Ta on võimeline varjama oma tõelisi mõtteid ja see ongi ilmselt põhjuseks, miks ta kõikidega nii hästi läbi saab. Ta on alati lahke ja teiste vastu hea, sõbralik, suhtlemisele avatud ent usaldab ainult väheseid inimesi. Need, kes teda tunnevad, teavad, et võivad teda pimesi usaldada, sest tal ei ole harjumuseks kedagi petta ega kellegi pealt kasu teenida. Ta on romantiline, tundlik ja sentimentaalne inimene. 

 

 

Ta paistab teiste seast silma oma eneseväärikuse ja teadmistejanu poolest. Ta ei karda ka kõige raskemat tööd. Temaga on lihtne koostööd teha, ta on viisakas inimene, hästi kasvatatud ja väga hea partner. Pealtnäha jääb ta alati rahulikuks. Stressirohkes olukorras aga võib ta muutuda agressiivseks. Sellisel puhul võib ta unustada kogu oma eneseväärikuse ja viisakad kombed ja öelda midagi, mida tal hiljem sageli kahetseda tuleb. Ta on valmis kompromisse tegema ent ei allu kunagi kellegi teise tahtele.  Ta ootab, et inimesed jääksid tema vastu viisakaks ega kasutaks teda ära. 

Ta on energiline ja tegus. Teeb kõik, et leida oma kohta. Ta võib muutuda ka impulsiivseks ja emotsionaalseks, aga ei tee kunagi midagi mõtlematut. Ta on hästi tugeva intuitsiooniga ja teab, millal tuleb tegutseda ning edasi minna ning millal on parem loobuda. Tal ei tule just palju läbikukkumisi ega kaotusi ette elus. Tal on kogu aeg midagi käsil, tihti võtab ta ka igasugustest üritustest osa. Tema lähedased võivad kindlad olla tema toetusele. Ta on praktilise mõtlemisega ja oskab anda kõige paremat nõu.

 

 


Armastus

Roti aastal sündinud Jäär on lisaks sellele, et ta praktiliselt mõtleb, ka suure kujutlusvõimega inimene, kes võib kohati olla päris tundlik. Ta usub suurde armastusse, unistab idüllilisest pereelust. Samal ajal võib tal olla mitu suhet siin ja seal. Ta vajab palju vaheldust ja tüdineb ühest ja ainsast inimesest ruttu ära. Ent ta saab ka ise väga hästi aru, et juhusuhted ei taga kindlustunnet. 

Ta mõistab inimesi. Ta otsib enda kõrvale väärilist partnerit. Tavaliselt on tema abielu õnnelik. Suhte alguses näitab ta välja oma huvi rohkem tegude, kui sõnadega. Pereinimesena otsib ta alati võimalusi, kuidas konflikte kõige paremini lahendada. Ta ei lase aga kellelgi endale ettekirjutusi teha ega andesta petmist. 

 

 


Töö

Ta tahab parimaid tulemusi saada. Ta ei suudaks tööd teha madala palga eest. Ta annab endast parima, pühendub täielikult oma tööle, ohverdades enda isiklikud huvid ent tahab karjääri teha. Ta on sündinud juhtima, seega ei lepi ta vähemaga. Ta võib teha lisatunde, täita laitmatult oma töökohustusi ning on täpne ja kohusetundlik. 

Ta on üsna leidlik, suure kujutlusvõimega inimene. Ta valib endale sageli mõne loomingulise töö ja kogub kuulsust. Ainus raskus seisneb selles, et ta ei talu kriitikat ja märkuseid, mis tema kohta on tehtud. Ta võtab harva kuulda teise soovitusi ja nõuandeid. Ta usaldab ainult enda intuitsiooni.


Kommentaare ei ole