{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Kaksikud

     Pühvli aastal sündinud Kaksikud on pigem tõsise ellusuhtumisega, lihtsad ja spontaansed. Ta pakatab heast energiast ja ...




 

 

 Pühvli aastal sündinud Kaksikud on pigem tõsise ellusuhtumisega, lihtsad ja spontaansed. Ta pakatab heast energiast ja on alati valmis inimestega suhtlema. Tegemist on väga leidliku inimesega, kes on võimeline lahendama kõik kiired probleemid. Tema jaoks ei ole olemas üle jõu käivaid asju ega ületamatuid takistusi. Isegi kõige suuremad raskused ega pettumused ei suuda murda tema tahtejõudu. Tal ei ole nii palju ega, et raisata oma ega tühiste asjade peale. Talle meeldivad muutused. Ta usub kaljukindlalt, et paremad ajad on alles ees, ta on suure kujutlusvõimega. Pühvli aastal sündinud Kaksikud on alati heas tujus, neil on erakordne oskus teistega suhelda, ilmselt see ongi põhjuseks, miks nende ümber on alati palju inimesi. 

Pühvli aastal sündinud Kaksiku lojaalsuses ja aususes ei saa kahelda. Temast on midagi teistsugust, mis eristab teda teistest Kaksikutest. Ta on ääretult kohusetundlik ja väga töökas inimene. Tema peale võib alati kindel olla, ta on alati valmis appi tulema isegi, kui see läheks tema huvidega vastuollu. Ta on tubli ja austustväärt inimene. Ta ei oska valetada ega kõrvale hiilida, ent ta ütleb otse välja, mida ta mõtleb. Ta usub, et ta ei eksi kunagi. Ent teistega suheldes jääb ta alati viisakaks, ta oskab käituda. 

 

 

Ta on iga ettevõtte hing, ta oskab köita kõikide tähelepanu. Ta on elava loomusega, talle meeldib palju meelt lahutada. Tal on alati mitu head plaani varuks, mida põnevat ette võtta. Ta austab teiste arvamust ka siis, kui ta ise nii ei mõtle. Tõenäoliselt on just tema kolleegide seas kõige populaarsem - kõik otsivad tema lähedust. Ent ta ei ole nii naiivne ja lihtsameelne nagu mõni võiks arvata. Paljud tahaksid olla tema sõbrad, ent ta lihtsalt on selline inimene, et ei usalda kõiki. Tal on väike ja kinnine lähedaste ring, kellega ta kõige rohkem suhtleb. Ainult need inimesed on need, keda ta tõeliselt usaldab. Kõikide teistega suheldes jääb ta aga üksnes viisakaks. 

Iga uus päev toob tema jaoks kaasa uusi võimalusi. Ta ei ole selline inimene, kes hakkab üle mõtlema. Ta ei arva ka, et negatiivsed emotsioonid aitaksid kuidagimoodi meid edasi. Ta ei taha võtta endasse infot, mida tal vaja ei lähe ja mis talle midagi ei anna ning paneb ainult muretsema. Ent kõike, mida ta teeb, teeb ta südamega. Teiste kannatused ei jäta teda ükskõikseks. Ta leiab alati õiged sõnad, et teisi lohutada. Ta on oma eluga rahul just sellisena nagu see on, ta ei igatse midagi, mida tal ei ole. Ta ei ole just ambitsioonikas ent ta on autoriteetne ja tugev. Ta mõtleb kainelt ehkki armastab aeg-ajalt nalja teha. Ka vanas eas on ta veel tegus ja liigub palju. Talle meeldib reisida, ta kohaneb ruttu iga uue olukorraga.

 

 

 

Armastus

Tema ümber on alati palju inimesi. Ta on avatud suhtlemisele, valmis ise tegema esimest sammu juba ainuüksi sellepärast, et tal ei meeldi üksi olla. Samal ajal on ta pigem nõudlik inimene. Pealtnäha rõõmus ja tore, võib ta tegelikult olla umbusklik. Mõnikord on ta enesehinnang nii madal, et ta muutub armukadedaks ja hakkab teist kahtlustama asjades, millel pole alust. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes, ta tahab tunda, et ta on ainus ja asendamatu. Ent armastuses on ta helde, ega hoia tunnete pealt kokku. 

Tema pereelu ei saa kuidagi igavaks pidada. Tal on alati mitu toredat plaani, kuidas oma laste ja kaasaga aega kõige paremini veeta. Ta ei ole liiga nõudlik ega vaata isegi iga kord lapse tunnistust. Talle meeldib perega puhkama minna ja lõbusalt aega veeta. Ta ei ärritu pisiasjade pärast ja suudab väga hästi oma tundeid kontrollida. Ta ei viitsi vaielda. Ent sageli võib juhtuda, et ühest inimesest talle ei piisa ja sellepärast on tal ka kõrvalsuhe. 

 

 


Töö

Ta on väga sihikindel ja töökas. Ta ei aja taga au ega kuulsust, isegi hea palk ei ole tema jaoks eesmärgiks iseenesest. Ta lihtsat viib oma töökohustusi ellu. Ta ei sea endale liiga ambitsioonikaid eesmärke, ta ei unista paremast ametipostist ja kõrgemast kohast. Ehkki kui ta seda ise tahab, võib ta ka teha hiilgavat karjääri. Ta ei karda proovida midagi uut ja katsetada järgi uusi töömeetodeid. Ta armastab aga liiga palju oma elu selleks, et veeta kogu oma vaba aega tööd tehes. 

Temast saaks väga hea spetsialist. Ta võib valida endale ükskõik millise valdkonna. Ta ei karda tööd ja kohaneb hästi. Ta ei karda avalikkuse ees sõna võtta ja on hea veenmisoskusega. Ta on leidlik ja loominguline. Suure kujutlusvõimega. Temast saaks andekas näitleja, kirjanik või artist. Samuti edukas majandustegelane, advokaat, insener või õpetaja.



Kommentaare ei ole