{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aasta Lõvi

     Roti aastal sündinud Lõvi on uhke ja ambitsioonikas. Ta tahab tõestada iga hinna eest oma üleolekut. Talle meeldivad au...


 

 

 Roti aastal sündinud Lõvi on uhke ja ambitsioonikas. Ta tahab tõestada iga hinna eest oma üleolekut. Talle meeldivad au, kuulsus ja võim. Tal on olemas kõik, et oma unistusi ellu viia : ta on väga meeldiv ja sarmikas inimene, ilus ja karismaatiline. Roti mõju tõttu võib ta mõnikord otsida rohkem üksindust ja hoida teistest eemale, sellistel puhkudel hoidub ta kärast ja mürast ning tahab olla lihtsalt üksi. Üldiselt on tema puhul tegemist aga üsna vastuolulise inimesega, kes vajab raame enda ümber. Sageli on tegemist mõne kuulsa inimesega - kui mitte suure avalikkuse ees, siis omas ringkonnas on ta ikka populaarne. Ta paistab alati teiste seast silma, sest temas on midagi, mis köidab. Temaga on väga meeldiv vestelda. Ta jätab endast hea mulje. Inimesed lausa otsivad tema seltskonda, tehes kõik, et võita tema usaldus ja sõprus. 

Ta on harva halvas tujus. Ta ise leiab, et positiivne ellusuhtumine aitab tal kurbust ja masendust eemal hoida. Ning annab julgust ja jõudu juurde. Ta on optimistlik ja energiat täis, ta on just selline inimene, kellega on tore kokku saada. Ta ei karda raskusi ja teeb oma tööd pühendunult. Ta tahab töötada mõnes mainekas firmas. Ta on sündinud suurteks tegudeks, ta on leidlik, intelligentne ja otsusekindel. Mõned võivad talle ette heita liigset egoismi ja öelda, et ta võib olla halastamatu, sest ta on võimeline kõigeks, et võimule pääseda. Ta on küll nõudlik ent samal ajal suure südamega. Ta on hea ja tundlik inimene. 

 

 

Ta on tahtejõuline inimene, võimeline ellu viima ükskõik millise unistuse. Ta on valmis suurteks tegudeks, tal on selleks olemas vajalik julgus ja otsusekindlus. Samal ajal on ta ka delikaatne inimene, taktitundeline, kes arvestab teiste arvamusega - vähemalt tema enda sõnul. Ta on tõesti hea südamega, vähemalt nii kaua, kuni Lõvi uhke loomus temas võimast ei võta. Ükskõik, millist muljet ta teistele jätta ei taha - Roti aastal sündinud Lõvi on kuninglik inimene, kes ei loovuta oma trooni mitte kellelegi. Ent üldiselt saab ta hästi läbi nendega, kes on valmis talle kuuletuma. Temast saaks nii hea juht ja ülemus, et paremat oleks raske leida. Ta on alati valmis häid nõuandeid jagama ega ole kade. 

Nagu kõik uhked ja domineerivad inimesed, ei kannata ka tema solvamist ega ebaviisakat suhtumist enda isiku suhtes. Ta ei taha muutuda naeruväärseks. Talle ei meeldi valetajad ja lurjused, ehkki ta ise ei jää alati ausaks teiste vastu. Tal on hea nina, tugev intuitsioon, mis aitavad tal hoiduda vigade tegemisest. Ta on võimeline kavalaid võtteid kasutama, kui see peaks talle endale kasulik olema. Talle meeldivad ilusad ja kallihinnalised asjad. Ta tuleb oma rahaasjadega väga hästi toime ega loobi raha aknast välja. Ta oskab elada nii, et tal rahaprobleeme ei teki. 

 

 


Armastus

Roti aastal sündinud Lõvi teab, kuidas muljet avaldada. Ta tahab ennast näidata parimast küljest. Talle on raske vastu panna, see on isegi võimatu. Talle meeldib teha komplimente ja kalleid kingitusi. Vastutasuks ootab ta aga imetlust ja austusavaldusi. Märkuseid võtab ta aga isikliku solvanguna. 

Kui ta on juba kellegagi koos, siis on ta tähelepanelik ent nõudlik. Ta on tõeline juht - ta tahab ise kõike otsustada ega vaja teiste nõuandeid. Talle meeldib mugavus ja kord - ta tahab, et ta kodu lausa säraks puhtusest. Lapsevanemana on ta helde, katsub kõikidele meeldida. Ta tahab, et teised käituksid tema vastu laitmatult ja viisakalt.

 

 

 

Töö

Ta võiks teha hiilgavat karjääri ükskõik millises valdkonnas. Ta on väga hea organisaator, ta oskab inimeste tähelepanu tõmmata. Tal on väga hea veenmisoskus - ta ei pea selleks kasutama jõudu, et panna teisi mõtlema nii nagu tema seda tahab. Ta on ambitsioonikas, valmis liigutama mägesid selleks, et oma tahtmist saada. Ta on pigem positiivse ellusuhtumisega, otsib alati võimalusi, kuidas oma probleeme lahendada. Kui ta teele peaksid tekkima takistused või raskused, jääb ta ettevaatlikuks ent tema peale võib alati kindel olla. Ta on uhke, aga kaine mõistusega. 

Ta on hästi loominguline - temast saaks hea näitleja, artist, kuulus disainer. Miski ei peata teda. Ta on andekas ja sihib kõrgele. Loodus on teda õnnistanud mitmel erineval moel ent ka temal on puudusi. Ta võib kaotada täielikult enesekontrolli ja hakata intriige sepitsema ning sattuda skandaalidesse. Mõnikord võib tal lausa võim pähe hakata. 

 

Kommentaare ei ole